RYANAIR - 30

• 31 147
  • 532
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, искам да попитам мога ли да премахна буква от първо име в срок от 48ч. след закупуване на билетите понеже в сайта им уж пише , че може безплатно до 3 знака , но след това пише, че може да сменя само името и фамилия , ако е John Smith да стане Smith John и съм много объркана, а ми е спешно

# 526
Може
3 букви
Като е спешно за 10 сек пробваш, вместо да чакаш отговор...

# 527
  • София
Когато се купят билети за двама възрастни и дете на 15 г. , трябва да платя избор на места за двамата възрастни нали? Детето се настанява до тях служебно? Кои са подходящи места, на които раниците могат са бъдат под седалката, а не отгоре?

# 528
Когато се купят билети за двама възрастни и дете на 15 г. , трябва да платя избор на места за двамата възрастни нали? Детето се настанява до тях служебно? Кои са подходящи места, на които раниците могат са бъдат под седалката, а не отгоре?
Деца над 12 години не се водят “деца” и не получават място до родителя. Ако държите да сте заедно купете места.
Раницата (ако говорим за малкия ръчен багаж) трябва да е винаги долу, а не горе. Няма подходящи места за това. Единствено на седящите на авариен изход се дава правото да си качат раницата горе.

# 529
И на първите редове раниците се слагат отгоре.

# 530
... Единствено на седящите на авариен изход се дава правото да си качат раницата горе.
То това не е право a задължение. Малки чантички с документи и пари на авариен изход също не можете да носите през рамо. Може да ги сложите в мрежата на предната седалка, но при Райън няма такива. Т.е. качвате си парите и документите също горе. Което на мен лично не ми е ок и не сядам на аварийните места.

# 531
  • София
Кои са аварийните места в схемата на самолета Blush?

# 532
където има тия стрелки за изход

първия ред, два над крилата и в зависимост от големината на самолета може да има още

не се слагат неща под седалките, за да не се плъзнат и да препречат пътя, за да седнете там трябва да не сте дете, много възрастен или инвалид, да знаете английски или на какъвто език се говори предимно в авиокомпанията.
Трябва да можете да отворите аварийния изход ако се наложи (има инструкции)

Общи условия

Активация на акаунт