Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 514
  • 521
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Винаги правя много снимки, за да мога и след края на почивката да се пренеса пак там. Обикновено купувам някоя джунджурийка, бижу или парфюмче, за да ми напомнят.

# 16
  • София
Спомен от лятото са дребните сувенири, предмети и рисунките на децата.

# 17
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?Моите малки тайни са красив аромат на парфюм който ме отвежда някъде на друго място, пазя си билетите от концерти и спектакли на които бяхме през лятото, имам и малък сувенир който виси на полилея от място на което бяхме цялото семейство много щастливи.

# 18
Лятото е в сърцата ни, мирисът на море и слънчевите лъчи пазя през цялата година .У дома имам кът с морски миди и рапани и кораб, който винаги ми нашепва за морето.

# 19
  • София
Правя много видеа, снимки и разбира се спомени. Купувам и сувенири, и за подаръци.Heart Decoration

# 20
  • Велико Търново
С прекрасните спомени със семейството ми, запечатани със снимки.

# 21
Пазя спомените със снимки, видео и сувенири от местата, където ходим.

# 22
Аз купувам задължително сувенир. Снимки не правя прекалено много. Задължително нещо вземам за детето, което да напомня хубавото време.

# 23
  • София
Пазя спомените със снимки и сувенири, магнитчета, които купувам от местата, на които съм била.

# 24
Правим доста снимки, разказваме си случки и спомени от морето. Взимаме си мисички или интересен сувенир. Мечтаем за следващото лято и море.

# 25
  • Варна
 Аз съм от щастливците, които живеем до морето. Всяки сезон  намирам по една красива мидичка ( понякога камъче или гладко стъкълце ) и си ги събирам в купа, която е на масичка в дневната - така не се разделям с лятото. Но ще се радвам и на неговото ухание. Simple Smile

# 26
  • До морето...
По време на почивката правя много снимки ,които обичам после да разглеждам с любимия човек и да се връщаме отново с усмивка към отминалите моменти,както и с надежда,че отново предстоят.🙂

# 27
  • София
Гледам си снимките често и винаги си купувам сувенирчета, които също да ми напомнят за мястото.

# 28
Много често се опитвам да си припомня морските ни почивки. Подсъзнателно все едно още сме там. Определени случки, които в мен са оставили положителни емоции и спомени си ги припомням на фона на някоя хубава песен.

# 29
  • Пловдив
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Правя много снимки от местата, които посещаваме. Някой път си прибирам мида или камъче, което ми е харесало. Ако до момента не сме посещавали мястото преде това си взимам магнетче, което добавям в колекцията от посетени места.

Общи условия

Активация на акаунт