Увеличение на потребителската такса при посещение на личен лекар

• 3 415
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
За сметка на това нашата е съвсем в час, предполагам, благодарение на дистрибуторите. Винаги изписва най-новото скъпо нещо, нищо, че имам аналогични у дома. Веднъж мъжът ми ходи при заместваща я от старата школа и беше във възторг как тя първо го питала с какво разполагаме вкъщи и после донагласила рецептата с липсващите неща.

# 121
Нашата направо от рекламните кочани къса и дава и отзад слага печата.

# 122
Нашата направо от рекламните кочани къса и дава и отзад слага печата.
Е, нееее! Това е повече от абсурдно, стига🤣

# 123

Отзад сложи печат и подпис. Не че ги купих, отидох на специалист и ми изписа антибиотик.

# 124
bubolina73 Тая да вземе да си скъса дипломата!🤮 Вярвах, че всичко съм виждала, обаче това... Без думи съм!🤯

# 125
Последно за какво ги глобява - че са пуснали или че не са пуснали?
Значи ако не пуснат ти глобява, ама и ако е фиктивен пак ги глобява. Съвсем се омотахте тука. Ами, да ги глобява. Наглост.

И за двете.
Проверяващите от касата получават и % от глобите, които наложат като бонуси/ДМС.
Съответно глобяват за всякакви глупости.
Включително, ако пациент няма профилактичен преглед за календарната година.
Разбирате, че лекарят няма как да замъкне пациента за ушите в кабинета за профилактичен. И за да не ги глобяват пишат един АЛ за профилактичен.
Ако обаче ги хванат, че е отчетен без да е проведен, пак има глоба.
Имайте предвид, че за преглед, оценен на 36 лв., глобите на касата за кодчета, запетайки и отметки започват от 150 лв.
Нямате идея за какви абсурди глобяват.
Давам реален пример, истинска случка.
Пристигат те на проверка. Влизат в кабинета без да изчакат да бъдат повикани, ОПЛ в този момент преглежда жена с пневмония, вече съблечена. Поискват 2 АЛ от предното тримесечие. Лекарят казва да изчакат в чакалнята да приключи прегледа. Чакат 5 минути, пишат протокол, че д-р Х не предоставя изискваната документация и си тръгват. Глобата е 300 лв. И това е още преди 8-9 години, сега са по-високи.

# 126
Здравейте някой има ли представа личните лекари каква сума получават месечно за всеки пациент записан при тях ?

# 127
Назад някой подробно беше писал. Не помня точно. Потърсете.

# 128
Здравейте някой има ли представа личните лекари каква сума получават месечно за всеки пациент записан при тях ?

2.95лв за до 65г  и 4.65лв за хора над 65 г възраст, за деца е 5.40лв.

Общи условия

Активация на акаунт