Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 91

• 23 779
  • 451
  •   4
Отговори
# 450
Hristinal, кой стадий си. Чичо ми е трети и като питах нашия онколог, дали след лъчето ще има CDK4 инхибитор, ми каза че касата не ги реимбунсира и ми е чудно, дали само при мъжете. Или и G-то е фактор. Браките са отрицателни. Засега след 3та червена е много добре. Никакви странични, само гадене 1,2 дена, но съм го инструктирала с Деган и Натриев Цитрат да ги редува. Пие Герисан и бирена мая и кръвните са в норма. Консулова не пропуска нищо. Вече съм писала, дори кръвните знаеше при онлайн консулта.

Аз съм 2б. Каза, че ако е G3 препоръчва кискали, ако си е G2, може със, може и без...

HristinaIHristinaI, по каква схема пиеш Кискали ?
Все още не пия - дадох си материалите за ревизия и ако се потвърди, че е G3, тогава. Но доц. Консулова каза 3 години, всеки ден с почивки някакви, но не запомних, понеже все още не е сигурно дали ще приемам кискали.

# 451
Storytime, присъединявам се към Katty D: ВМА не е удачен избор нито за операция, нито за биопсия. Единствено за хистология и имунохистохимия, защото д-р Факирова е много добър патолог.

Лека и успешна операция!

DZ, бързо възстановяване!

Днес попаднах на информация, която може да е полезна за дамите от темата, затова споделям: ако искате да правите ПЕТ КТ, но не ви назначават (не ви дават направление), можете да направите изследването в националната онкологична болница "Дева Мария" в Бургас. Условието е диагнозата да е регистрирана. От болницата се задействат за направление и изследване.

Три пъти вече правя там ПЕТ КТ и съм доволна. Предварително по телефона уточняват часа, в който трябва да бъда в отделението. От паркирането до качването обратно в колата минават всичко 2-3 часа. На другия ден ми се обаждат, че резултатът е готов и на третия работен ден си го вземам от Еконт (заедно с болничен за деня на изследването). И още един бонус, апаратът им е нов и водата, която се пие е без добавки, т.е. пиете си обичайната вода от шишето, нищо не слагат в нея.

Всъщност болницата е във Ветрен и макар да се води квартал на Бургас, реално не се влиза в Бургас.

Може да е полезно за някой. При интерес, мога да дам и телефонен номер за записване за ПЕТ КТ.

Има само един недостатък: паркингът е 3 лв. на час за първите 6 часа и после е по 1 лв/ч., т.е. за 3 часа трябва да се предвидят 18 лв. за паркинг. Естествено и транспортът, но както съм писала и преди, него го приемам като здравен туризъм и гледам да прекарам приятно.

Според моя позната лекарка, собственикът на болницата (частна е) е успял да привлече за екипа си едни от най-добрите физици в североизточната част на страната.
Доктор Емилия Барша, която е шеф на Лъчетерапията е бивш кадър на Св.Марина във Варна. Пролетта преглеждаше без записване, всеки петък в Градска болница във Варна и имаше публикация, че всеки, който има нужда от ПЕТ може да я потърси.

Общи условия

Активация на акаунт