Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 132
  • 521
  •   1
Отговори
# 165
Кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

На първо място са снимките, от местата и преживяванията с любимите хора, на местата които сме били.
Винаги, когато пътуваме на почивка или екскурзия търся да купя нещо характерно за мястото и региона и не на последно място магнитче за спомен с прекрасна гледка. За да може по дълго да ме топли спомена и преживяванията от летните почивки.

# 166
От почивката си намирам и събирам миди, рапани или интересни камъчета. Даже в момента на масата пред мен имам купа с такива спомени

# 167
Моите малки тайни са спомените от лятото, снимките, които си разглеждам, сувенири, мидички.

# 168
Ами още седят из дневната кофичките на детето, напълнени с мидички, и не сме прибрали от терасата всичките лопатки и т.н. от морето, даже и надуваемото басейнче...

# 169
Играем с децата с мидичките 😀

# 170
  • София
Обичам да ходя на море през есента. Така "удължавам" лятото. След това се "топля" със снимки, направени през лятото.

# 171
  • София
Здравейте!
Правим си снимки и клипове, взимаме си магнитчета и други неща, които напомнят за хубавите спомени и изживявания.

# 172
Живея близо до морето и често минавам да го видя, но извън лятото по-скоро ми навява тъга. В студените зимни дни обичам да си преглеждам видеата от лятото, снимани на плажа, а понякога мажа тялото с лосиона, който съм ползвала лятото. Ароматите носят повече спомени отколкото снимките. С някои песни е същото Simple Smile

# 173
Винаги правя снимки, опитвам се да запечатам всеки хубав момент.

# 174
  • Пазарджик
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Тази година за пръв път бях в Гърция с моето семейство.Самата атмосфера и лежерния начин на живот много ми допадна.Всяка година ходим на море,но тази ми е най-страхотната-истинска почивка.
Веднага след завръщането ни видях лимитираната серия и си закупих-гел, капсули и омекотител.Сега всеки ден ,върнала се в ежедневието си и пускайки безкрайната пералня аромата ме връща към морето....

# 175
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка? - Събрания тен, хубавите емоции и спомени запечатани от отминалото лято.

# 176
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
На първо място са направените снимки през почивката и обсъждане на спомените, за да им се насладим още веднъж Simple Smile

# 177
Опитвам се да съхраня не само красивите гледки от почивката, а и малките моменти – как сме се смели с приятелите ми, как сме гонели залеза или как вятърът е развявал косата ми. Снимките са ми спомен, но истинската магия е в чувството, което те връщат. Понякога си пускам тези кадри вечер, и в миг отново съм там, край морето.

# 178
  • София
Снимки и видеа – не ги оставям само в телефона. Избирам най-хубавите, принтирам ги или правя малък фотоколаж вкъщи. Така всеки път, когато ги погледна, се връщам към морето и свободата.
Аромати – нося си вкъщи малко мидички или етерично масло с аромат на кокос/цитрус/морски бриз. Миризмата е най-бързият начин да върне спомена.
Храна и напитки – ако съм опитал нещо ново на почивката (например коктейл или местно ястие), опитвам да го приготвя у дома. Вкусът връща спомените.
Малки предмети – гривничка, книга или сувенир от мястото, което съм посетил, ми напомнят за атмосферата и преживяванията.

# 179
Съхранявам моментите със спомени, които винаги остават в сърцето ми и разбира се със снимки. Запечатвам всеки хубав момент и след това се наслаждавам на снимките и спомените.

Общи условия

Активация на акаунт