Отговори
# 1 710
Е, браво на таткото, Шугър.
   Напрсвих си кафе, ще пия , ще пуша и ще слагам тенджУрата, че КОШИЯДЕМ чука на вратата.
   А имаме голямо домашно по АЕ и искам просто да седна и да си уча. Луда работа.
    Еее, съжалявам, Лавче! Дечко изплашен ли е?

# 1 711
Доста се поуплаши, да. Плака много, до момента, в който не влезнахме в клиниката. Там се успокои.

# 1 712
Миличкото! Сигурно и ти си се изплашила.

# 1 713
  • София
Ох, милото. Дано всичко мине леко.

# 1 714
Не говорим да отглеждат,но е много важно за връзката с бабите и дядовците детето да прекарва време с тях.

Като няма желание в една от страните- няма смисъл.
Не всеки вижда смисъл да прекарва време с децата на порасналите си вече деца. Не, че ги разбирам хората от този вид, но ги има, сред нас са, та ги приемам.

Марули- месец гледане лятото си е сериозна помощ.

Аз, ако ме потърсят за помощ- с удоволствие ще се отзовавам. Ако не- нито ще се натискам, нито ще се сърдя. Само живи и здрави да сме. А младите- щастливи (и не по- малко здрави). 🙏

# 1 715
Терра, защо не вземете още едно мнение. Все пак факултет по дентална медицина има в града ни.

# 1 716
Лав, милото!

Мързе, как сте?

Сега, ако искате ме нахулете, но смятам, че посрещането на волейболният отбор беше докарано до пълна бутафория. 😕

# 1 717
Това пред Ал. Невски ли, Сири?
Него вече не гледах, достатъчни ми бяха 1458836 включвания от Истанбул и правителствения самолет. Момчетата са изморени, имат нужда от почивка, а само им навират камери в лицето. Според мен се попресоли манджата, но все пак второ място в света- не е за подценяване. Истината е някъде там.
Аз само им желая бързо възстановяване, да са здрави и без травми. 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Правя си маратон с “Приятели”.

Лав, дано всичко това скоро остане само лош спомен.

# 1 718
Тили, завид. Ще хвана да го потретя. Сигурна съм, че ще открия нещо ново, на което да се хиля и което ще кореспондира с порасналото ми в последните години “аз”.

Сири, тъкмо си пуснах как свири някаква чалга и надигат шампанско от бутилките. И рязко затворих. Млади хора, имат повод да празнуват и да се радват, ама ми остави кофти вкус. Дано славата не ги главозамае.

Лав, кофти, ама поне не е постоянен. Подкрепям за второ мнение.

# 1 719
Още от сутринта. От венците още ме потриса. За посрещането от гвардейците. И сега п одържението. Жандармите след тях. Лъвчета, по тв някакви превъзбудени хора, ама така неестествено. Водещата каза Мони Николов. Ама да не ти е братовчед, бе госпожо.

# 1 720
Попи, аз не зная за кой -найсти път ги гледам и още цвиля на някои сцени.

# 1 721
Тили, много съм ги гледала оттук-оттам, но малко пъти систематично.

Но най-ме кефи, че преоткривам различни неща в различни етапи от живота ми. Хуморът, който ме забавляваше последния път, беше на съвсем различни житейски ситуации от предното десетилетие.

Както и да е, преди си си правех маратон със съботно-неделните кафета сутрин, ще взема отново да го включа в рутината.

# 1 722
Гвардейци, министри, чекове, венци, заместник-премиери, автобуси, бутилки, сцени, братя Аргирови. Предробиха яко. Ружди посрещнаха ли го гвардейци?

Лавче, милото Лъвче Hug

"Приятели" ми е сигурно най-любимия сериал. Липсват ми тези шеги и този хумор сега, когато всичко е толкова политкоректно. И да, всеки път преоткривам нещо ново на база опит, преживявания, моментно състояние.

Професионален празник имам днес и по този повод ме затрупаха със задачи. Иде ми да се гръмна.
Трябва утре да прибера кактусите, дават много смотано време в следващите дни.

# 1 723
Момичетата станаха шампионки и едва едни камери на софийското летище отидоха, сега гвардейци и прочие...

Приятели го гледаме всяка година от до и след 15-20 години още откривам неща, които съм пропуснала  Simple Smile

Въртим с  Big Bang и Modern Family (тях не всяка година) и тъкмо ги извъртим и станало време да посрещаме следващата Simple Smile

# 1 724
Утре ще идем на второ мнение. В крайна сметка това са част от нещата, през които трябва да преминем като родители, нали. А и като деца. И аз като малка изцяло си избих горния резец на една метална тръба. Крушата не пада по далеч от дървото.

Приятели и аз обичам много. Наизуст знам всеки епизод, но пак си го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт