Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 124
  • 521
  •   1
Отговори
# 150
Винаги си купувам нещо, което да нося до края на лятото, за да ми напомня за почивката - чанта, гривна, фиба за коса  или любимите ми чаши 😊

# 151
Снимките ми помагат да удължавам спомените, но най-големите спомени са в главата, моменти, които не винаги лентите успяват да хванат.

# 152
Снимки, разговори с приятели.

# 153
Nature High BrightnessПравя снимки и се наслаждавам на момента.

Nature SunnyКупувам  си и сувенири от всяко място.

# 154
Снимки, клипове и сувенири, ястия, които съм хапвала и опитвам да направя отново у дома. Те ми напомнят за хубаво прекараното време.

# 155
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много мразя да се разделям с лятото, затова винаги се опитвам да го задържа възможно най-дълго около себе си. За тази цел вкъщи ползвам ароматизатор с морски аромат, слушам музиката, която съм слушала цяло лято и си нося летните патфюми до последния възможен топъл момент. Вкъщи аранжирам в летни цветове и си подреждам разни летни сувенири. Също често разглеждаме снимките от почивката и си приготвяме ястия и летни коктейли, които сме кондумирали тогава.

# 156
Спомените за лятото задържам със снимки, разговори с близките и аромати с морски мотиви.

# 157
  • София
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка? Всяко лято има своята различна история, към която гледам задължително да има поне една песен, с която да асоциирам, както и аромат. Това са моите тайни, с които запазвам спомените по-ярки за по-дълго време - любим нов аромат и любима песен свързана с конкретна ваканция. От всяко място взимам и нещо за спомен - камъче, магнитче, ново познанство, традиционно ястие/ алкохол, много усмивки. Не всичко запечатвам в снимки, защото понякога самото изживяване е в пъти по-важно и запомнящо се от някой друг кадър.

# 158
С парфюми напомнящи на лятото, снимки и разбира се сувенири.

# 159
Винаги правя снимки.
Взимам си по някое дребно нещо- сувенир,магнит.

# 160
Снимки, сувенири и парфюми, които използвам само лятото.

# 161
Пазя спомените със снимки, видео и сувенири от местата, където ходим.

# 162
  • В Космоса
Запечатвам красивите мигове със снимки и си купувам сувенир, който да ми напомня за изживяното.

# 163
Разглеждам снимките, които съм направил по време на почивката. Запазвам малки сувенири открити от детето - миди, шишарки и т.н.

# 164
  • Видин
Гледайки видеоклипове Simple Smile и планирайки следващата почивка.

Общи условия

Активация на акаунт