Магията на изтока - тема 76

• 16 908
  • 567
  •   1
Отговори
# 510
  • MJF
Бел, ясно.
Аз идната седмица ще довърша и Хару като фалшивата майка и  Just a Bit Espers. До японския фронт не съм стигала по празничната какафония. Реших да си ги оставя като за на спокойствие.

Ааа , аз не съм казала но видях миналите дни Love Me - 3-4. Значи такива изненади в 5-6 Smile . Ще ги видя.

# 511
Охайо!

2в1, чета сега новините от Сеул и изненада.
Нали наскоро ти беше мъчно за твоето Жужи? Защо не снимал?
Жена му, Мин Хье Йон, която е лична лекарка, го е показала вчера в новото си видео в канала си в YouTube. Били са на почивка в Япония, а тя го бъзика, че само снимал чинията си и изпращал снимките в чат-групата на своите приятели по риболов, хаха.

Ето го Жужи, да му се радваш. Чакай го ти, чакай да се върне.... Той си живее живота, наслаждава се и на хубавата храна.

Шо, а докъде я докара с архитект Ча Чи Су и неговата интериорна дизайнерка?

# 512
Щастлив изглежда Жужи, а и съпругата му изглежда добре. Хубава двойка са и явно се забавляват заедно.

Да си кажа, че включих към текущите Бини и Батко и Идолчето. Тези дни и Love Me ще се вреди.
Surely Tomorrow си върви по график. Няма някакви отчайващи дразнители и макар, че действието е по-скоро лежерно за сега ми държи интереса.

# 513
  • вятърничава
ross, момчетата паразити растат кариерно и катерят йерархическата стълба с всеки следващ сериал. Забравила си, но И Ши Хун след обикновен офисен плъх в The Interest of Love, в Our Unwritten Seoul през 2025 г бе повишен в шеф на отдел и тормозеше и изнудваше първо едната близначка, после другата (защото те се размениха, като близначки в училище за контролно). И все пак не можа да настигне колегата си близкото му паразитоприятелче от банката, защото Пак Хьонг Су в Beyond the Bar бе съдружник в престижна адвокатска фирма. Нооооо, кратка беше радостта му, че и той се опита да изнудва колегите си. Душички златни те двамата, как си приличат, като 2 капки кална вода Smile
И аз гледам Айдъла. Приключих с Манипулираните на Чи Чанг Ук, догледах го на инат, не бих го препоръчала. Имаше доста заемки от старите му сериали, чисто визуално и заемки от сюжетите. Доста тъпи и смешни решения, много насилие, темпото бе ту бавно, ту бързо. Оставиха си отворена вратата за следващ сезон, но да не ме броят за зрител за него. Чудя им се на корейските регулатори - оръжие се замъглява, цигари се замъгляват, но няма проблем за пореден път ОПГ да влезе в полицейски участък и да застреля и изколи всички полицаи и реки от кръв текат. Дали им е ежедневие или дават идеи на бъдещи и настоящи клиенти на полицията.

# 514
  • MJF
Рос , до същото място съм на Our Golden Days, не съм напеднала.
Снощи видях Love Me 5. Като видях накъде вървят тримата ни главни герои за финал на епизода ме напуши голям смях, бях на път да се разсъня. Всеки knit дори само от едната сюжетна линия може "да докара" цял сериал с мининум 16 епизода а тук цели 3 такива сюжетни линии паралелно. Mr. Green
Скрит текст:
Eвропейски кореец тийн привнесен в Корея :mrgeen: е нещо сравнително ново за мен в knit . Началото на тази линия много пикантно нещо почна. То протмонето ѝ взе / открадна  и го хвърли от терасата. Останах без думи Wink . А за капак и обижда на немски ти да видиш. Тръпна в очакване какво следва от страна на нашата героиня. ТНовоизлюпения татко  на тийна нещо съсем във висините хвъчи , меко казано инфантилен. От девет кладенеца вода /оправдания за това свое поведения ми е ясно че може да извади но ....доста ще страда , видяло се е .
Брата на ГГ да черпи направо. Саммо хубави неща му се случиха в епизод 5.
Единствения пълен адекват в този епизод бе Бом за мен Bowtie.Animal Dog  

# 515
Днес гледах Renoir с Лили Франки и Рьота Бандо. Нямах очаквания, така че не се разочаровах, но и не ми допадна. От моя гледна точка е мрачен и скучен филм.

# 516
bb6, да, сетих се сега, че ти говори миналата година за друг нов сериал с И Ши Хун. Но задължително трябва да го видиш и в Love Me.
Шо, братът ще го ощастливят още повече в епизод 6. Първо ще го понабият малко (онази мърла ще му признае, че му изневерява) и той ще отиде при девойката на покрива.

Днес е толкова тъжен, неприятен ден с всички ужасни новини. Нелепата смърт на млада жена, убита от паднало дърво, краварската операция в Каракас и залавянето на откачалката Мадуро, кончината на Пената....
Сега гледам още пресконференцията на оранжевия павиан от Мар-а-Лаго по CNN. Венецуелският петрол е техен и ще управляват страната. Боже мой.... Кремълското джудже още мълчи.
Сега да чакаме и Тайван да се върне в прегръдката на Родината.

Днес и епизод 43 на Our Golden Days ме довърши. Ча Чи Су страда, аз два пъти. Голяма драма, думи нямам.
Ядосах се и излязох да си изчистя картофите от кълнове. Връщам се, не изключих телевизора преди това, и гледам, че върви новия сериал на Нам Джи Хьон с онзи Мун някой си, забравих му сричките. Сериал с шапки. Не съм обърнала внимание, че започва точно днес и то след мехурката.

Обръщам да гледам черешките срещу Арсенал.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 19:44 от rossonera

# 517
  • MJF
О , преди забравих да изкоментирам в епизод 5 на Love Me падрето. Хехе , него като адекватност бих го наредила до Бом Wink . Всичките съвети към таткото на ГГ бяха на място. Само дето трябва да го пратим на сестрата на починалата майка на ГГ и разните съседи, колеги и пр.

# 518
Да, изключително мъдър, хаха.

Сцена №1

Скрит текст:

Сцена №2

Скрит текст:

Добър е И Ши Хун, а съберат ли ги отново с Пак Хьонг Су, ще ни зарадват много с биби-то.

# 519
  • MJF
Хехе , да , големи "лафове" имаше в разговора м/у хм, не знам как се води този герой та затова   падрето и Seo Jin-Ho . На мен героя Jin-Ho ми е симпатичен. Като баща е готин. Като съпруг от това което ни показаха до тук - също е бил. Видях и 6-и епизод на Love Me . Рос, добре че каза за боя , щото аз заподозрях като наближи и успях да го изредактирам. Само "маркировка" на буза след това гледах до края на епизода Smile.
Моя "приятел" немския кореец тийн го чаках в засада как ще се прояви след 5-и епизод. Е не останах разочарована Mr. Green . Нашата героиня немски може да не знае но безпогрешно му постави диагнозата , а при нея  това до някъде е и пофесионално изкривяване. Развеселих се.
А финала на епизода ме довърши Smile. Симпатяги са семейство Seo.
Но на живо ако ми се падне такава като сестрата на покойната - сценката ще бъде нещо от сорта или аз или тя Mr. Green перушина ще хвърчи , хем с мен пацифиста. Mr. Green Wink

# 520
Но на живо ако ми се падне такава като сестрата на покойната - сценката ще бъде нещо от сорта или аз или тя Mr. Green перушина ще хвърчи , хем с мен пацифиста. Mr. Green Wink

С такива като нея трябва да се действа безцеремонно. Изтръпнах на сцените, които разигра. Каква истеричка, ненормална женица, че и страничното огледало счупи.

Прехвърлих сега спешъла на Огава-сан - Futekisetsu ni mo Hodo ga Aru! SP (2026), който японците излъчиха днес.
Шо, ето това е сайта на преводачката на английски. Тя обяви и спешъла за превод (чети в анонсите ѝ), така че ще чакаш там.
Мога да ти кажа, че пак има голям смях, а Мучи-сенпай от настоящето, не онзи шемет от 1986 г., се е оженил за внучката на Огава-сан, хаха. Те нали се заиграха на финала на сериала, а сега са женени, че и с дете.

Същата преводачка ще превежда от 9 януари и новия сериал на Рюхей - Tantei-san, Ruck Aitemasu yo!. Тя превеждаше навреметро и 0.5 no Otoko и като цяло превежда всеки негов сериал.

По Коледа корейците стартираха едно ново тв предаване със заглавие Health Farmers, известно и като Muscle Farmers. Бях се загледала/ зачела тогава в новината, защото в него участва Беко от NUEST и Чу Сонг Хун (известен в Япония като Йошихиро Акияма, защото е японски кореец, роден в Осака в семейство на корейци).
Днес са излъчили епизод 3. Чета аз новините и виждам, че Хе Джин е гостувал в днешния епизод. Затова се завръща той и с участие във втория сезон на Good Partner с Нара, хааааа. Започнал е да тренира по-усилено в зала и е качил килца, заякнал е и вече не е само излъсканото шефче на Ман Шики.
Бързо свалих епизода и се порадвах на Хе Джин (след 0:41 мин.).

И да си припомним Хе Джин в Гората с БоА-та.

# 521
Започнах Motokare no Yuigonjou. Засега ми харесва, прилича на Kikken na Venus, но в по-лек вариант. Имам предвид, че Йо Оизуми ми е малко като Лили Франки - трудно го приемам в напълно сериозна роля. Колкото пъти съм го гледала, почти винаги има някакъв комедиен нюанс при него.
Скрит текст:
Сериалът започва със смъртта на един богаташ. Официалната причина е заболяване, но в завещанието си той твърди, че е бил убит. Завещава голяма част от имуществото си на своя убиец, но без да го назовава (вероятно с цел престъплението да бъде разкрито). Харука Аясе е в ролята на адвокат, бивше гадже на богаташа. Героят на Йо Оизуми се свързва с нея. Твърди, че е бил в приятелския им кръг през студентските години, но тя не си го спомня. Предлага й да му стане адвокат, да заявят, че той е убиецът, да вземат наследството и да си го поделят.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 15:18 от bell_87

# 522
  • MJF
Мерси Рос за сайта. То ще трябва да си припомня финала на  Futekisetsu ni mo Hodo ga Aru!.

Ей как ударих на камък и то неочаквано. На Fake Mommy съм със 7 изгледани серии. Няма новопреведени. Това на руски. Ходих във вк да проверя преводача. Превежда други работи а мамите не ги е допревел. Май за първи път гледам с този преводач нещо и си слагам голяма удивителна да не се повтаря това.
А исках да отметна от изостаналите ми от 2025 първо този сериал. Пфу.

Бел, като проверявах руския ни ресурс от днешна дата назад до преди празниците , видях че са качили Motokare no Yuigonjou.

# 523
  • вятърничава
Шоши, пробвай тук: Fake Mommy8

# 524
Аз изгледах вчера 8-и епизод на Fake Mommy.
Скрит текст:
Като изгледах продължението на историята в 7-и и 8-и и подсказката от Рос за 9-и всичко ясно по сценария до края.
Мда момичето което играе Ироха и на мен ми харесва на екрана.

Ама не ѝ вярвайте. Тя изгледа епизод 8 преди близо месец, но не помни.
Чака последните два, но явно рускините не са ги превели. Ударили са по една бутилка водка и са забравили.

Общи условия

Активация на акаунт