Звездни Компромати- Септември'25

• 302 440
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 2 490
Пълен шок!

# 2 491
  • Враца
Ако следите Сузи Менкес, моден критик и дългогодишен автор за Vogue, Herald Tribune и New York Times, модна икона и легенда, вероятно сте оставали безмълвни пред визиите й
Скрит текст:
{
ААаааааааааААААААААааааааа!
Тази ли е моден критик?!?
Божкееее!!!!
Направо тук слагам десет търкалящи се от смях човечета и поне 5 от тези, които се хилят и се обръщат надолу с главата!!!

# 2 492
John Legend
Скрит текст:

# 2 493
Сузи е легенда, ето я с Карл Лагерфелд, Готие, Ана Уинтур. И това ако не е стрийт стайл 🐼
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 494
Сузи е куку, но е пример за това, как като масата, която води парада,  реши, че си wow, те правят такъв без изобщо да имаш ни вида, ни качествата за това. А тя е самозабравила се жена с ментални отклонения, очевидно!

# 2 495
Позицията на Сузи е, че модата е изкуство, а не парад. Тя има един легендарен материал “Модата като цирк” - който му е интересно, може да го намери в нета - “ Навремето ни описваха като "черни врани" - нас, модните хора, насъбрани пред някоя изоставена сграда в предградията през 90-те, облечени униформено - в Comme des Garçons или Yohji Yamamoto. "Чие е погребението?" - питаха ни минувачи с насмешка. Днес хората, чакащи пред модните презентации, приличат повече на пауни, отколкото на врани. Позират и се гласят в своите огромни рокли, крака като на паяци, балансиращи върху обувки с платформи като клуб сандвичи или в ботуши високи над коляното, под силно скулптурирани палта. Всичко е толкова бляскаво и лъскаво, че може да накара и най-опитния критик да помоли за таймаут".

# 2 496
Докато човек с подобна прическа ми обяснява  модните закони, аз ще продължавам да си тъна в невежество и изумление относно тях.
Скрит текст:

# 2 497
  • Враца
На мен пък тая Сузи ми изглежда като персонаж от приказката "Новите дрехи на царя". Вижда се, че е хахо, но никой не го казва.
Не зная как е стигнала до тези висоти, но дори да се абстрахираме от облеклото й, което може да е някакво супер-дупер модерно, идейно, концептуално или както го наречете, тя не изглежда като поддържана нормална жена. Има вид на "уайт траш" от някой кофти работнически квартал, с лоши английски гени.
Поне Ана Уинтур винаги е слаба, изправена и с прическа, така че има авторитетен вид на поддържана жена с положение.

# 2 498
  • На морето!
Детенцето на Бийбърови се учи да ходи Hug

Скрит текст:
За мен тази снимка е трогателна и е силна заявка за бъдещето. Пожелавам му наистина да пребори всичките си демони и да се радва в безгрижие на живота и семейството си.

# 2 499
  • Пловдив
Макрон в спрян от полицаи в NY, заради блокада на пътя и преминаването на Тръмп Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/17GzGPrD2L/

# 2 500
На мен пък ми е писнало от прическата каска с бретон на Ана Уинтур. Гледам, че и на снимката като млада пак е със същата.

# 2 501
Докато човек с подобна прическа ми обяснява  модните закони, аз ще продължавам да си тъна в невежество и изумление относно тях.
Скрит текст:

Имаше някаква заигравка между нея и Мелания… Сузи беше коментирала стила й или нещо подобно и бяха пуснали снимки на двете тип сравнение 😄

# 2 502
  • Бургас
Както и да е облечена Уинтър,с едно кимване може да съсипе или издигне дизайнер.
Силата и е в нейния авторитет и предполагам остър език.Това беше уловено в Дяволът.
Мерил как тихо и спокойно говореше,но всички се тресяха около нея.

# 2 503
  • Враца
На мен пък ми е писнало от прическата каска с бретон на Ана Уинтур. Гледам, че и на снимката като млада пак е със същата.

Сега се замислих, че може би това е някакъв вид себеизразяване, като на Марк Зукърбърг с прословутите му еднакви сиви тениски.
При Ана е- ще ходя с една и съща прическа, защото имам по-важни неща за мислене.

Wink
Както и да е облечена Уинтър,с едно кимване може да съсипе или издигне дизайнер.
Силата и е в нейния авторитет и предполагам остър език.Това беше уловено в Дяволът.
Мерил как тихо и спокойно говореше,но всички се тресяха около нея.
Това е ясно, неясното е защо хора, които не се обличат достатъчно добре, атрактивно и модерно, дават съвети на другите и дори с една дума или кимване рушат нечия кариера.

# 2 504
Ана каза нещо точно такова в едно интервю за прическата си. За очилата беше по-остра - че я пазели от досадници или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт