Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 109
  • 250
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Основен фактор е начинът на живот - стрес, хранене, сън. Голяма роля играе и наследствения фактор. Процедурите помагат, когато са направени с мярка. Тъй като при мен основен проблем с годините си остава подпухналостта под очите, бих изпробвала Jalupro Young Eye, по препоръка на лекар е.

# 211
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Според мен начинът на живот е много по-важен от естетичните процедури, защото чрез здравословен живот ние подпомагаме кожата отвътре и съответно това се отразява на външния ни вид. Няма да забравя една снимка, която ми беше попаднала преди време. Лице на жена преди и след като е започнала да пие по няколко литра вода на ден. Изглеждаше подмладена с поне 10 години, което показва, че грижата отвътре може да излекува проблемите отвън.
За себе си бих избрала Jalupro Glow Peel, защото ми харесва цялостния подход към кожата - действа на няколко нива и се справя с множество проблеми, които имаме с кожата си с напредване на възрастта.

# 212
За младежки вид има значение всичко: ген, начин на живот, поддръжка.
Хареса ми Jalupro Glow Peel, но кое е най-подходящо за мен бих оставила на специалист да определи.

# 213
За младежки вид имат значение чистата храна, правилната и достатъчна хидратация,  начинът на живот, качествената козметика и намаляване на стреса и достатъчно сън.
Към момента бих избрала  хранителните добавки Jalupro

# 214
Начин на живот, ген и постоянна поддръжка.
Бих избрала хранителните добавкиJalupro, защото промяната трябва да започне от вътре.

# 215
За младежкия вид на кожата имат значение начинът на живот и грижата за кожата с подходящи продукти.
Бих избрала Jalupro Glow Peel.

# 216
За мен със сигурност е комбинация и от двете.
Здравословният начин на живот е изключително важен, но естетичните процедури, когато са добре подбрани, също много допринасят за визията.
Аз лично бих избрала и трите продукта, защото всеки от тях има своята област на действие и заедно осигуряват грижа отвън и отвътре. Така се постигат най-добрите резултати. Важно е да се работи с всяка зона на лицето, а това изисква конкретен продукт, тъй като плътността и нуждите на кожата са различни. От значение е и вътрешното стимулиране на организма с добавки, за да се подпомогне синтеза на колаген и всички процеси, забавящи стареенето. 🤗

# 217
  • София
За поддържането на младежкия вид  голямо значение има на чин на живот и хранене.
Бих използвала Jalupro Glow Peel.

# 218
За по младежкото излъчване допринасят много фактори, като достатъчно сън и хидратация, начинът на живот, физическата активност, пълноценната храна и др.
Бих избрала Jalupro Glow Peel, защото осигурява цялостна грижа.

# 219
Здраве и добра козметика. Jalupro Glow Peel мисля, че ще е много добре за подобряване повърхностния слой на кожата ми.

# 220
За младежкият вид  на кожата всичко има значение - гени, начин на живот и разбира се поддръжка.
Хареса ми Jalupro Glow Peel, защото се справя с множество проблеми, но все пак, кое е най-подходящо за мен бих оставила на специалист да ме посъветва.

# 221
  • София
Влияние оказват и гените, и поддръжката с козметика и процедури, и пиенето на вода.
Бих избрала Jalupro Young Eye.

# 222
Според мен начинът на живот има по- голямо и важно значение за младежкия вид на кожата.
Бих избрала Jalupro Young Eye, защото имам нужда от такъв продукт за моята кожа.

# 223
И начинa на живот, качествената козметика и естетични процедури имат роля за поддържането на младежкия вид.
За себе си бих използвала Jalupro Glow Peel, защото премахва повърхностния слой мъртви клетки за чист и свеж вид на кожата.

# 224
За да изглежда кожата добре са нужни много и ежедневни грижи.за съжаление нямах възможност в последно време да полагам нужната грижа и веднага резултата е на лице.. Тъмни кръгове, подпухналост, фини линии, запушени пори и акне.. От всичко по малко. Бих се радвала да опитам Jalupro Glow peel.

Общи условия

Активация на акаунт