Звездни Компромати- Септември'25

• 299 110
  • 3 308
  •   10
Отговори
# 2 580
Валерия Биометова
Скрит текст:

Страхотно изглежда Валерия.
И все пак не се връзва цял ден молим пари от хората , вечер си обличаме лъскавите дрехи и слагаме бижутата.
Кой каквото иска да приказва, това е върховно лицемерие.

# 2 581
Коментирахте ли Нина Добрев и Зак Ефрон?

о неее Rolling EyesOpen Mouth

Мелания е страхотна на снимката с Рания.

# 2 582
С тия остри черти въобще не ми харесва Валерия, но все тая, тия жени, други марки освен Ван Клийф и Шопар явно не знаят? А, и Картие. Детелинките, сърцата и пироните - до откат! И като ги запрегръщат тия букети... а този и с перли, в Мечо Омуртаг са го спастрили, ужасен кич.

# 2 583
Аз вече всяка втора виждам с детелините на Ван Клийф - голяма модна тенденция е,
Аз като видя такива големи букети ми става лоша, след три дена и отиват кофата. Голяма съсипия е това, за да погали нечие его.

# 2 584
  • Down south
Визитката сочи, че букета на горната кака е бонус от Chopard, дайте да видим реалните подаръци Sunglasses или са перлите?
Ако само букета е подарък, язък.

# 2 585
Риана и бебчето.

Скрит текст:

# 2 586
  • Glasgow
♥️♥️♥️ Много е сладичко (тъкмо това щях са поствам). Има още една снимка с розови обувчици. Да разбираме ли, че е момиче

# 2 587
♥️♥️♥️ Много е сладичко (тъкмо това щях са поствам). Има още една снимка с розови обувчици. Да разбираме ли, че е момиче
То само ще си избере.
Кристина Милева е разкошна жена.

# 2 588
Лорда ше рече, че затова е велико изкуството му - всеки вижда различни неща:-) като петната на роршах🤭

Младоженците, както и нафталиновите родители са мега странни. Явно си живеят в някаквъв имагинерен свят..

# 2 589
С тия остри черти въобще не ми харесва Валерия, но все тая, тия жени, други марки освен Ван Клийф и Шопар явно не знаят? А, и Картие. Детелинките, сърцата и пироните - до откат! И като ги запрегръщат тия букети... а този и с перли, в Мечо Омуртаг са го спастрили, ужасен кич.
Тези марки са разпознаваеми, държат цена и по-лесно се продават после.

# 2 590
Аха, "после". 😁
Това е ключовата дума. Временна инвестиция.

# 2 591
Аха, "после". 😁
Това е ключовата дума. Временна инвестиция.
Да бе, инвестиция. Сякаш видяхме някоя да си тръгва с подареното.

# 2 592
Е да де, временно се инвестира, после се пуска обратно на пазара. За следващата инстаграмка - следваща инвестиция, не се износва нищо старо. Това имах предвид.

# 2 593
  • София
Присила Пресли
Скрит текст:
Глория Естефан
Скрит текст:
Ким К. и родата
Скрит текст:
Марк Уолбърг
Скрит текст:
Тони Шалуб
Скрит текст: