Отговори
# 555
И ние сме със задоволителни резултати на входните. По всичко мина. Чакаме оценки. Днес даже са правили първо контролно по физика.
За сега 5ци оформя на входните, но май е доволна, предвид, че се сети да преговаря на 1ви септември Simple Smile
Много е нещастна за химичката. Това и беше любим предмет и и е важен, а учителката била ужасно скучна и заядлива. Не трябвало да и се разрешава да работи с деца, според моята щерка. Биоложката също била скучна, за разлика от физика,който бис супер забавен и правел иначе "ужасната" физика поносима Simple Smile

# 556
  • София
Ако по химия става въпрос за Сотирова, първото впечатление е абсолютно погрешно. Да, тя е строга и изскваща, може и да е малко серт, но е страхотен преподавател. Биологията обаче е зле. Според сина ми просто не успява да контролира класа и дисциплината е зле. Другата учителка по биология е невероятна. Дано догодина да им е тя.

# 557
Ох, днес гледам четири оценки в дневника. От входните нива е зле положението по английски и химия. Ама много зле. Тя две седмици пропусна по болест, не че е оправдание. Трудно й е на писмени изпитвания и това е. По химия го е правила с температура 39,5 точно преди да ми я върнат от училище, ама по английски има повод да мърморя. Уж всичко знае. По математика съм доволна - вързала е тройката. За нея е добре, че дискалкулията много мъчи.
И да си я похваля. Втори чужд език - френски. Започва от абсолютната нула. При четири пропуснати часа - Отличен (6). Хора, доживях, за осем години не помня други път имала ли е Отличен (6) по основен предмет, ако е имало е било по руски в начален курс, когато им водеше рускиня. Дано така й върви и нататък с френския. Обаче как да дръпне пустия английски до четворка - петица? Да, знам - уроци или школа, но не мога да си ги позволя. А тя може, но на тестовете се дъни.

# 558
  • при моите любими
Аз пък бях на една страхотна почивка по женски, малко на топло и сега, като се върнах и лошото време ми идва в повече и битовизмите също. Санака, моя хубостник няма оценки по химия и биология, що ли е така? Утре ще питам. По БЕЛ наистина е било гадничко за всички, поне е вързал 4ката. Но му се спяло и объркал частта - четене с разбиране. Чудех се да се смея или да плача. Дупе да им е яко по тоя предмет.

# 559
  • София
По химия още не са им ги казали, но по биология им ги е казала вчера, но ще ги пише само на тези, които поискат.

# 560
  • София
Моят хубостник нещо го е ударил на тренировки и лайф. Подозирам, че няма да иска да му се пишат повечето оценки от входните, поне там, където има избор де Joy
По БЕЛ входното е било кофти работа, избери най-правилния от всички правилни отговори, доживях наборката да се радва на 5-ца Joy

# 561
Нещо ме върти центрофугата мен, споменават ми се оценки, но написани има по бел и мат само. По физика нещо не беше доволна от контролното, по химия ми спомена, че се чуди дали да не иде на консултация. Входното добре било иначе, май й тя е от тези, дето чакат 6, но аз чакам да видя дневника. Преди това нещо мърмореше, обаче не й обърнах внимание. Но чудо, казва, че има да учи и май учи в стаята си (или поне като отворя за нещо, седи на бюрото с отворен хромбук). Интересно ми е по английски какво е било и как се е представила.

# 562
Добре, че при нас учителите се смилиха, та на разказвателните входни нямахме. Иначе, пупупупу, добре върви засега

# 563
  • София
Има входни, няма оценки.
По специалните предмети ги подпукахс със задачи и домашни. Моят е леко стреснат, защото ще трябва да се оправя сам, без подсказки от моя страна. Половината неща нищо не ми говорят, но аз съм била в гимназия, не - техникум.

# 564
Оф, и при наборката е много шарено, и то не само на входните. Още си мисли, че е в продължение на ваканцията май. Ще пускам пак ограниченията на телефона, мислех, че е достатъчно отговорна вече, че да не пракалява, ама то само излизане ѝ е в главата и учи само ако знае, че ще имат тест Sad
8 клас с този лежерен режим направо ѝ затри всякаква дисциплина и навици.

# 565
  • София
Около 4ки и 5ци се върти. За нея е добре.. По химия и подобни, на контролните има 5, което за нея е Оk понеже са доста сложни контролни пък и тя смята уж за профил да избере нещо около Природни науки. Хубаво е да не се излага по предметите.  Учат термините на френски, добри, амбициозни учители. Оk засега, ама занапред кой я знае ...

# 566
Моята беше болна и тази седмица прави входните, та още няма резултати. Но те и нямало да правят по предмети, които не са учени в 8 клас, само по история. По ае прави, резултат 4, там е устойчива, нали много модерна стана думата, от втори     клас на входни по ае има винаги 4.

# 567
Оф, и при наборката е много шарено, и то не само на входните. Още си мисли, че е в продължение на ваканцията май. Ще пускам пак ограниченията на телефона, мислех, че е достатъчно отговорна вече, че да не пракалява, ама то само излизане ѝ е в главата и учи само ако знае, че ще имат тест Sad
8 клас с този лежерен режим направо ѝ затри всякаква дисциплина и навици.
Същата работа е вкъщи. Когато да отворя вратата на стаята ѝ , уж учи, ама телефонът е отворен на някое приложение. Само за излизане и за спорт мисли. За нея до скоро 5-ца беше падение, а сега чувам как 4-ката била оценка за сигурни и твърди знания Simple Smile. Хем я виждам, че не я кефи това положение, хем я мързи да влезе в учебен ритъм. Дано премине и е само период.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:24 от M.P.G.

# 568
  • София
Здравейте, банда, щях да се оплаквам, ама като прочетох последните 2-3 стр, ще замълча. Simple Smile
Оценките от входните са в студената гама с тук-там жълто. Определено в новото у-ще към настоящия момент нивото е по-високо. Тя се адаптира горе-долу добре. Не знам дали зверският пубертет отминава и просто е пораснала, но някак си виждам по-голямо желание, подреденост на дневните дейности. Сякаш пламъчето се върна. (Оф дано!)
Записа се на клубове по волейбол, актьорско  и плуване в у-ще, като май последното ще отпадне. Натиснаха ги и с разни проекти.
Отделно се записа на... актьорско майсторство 3 пъти седмично, като през седмицата са уж до 21.30, но по-скоро до 22, а в събота от 10 до 14 ч. Много ни е тегаво с прибирането, но някак не смея да я пусна сама в градския транспорт. Има ли някой в нашата ситуация? Пускате ли 15-16 г. момичета в транспорта в тези часове (чакате ли ги по спирките, имат ли нещо за самозащита - лютиви спрейове например)? От друга страна я виждам много вдъхновена, може пък това да е нейното. Тя не е виновна, че е трето дете и родителите й вече са изкарали по един трудов стаж разкарвайки сестрите й и нея до/от различни дейности. Rolling Eyes

# 569
bibi, ние сме в малък град и тук децата от 10-11 годишни (че и по-малки) си ходят сами навсякъде. Голямата ми дъщеря се е прибирала и по тъмно, но я чакахме на спирката. А на 15-16 г е и закъснявала, и се е прибирала сама. Но при нас е доста спокойно - пу пу - обикновено от спирката слизат и други съседи, има хора и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт