1. Хоспис Маринела, Овча купел,
2. Дом Лилия Драгалевци и
3. Хоспис Филаретова в Модерно предградие.
Редактирам се Хоспис Филаретова е вече в Орландовци.
Изключително съм доволна от Маринела - отношение, хигиена, грижи. Въпросът е какво е състоянието на болния. Леглата са си болнични с решетка, рехабилитация има делничен дни по около 30 Мин (по думите на баща ми) и първите 20 дни от престоя му бяха ОК,защото нямаше много сили, но следващите 10 беше изнервен от това лежане, та се наложи да го преместя в хоспис с двор.
Свекърва ми е неподвижна, според повечето доктори е прекарала втори инсулт, но според лекуващата й лекарка не е инсулт. А неподвижността е от гръбнака. Ръцете не са й засегнати, няма дефект в говора и устата й не е изкривена. Но не може да си движи краката. Утре ще се обадя да проверя дали е готова епикриката й. В нея би трябвало да пише, че се препоръчва ядрено магнитен резонанс на гръбнака и да видим дали ще ни дадат направление за него, за да се види дали не е от гръбнака. Така че около 30 мин. рехабилитация би било добре за нейното състояние. Звънях им и ми казаха да се обадя около 20 юли, защото искаме да я оставим за един месец, през август, за да може да отидем на вилата и на море.