Отговори
# 1 725
  • Пловдив
Аз чувах само братя Николови, ма те не са Отборът и видях само огромният Любо Ганев.
Приятели никога не съм го харесвала.

Лавче, ще мине и това!

Няма кво да се зяпа. Чудя се да отварям ли вино? Искам да се натъпча със слдко, а корема ми фърчи Confused Кукувам си и тая седмица...задръстването на прибиране беше брутално.

# 1 726
Мисте, отваряй. От мен наспорт с пино гриджо.
Дълъг ден, но мина добре. Да видим утре какво ще излезе от изработеното днес.
Хем съм много изморена от работа, хем се радвам, защото нямам време да мисля кой от какво може да е болен, кога и как ще умре, каква му е рецептата и кога на какъв преглед имам да го водя...
Още се нося сутрин в ГТ като родопска песен и все не ми стигат 10-15 минути. Лицето ми е подпухнало от недоспиване...

# 1 727
Злате, не ги мисли тия работи. Наспорт с шардоне. 
Сготвих чудна паста, хлапето лапна три залъка и тва беше. 😕

# 1 728
Как сме? живи сме. И сополът е жив. За другото не ми се говори...

# 1 729
  • София
Добър вечер!

Мятам по един палец на всички, че съм съгласна с вас. Само с болните не съм съгласна, та им казвам да се оправят. И стискам палци за счупеното зъбче.

Иначе и аз гледам предимно Теорията за Големия Взрив, Приятели и някое друго такова, и пак отначало. Не мога да намеря иначе за какво да пускам тАлАвизора, ако уцеля някой филм за гледане, е чудо.

И за посрещането на волейболисти съм съгласна. Аз не си го причиних да го гледам. Постигнаха нещо много, уникално. Не искам да си развалям вкуса с майката на Мони, бащата на Алекс, гаджето му, кучето им, лелята му, първата братовчедка на бившия съпруг на учинайката...Любо и още сто познати лица от федерацията. Ще си запазя само емоцията от мачовете.

И за Марули съм съгласна. Гледа, че и още как. И то добре гледа, именно защото гледа и себе си. Нормални цивилизовани и топли отношения.

И сура от тиква обичам и готвя редовно. Това ми е от бързите основни манджи. Рецепта? Хаха, на око. Ако има сметана - слагам, ако няма - не слагам. Примерно.

# 1 730
Outlander съм захапала. Разкошна работа.

Български телевизии рядко си причинявам вече, много се опошли нивото, рязко и все по-видимо напоследък. А от новинарските емисии ми се повдига.

# 1 731
  • Варна
.
Хора, писах едни по-лични неща и изтривам сега. Така ми се струва - не е добре да седят на показ много-много Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 23:31 от Dorchester

# 1 732
Дорч, не те прочетох, но те прегръщам силно. 🤗

“Затварям” месеца с едни НБ 9060.

До пролетта няма повече. ☺

# 1 733
  • София
Ютрю.

Тили, много са хубави.

Дорчи, имаш гуш за всеки случай.

Някакви други викинги гледам сега, не тея нашумелите. Посредствена работа, но зяпам там.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 08:12 от бъръльо-бъръльо

# 1 734
  • Пловдив
Добро!

# 1 735
Добро утро!
За посрещането на волейболистите съм съгласна , много съгласна.
    Дорч, прегръдка!!!!
  Ние у дома гледаме тв, постоянно нещо ми върви за фон. Сега гледаме ИВ, Брадъра, разни филми .
   Почна театралния сезон при нас, днес ще ходя за билети за групата. Има стендъп скоро, но отстъпваме на младите, че някой трябва да гледа Графинята, или да иде единия от тях.
    Спокоен ден, сополите да се махат, всички да са здрави! Лавче, и при вас стискам палци!

# 1 736
Утро, колко е добро ще видим - започна се с въпроса какво имаме за болки в гърлото....
Честит октомври! Дано да е лек и успешен!

# 1 737
  • Наблизо
Добро утро!

Дорч,гуш и от мен,аз бях вече в царството на морфей.

И аз съм с болки в гърлото.И аз с ангина предполагам ,днес ще търся лекар.

Малкото пак почна с простотиите и капризите,както казва ММ-значи се е оправил.

Хубав ден на всички!

# 1 738
  • France
Брютро, свършиха ми палците, а ако можех и по 2 щях да сложа на повечето ви Hug Гушкам ви и да минава.
Явно пак съм в период на неспане. Нямам даже 6 часа сън тази нощ. Как ще я карам днес, не знам. Писна ми да се притеснявам. Писна ми да имам поводи за притеснение. Искам спокойствие. Поне няколко месеца. Hands Pray

# 1 739
  • sf
Добро утро! Честит нов месец!
Отпуска съм. Пия кафе , събирам два парцала в раницата и по обед отлитаме за Барселона. Довечера сме на мача с ПСЖ 😃 Дано не вали!

Общи условия

Активация на акаунт