Отговори
# 90
Бърде, *теле*-патия Simple Smile Току-що си направих следобедно.

# 91
Аз ще ти правя компания за кафето Heart

# 92
  • София
Сиросче, не се стискай! 😘 Нареждам се след другарките за още снимки.

На Витоша не съм се качвал от две години сигурно. Срамота, защото ми е под носа. А имам нужда да избягам от градската суматоха за по няколко часа макар и отдавна се заричам да ходя , ама все нещо изниква.

В тази връзка много ми липсва Банско. За пръв път бях там и съм пленена. Не ми липсва това, че съм била в отпуска, а самото място ми легна на сърцето. "Много мое " е както в градчето, така и околните поляни и пътеки, които успях да посетя. Сигурна съм, че при възможност ще се връщам там, ако ще за 1 нощувка да е, но да си взема от енергията на мястото.

Отметнах няколко задачи сутринта. Прибрах се да обядвам , да поема дъх и после тръгвам пак.
Междувременно пуснах пералнята.

Бърди, с теб искам да пия съвсем реално кафе при някое от следващите ти посещения в София.

Между другото, Софиянки, излагаме се ние. Още не сме се събрали. А и съкварталки имам сред вас. Може даже като визия да се познаваме, ако сме се виждали из квартала.

# 93
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Няма да повярвате. То и аз не го вярвам много-много.
Петия магазин и вече имаме два чифта обувки за Горинич. Такова не се е случвало никога.
Сега релаксираме и планираме продължението на разходката.
Познайте къде сме.

Пантичка, сто пъти питах за среща и в трите теми, в които пиша. Стана ми неудобно вече. Blush

# 94
  • Somewhere in the World
Ехее, Добре, с години не съм ходила по Пиротска-браво за покупките .
Ми срамота е - аз само теб съм виждала на живо, и ще се радвам да се запазная очи в очи с още мами. Та давайте по-сериозно Софиянки да се организираме.
Какво ще кажете да 06-08 септември?

# 95
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз съм виждала и пантичката и донси и мид (не че разбрах коя е на срещата).
А донси съм виждала и преди ехеееее, сто години.

# 96
  • София
Добре, аз помня, че писа. И съм винаги навита да се видим . И останалите съфорумки искам да видя. Но за жалост не стига само желание.Особено в последно време съм много "несериозна". Не е умишлено. Все ми излизат разни неща. А работното ми време е такова, че когато аз работя, другите почиват и и обратно. Така че в уговорки за среща се включвам когато мога. Ако се разберете нещо, ще видя мога ли . 🤗

# 97
Пила съм телепатично кафе и аз с вас.
Свят ми се завъртя днес от перални, пета ще пускам.
Помните ли несесер с готин надпис, който ви показвах. Взех си по- голям (за пътувания) на същата малка. Той ме усмихна това:

И имаше пакетче желирани бонбони бонус към поръчката. 🤣 А вътре- мъничка торбичка с лавандула.

# 98
Тилка,яко!
   Вече се прибрах, даже полегнах. Мамин Златен си харесал каравана, докато е на море. От половин час говори с баща си и обсъждат . Начччиииии.........

# 99
Хах, Марули! 😀
Планират ли вече как ще ходят за риба с нея?

# 100
Аз не знам за какво им е, но със сигурност ще ходят и за риба. Вместо да купи едно къщенце в Сицилия, той каравана. И то май гаджето много искала каравана.

# 101
Караваната си е голям кеф, но и ангажимент.  Това не отменя къщата в Сицилия Wink Пожелавам ви и двете!

# 102
  • Варна
Честита да си, Кайси! Много радости, здраве и късмет!

Чудесни снимки на пейзажи и гюрлюк Simple Smile Одобрявам!

Късмет и на учениците, които почват днес.

Стиснати палци за Фил.

Сиско, как е при теб?

# 103
  • sf
Аз съм за неделя , 7ми. Може да хванем рейс 61 под моста на НДК до Златните мостове. Ако още върви, де. Само тоя маршрут знам, но нямам никакви претенции. В понеделник на 8ми също съм свободна.

# 104
  • София
Искам да ви видя всичките, софиянки и несофиянки, но не знам какво ще правя 6-8 септември. При всички случаи ми пишете, ако решите нещо, и не съм видяла.

Това пременохще ме довърши. И то не ПМС-то, а след...но не беше подут корем, болки, циститоподобни, черва, главоцеп. Този път е притреперване сърцето и изтръпване на ръцете. И минава седмица след МЦ и всичко си идва на мястото. Месеци наред. Само симптомите се сменят.

Сири, дай още снимки!

Общи условия

Активация на акаунт