Звездни Компромати- Септември'25

• 266 529
  • 2 938
  •   87
Отговори
# 2 790
Мон Дьо извадил от раклата прашасалата Кати и й взел интервю за национален ефир. Grinning
Скрит текст:
Емилия - българската Бионсе. Grinning :
Скрит текст:

Глория:
Скрит текст:
Милко Калайджиев с двете си деца и съпруга:
Скрит текст:
Марияна Попова. И тя е май с модерната триъгълна брадичка. Ръси пак критики и акъл.
Скрит текст:

# 2 791
Децата на Милко май бяха близнаци.

# 2 792
Да, станали са големи, хубави момчета. Милко беше на години като се родиха.

# 2 793
Много философствам напоследък, затова предлагам снимка от The Fashion Week в Милано :
Скрит текст:

Iman (на 70), Naomi Watts
Иман не е ли променена в лице? Не мога да открия познатите черти…

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:53 от Веселяшка

# 2 794
Има промяна, но не голяма. Аз я познах веднага.
Иман, Ванеса Уилямс и Моника Белучи / реда е условен / са ми в топ 3 класацията за истински жени. Възхищавам им се!

# 2 795
  • София
Дадоха Тонито и Коцето да се прегръщат пред колите, но не разбрах друг случай ли е.
Те били набори. Емрах така се оправдал пред баща си да не му се кара.
В какъв смисъл набори? Константин е
около 50 г., мозъчно вероятно е малолетен.

# 2 796
  • на село
Емили Блънт е започнала да окръгля сериозно лицето си с филъри, дори е започнала да придобива някакви странни гънки около носа.
Скрит текст:

# 2 797
  • Deutschland
И Бербатов е глобен за неправилно паркиране с 50 лева днес. Коментарите под поста са покъртителни. Хората пишат, че из София често отнема предимство, не дава мигач, говори по телефона, докато шофира и то без хендс фри. Други пишат, че е толкова стиснат, че тия 50 лева трудно ще ги прежали. А Камата шофирал със син буркан на покрива. Наистина ли? И откъде накъде?

# 2 798
И двамата са на 49 години.

# 2 799
Клипче с Макрон, който звъни по Тел. На Тръмп и му се оплаква, че е блокиран на улицата заради кортежа на Тръмп.
После има кадри как Макрон ходи по улиците на Ню Йорк пеша и минувачи се снимат с него. Един го целуна по челото Wink
Хареса ми как се държи-не се дразни, ме избухва, въпреки че закъснява, и че не го пускат да мине. Браво за реакцията! Ако аз бях в тази ситуация и имах кофти ден, сигурно щях да се скарам с някого.

https://www.facebook.com/share/r/1CiZ54ez4p/

Не е като да му резнат заплатата или направо да го уволнят за това, че е закъснял 🤣

# 2 800
И Бербатов е глобен за неправилно паркиране с 50 лева днес. Коментарите под поста са покъртителни. Хората пишат, че из София често отнема предимство, не дава мигач, говори по телефона, докато шофира и то без хендс фри. Други пишат, че е толкова стиснат, че тия 50 лева трудно ще ги прежали. А Камата шофирал със син буркан на покрива. Наистина ли? И откъде накъде?
Нищо не е вярно, Фрау .
Опитват се да му развалят реномето, той е безгрешен.
Не е като някой си случаен фолкпевец, а истински футболист, Ха!

ИИ много почна да обърква хората с тези снимки.
Днес ми излезе във фб и някаква снимка на Енрике с фенка, която писала, че песните му я спасили от депресия.
Отдолу повечето го възхваляваха, истински добър и земен човек, а то генерирана снимка.

Наистина ли Тони Стораро и Константин са набори?!??
Визията на  Тони ме е объркала и реших; че е по-възрастен.

# 2 801
Дадоха Тонито и Коцето да се прегръщат пред колите, но не разбрах друг случай ли е.
Те били набори. Емрах така се оправдал пред баща си да не му се кара.
В какъв смисъл набори? Константин е
около 50 г., мозъчно вероятно е малолетен.
Тони и Константин са 49-годишни. Според Емрах щом Коцето, който е, колкото баща му,  може да кара така, значи и той.

# 2 802
  • Glasgow
👠👠👠⛵🛥️

# 2 803
  • Sofia
Белозъбови с първа колекция
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:10 от Doli

# 2 804
  • на село
Ама на какви яхти ходите босоноги? Аз токчетата не свалям!

Токчетата са табу на яхтата. Ще те хвърлят през борда, скъпа.😄 Да не би да си мислила, че си на яхта?
Не мога да пусна снимки, Джей Ло ме накара да подпиша NDA.

Общи условия

Активация на акаунт