Звездни Компромати- Септември'25

• 310 816
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 120
Тоца правела благотворителност. И мъжа й я е научил да оставя и прави добро, за да получава добро.
И тия хора си вярват.
Егати цинизма.

# 121
Вица на века Joy

# 122
Тоци прилича вече на братята Богданов.

# 123
  • Sofia
Венета ѝ отне от 1/2-та време 😂

# 124
  • Glasgow
Аз като онази ромка от вайръл видеото, направо искам да чупя този телевизор, това майтап ли е?

# 125
Буквално ми се повръща от леещия се претенциозен лигоч от ефира на БТВ в момента. Разговорът е тип " две махленски клюкарки на пейката пред блока". Идеалния крокодил с идеалния живот и идеалната разлика на идеалните деца от идеалния им баща, който изобщо, ама изобщо не бил дебел, и я обожавал, обожемой. Ама тя кърмила и се гордеела с това уникално постижение. Гледайтиии, завиждайтии. Най-потресаващо лошо направената уста, която прикрива още по-лошо направен фаянс, облещеният поглед е бонус към набоденото до крайност лице. Опс, Венета се разрева, разказвайки за раждането си. Идеално, Венче. Не те харесвах преди, още по-не те харесвам сега. Ужасяващо, потресаващо и гнусно ефирче.
#батинкови #търговиясъссмърт #срамзабтв
https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 11:02 от Mößbauer-Effekt

# 126
  • 🌊
вярвали, че всичко се връщa
Те ако го вярваха нямаше да правят това, което правят

https://bg-mamma.com/?topic=1538541 нека се знае

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 11:09 от Чебурашка

# 127
Не, с характеропатиите е така.
Аз като онази ромка от вайръл видеото, направо искам да чупя този телевизор, това майтап ли е?

# 128
Затова не гледам телевизия. Вчера заради вас (и заради една група за балкони, в която членувам отдавна) пуснах телевизора и що да видя, Венета. Днес не пуснах повече, не мога да понеса тая халтура проста.
#БТВ вие сте СРАМ!!!!! Иде ми не да счупя телевизора, ами не знам какво.. защо давате изява на такива създания?!?! Има Господ, Крокодилке и той вижда. И твоето време ще дойде.

# 129
Ама явно Венета успява да изкара семейство Смърт от изолацията.

# 130
Тъй, тъй.
Венета чак се разрева.
Не съм очаквала нищо, но това беше даже по-зле.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 10:56 от Birdflower

# 131
Еее признавам и на Крокса,намери начин пак да се намърда в темата.Сега очаквам поне 10 страници само за нея да четем.

# 132
Тоца много погрозняла, каквито и пластики да си прави, вътрешността избива отвън.

# 133
Не гледам, чета ви и си казвам - по-добре да оставят всичко в ръцете и устата на Петър Дочев. Пълно разочарование се оказва и Венета.

# 134
  • Наблизо
Едва ли.Пишеше се,защото имахме някаква надежда,че ще я попитат нещо за търгуването на смърт.
Такова нещо не се случи.
Кансел.
За повече информация https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541
Убийци.

Общи условия

Активация на акаунт