Звездни Компромати- Септември'25

• 263 223
  • 2 908
  •   28
Отговори
# 2 595
На фона на всичко де е изшмъркал и изпил, Снупито направо е в топ-форма и много младее.

# 2 596
  • София
Представяне на Nike SKIMS:

Ким К.
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Теяна Тейлър
Скрит текст:
Клои Кардашян
Скрит текст:
Марта Стюарт
Скрит текст:
Гейл Кинг
Скрит текст:

# 2 597
Мария с маратонки… странно 😀. Но пак e помъкнала тия дисаги.
Маратонки, ама пак са Hermes

# 2 598
Винаги съм се чудила на българските wanna be- та..супер важна им е марката ама така хубавко да се вижда. Купувта примерно грозна тениска като от пазара в Димитровград ама с лого или тези маратонки на Марчето. Какво като са Хермес и какво щеше да е ако не бяха?? Някаква страшна парвенющина е в нашата мила родина..
Не се гледа качеството, материята, ами логото: да се вижда отдалеч.

# 2 599
Абсолютно съгласна!
Но, честно казано, и аз ги загледах тия маратонки на Мария. Даже реших да ги потърся, но съфорумката ми направи услуга и ги издири преди мен. Харесват ми.

# 2 600
Лорън поне излъчва секс, не се изненадвам какво ѝ харесват.....
Не знам как виждат мъжете и как им се получават нещата, може би не я гледат в главата.

И той с чантичка Ермес Joy една тип банан би му паснала идеално според мен.

# 2 601
Rita Ora
Скрит текст:

# 2 602
Валерия Биометова
Скрит текст:

Някак не върви да получиш колие и обеци на Шопар и сама да се снимаш.

# 2 603
  • София
Джаред Лето
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Емили Блънт
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:

# 2 604
Коментирахте ли Нина Добрев и Зак Ефрон?
На мен ми е странно.
Не че наричам тази връзка фейк, но тя винаги е изглеждала доста влюбена в бившия й, колкото и за мен да е будило недоумение. Ако наистина той й е изневерил, може би е нещо като инстинкт за самосъхранение. Ако връзката им е истинска, и аз греша, ами, радвам се за тях.

Не й е изневерил, а систематично й е изневерявал, това многократно се е коментирало в разни чуждестранни клюкарски форуми. Супер противен е бившият й и изобщо не й е на нивото нито визуално нито социално. Но е поредната хубавица, влюбена в тъпунгер. Дано да се залюбят със Зак Ефрон, който по всички параграфи е над жалкаря. Изобщо сред всички тия скейт сноу сърф и тн бордисти няма ни един трезвен и ни един верен. Мнооого мнооого ще се радвам за нея и Зак, ако се получи, дано не е ПР връзка, наистина.

На Нина й е време да има семейство с деца, то в Холивуд са други динамиките, но поне детенце да си има, после шапка на тояга. Убийте ме, обаче, Нина е с доста изискана хубост и визия, но не ми прави впечатление на особено умна в постингите си...

# 2 605
Ескалаторът на Тръмпи и Мелания спрял точно докато са на него (в сградата на ООН). Погледът на Мелания 😂😂😂
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 606
  • Враца
На мен маратонките на Марчето ми харесаха много.
Даже на тази снимка и двамата ми харесват как изглеждат.
По-кежуъл така.
Ожениха се, успокоиха се, сега вече ще видим как ще им се отрази семейния живот и как ще се наместят Wink

# 2 607
Мелания гледа така, както аз гледам към мъжа си ежедневно... Simple Smile)) Един добър приятел беше казал, че основното му изискване към бъдеща съпруга е да изглежда много секси, когато е разочарована, защото в един брак с него често щяла да бъде разочарована.

Тръмп е с покерфейса на надут пуяк. Simple Smile) Един спрял ескалатор не може да го впечатли.

Валерия е много тъпо парче...да си правиш селфи с обички...Момиче, момиче...

# 2 608
  • София
Ох, супер е снимката на Мелания и Тръмп - все едно си мисли: "Оф, тоя моя пак ще изцепи някоя тъпотия". Или "Доналде, айде по-бързо, че ми писна от твоите глупости" Grinning

# 2 609
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, супер е снимката на Мелания и Тръмп - все едно си мисли: "Оф, тоя моя пак ще изцепи някоя тъпотия". Или "Доналде, айде по-бързо, че ми писна от твоите глупости" Grinning
Нямам идея как се държат един с друг насаме, но ме радва непукизма на Мелания.
Вероятно много други жени щяха да пърхат около него, но тя е непоклатима, навън той е
човека, които търси неиното внимание.

Общи условия

Активация на акаунт