Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 542
  • 949
  •   1
Отговори
# 855
Принцът и принцесата на Уелс посетиха и началното училище Чърчтаун, където са учили другите две жертви Бебе Кинг и Алис да Силва Агиар. Уилям и Катрин също проведоха частни срещи с родителите им.

Също така видяха новата възпоменателна детска площадка, създадена в памет на момичетата.
Детската площадка включва сцена, библиотеки, площадки за игра и тихи пространства, предназначени да носят утеха, надежда и изцеление.

През април беше разкрито, че принцът и принцесата тихомълком са направили дарение на началното училище „Чърчтаун“, посещавано от Алис и Бебе, за да им помогнат да финансират нова детска площадка в памет на децата, убити при нападението с нож.

Дарението от кралското семейство беше разкрито от Джини Пейн, директор на начално училище „Чърчтаун“.

В съобщение, споделено в социалните мрежи, тя написа: „От името на началното училище „Чърчтаун“ искам да изкажа сърдечна благодарност на Техни Кралски Височества, принца и принцесата на Уелс, за невероятно щедрото им дарение за фонда ни за детска площадка в Чърчтаун.“

„Тяхната доброта и загриженост означават толкова много за цялата ни общност, докато се събираме, за да почетем паметта на Алис и Бебе, двама много обичани членове на нашето училищно семейство.“

„Докато бащата на Алис, Серхио, и аз се подготвяме да пробягаме Лондонския маратон днес в тяхна памет, ние сме дълбоко трогнати и окуражени от подкрепата на Уилям и Кейт.“

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 18:10 от Tinо

# 856
Катрин пак ли е с по-тъмна коса или така изглежда на монитора ми?
Същата коса е. Отзад се вижда изсветлената коса.

# 857
на Катрин много й личи колко обича да общува с деца - винаги грее и излъчва топлота. Страхотно и за дарението и всички инициативи.

# 858
Лорън, майката на Бебе Кинг, подари на принц Уилям и Катрин, принцесата на Уелс, гривни за приятелство, които тя беше направила. И двамата гордо носеха гривните на китките.

# 859
# 860
  • Някъде там

Фредерик открива Европейска седмица на спорта в Дания.
Скрит текст:
Европейската седмица на спорта стартира днес в GAME Streetmekka Copenhagen. Негово Величество Кралят откри Европейската седмица на спорта 2025, която тази година отбелязва десетата си годишнина и се провежда в Дания, съвпадайки с председателството на ЕС.
Церемонията по откриването беше посветена на общността, радостта и движението и даде старт на седмица, посветена на спорта, която се отбелязва в цяла Европа.
По време на церемонията по откриването кралят се пробва в баскетбола, опита пана на игрището и гледа паркур и танцови изпълнения на младежи от GAME и техните партньори. Негово Величество също така произнесе реч, която може да бъде прочетена в пълен вариант на уебсайта на Кралския дом.

България също е част от държавите участващи в инициативата.
https://bgweekofsport.bg/za-iniciativata/

# 861
Супер снимки и инициативи!
Амалия е красавица, но трябва да смени костюма Simple Smile

# 862
  • Някъде там
И днес има много такива,Тирамису.
Особено тази.
Тези дечица растат като гъбки. Жалко, че не ни я показа да и видим сладкото личице.

Рания с Мелания. Присъствала е на приема организиран от Мелания.

И днес на заседанията.

Така е много хубава. Жълтият тоалет, не ми харесва толкова.
Максима ми харесва в златисто, но не съм видяла снимка в цял ръст, още.

Още снимки от Сащ
Скрит текст:

Мери присъства на "Вечер на изследванията".
Изследователите на Националния музей ще представят селекция от изследванията на музея на 24 септември в ексклузивно събитие – Вечер на изследванията – за фондации и партньори.
Страхотна визия.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 22:27 от daviz

# 863
  • София
Wow, Мери! Добре че беше в края на поста, че да забележа и останалите дами. Има ли още снимки?

Рания не ми харесва в никой тоалет, но пък Мелания е много добре, за разлика от всичките ѝ тоалети в Лондон.
Максима също ми харесва в златистия костюм, на Амалия розовият костюм е хубав, но ѝ е голям.
Костюмът на Фред и зелената вратовръзка на Фелипе са чудесни 😍

# 864
  • София
Великолепна е!

Максима, Рания и Мелания също много ми харесват, изключително елегантни.
Максима каква фигура извая Heart

# 865
От всички бебчето най-много ми хареса. Дупарана сладка 😍

# 866
  • Някъде там
Една от темите на вечерта са били :
Сини стъклени мъниста
От Жанет Варберг, археолог и куратор на музей.
Важни жени са били погребвани в Дания с мъниста от най-прозрачното синьо стъкло. Стъклото е било ново изобретение, което се е търгувало из цяла Европа от Месопотамия, Вавилон и Египет, което показва, че Дания преди 3400 години е била част от един глобализиран свят.
Перфектен избор на обици и рокля.

Скрит текст:

Поглед и към Максима и Амалия вчера.
Участват в кръглата маса на  UNSGSA и Globant  за технологиите и финансовото здраве (стабилност).

Технологични и банкови лидери обсъдиха как технологиите могат да стимулират финансовото здраве (стабилност), включително използването на изкуствен интелект и алтернативни данни за предлагане на персонализирани финансови продукти, които помагат на хората да постигнат целите си.

А Максима е с нов чифт обици от Ole Lingard Copenhagen.
Много им харесвам моделите.
Скрит текст:

Птицо не си само ти, така ми се иска да я видим и в личицето. Имам чувството че с братовчедката ще си приличат много.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 10:27 от daviz

# 867
  • София
Единственото, което леко не ми харесва е дължината на роклята...едни 3-4 пръста по-къса би ми харесало повече.
Много сладки с младежа Simple Smile

Разкошна прическа също така и с мисъл да се виждат обеците. Абсолютна десятка е целият вид на кралицата Heart Eyes

# 868
Не мога да не отлича Мери, чудесна визия, тази синя рокля е страхотно попадение, както и прическата.
Рания не ми харесва в нито една от двете визии,  материите са прекалено лъскави и някак не на място за този ангажимент, полата на цветя не е лоша, но в друго съчетание.
Максима да не повтаря тази прическа, сресана е да, но не й отива, бежовия костюм не стои добре, прави я измита и бледа.
Амалия на моменти уцелва с тоалетите, но с други не се справя, има данни, трябва време да намери себе си и да си изработи стил.

# 869
  • Някъде там
Супер снимки и инициативи!
Амалия е красавица, но трябва да смени костюма Simple Smile
Крайно време е да остави големите й вече дрехи, да.
С роклята е доста по добре.

Мисан благодари на Хари, че е посетил изложбата му докато е бил в Лондон.

https://www.instagram.com/p/DPAFgvFjDiU/

Общи условия

Активация на акаунт