Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 135
  • 521
  •   1
Отговори
# 180
С дъщеря ми много обичаме да събираме мидички от морските ни приключения и после ги аранжираме в банята за добро настроение.
Правим много снимки и после колажи за бабите Simple Smile
Обичаме да запаметяваме някой любим вкус от летните ни приключения и после да експериментираме в кухнята, за да се опитаме да го пресъздадем.

# 181
  • Mediterraneo
Гледам да се наслаждавам на всеки миг от почивката, за да запазя спомените по- дълго. След хубава ваканция дори някои дрехи продължават да ми носят спомена за нея, определен парфюм, бижу- също.

# 182
Със снимки, сувенири и летни ястия Simple Smile

# 183
Купувам си рамки за снимки със морски мотиви.Това лято си взех панер със различни големини миди,морски звезди ,рапани. Ще ги аранжирам и ще си спомням по дълго време за почивката но на море Ще използвам есенните дни за дълги разходки по брега и морската градина във Варна.

# 184
  • София
Купувам си сувенири, които ми напомнят за мястото и хубавите преживявания

# 185
  • Варна
С аромати напомнящи на лятото, снимки и дребни неща от плажа за спомен (рапани, камъчета, мидички).

# 186
Правим  снимки и ги слагаме в тематични рамки .

# 187
  • София
Наслаждавам се пълноценно на моментите докато ги изживявам и така остават по-трайни и наситени спомени от тях.
Също така си купувам по нещо дребно за спомен - магнитче, чаша за кафе. Правя и снимки, с които запечатвам хубавите преживявания.

# 188
Освен, че правя снимки, гледам и да си купя магнит за хладилника, чаша или нещо, което ще ползвам/виждам всеки ден и ще ми напомня за хубавата почивка. Също така обичам да използвам същия парфюм, с който съм била на морето, свързвам ароматите с преживявания.

# 189
Разглеждам снимките, които съм правила през ваканцията. Слагам някоя на тапет. Друг трик е да си взема нещо от морето мида, рапан. Продължавам от време на време лятно коктейлче да направя и така, но живее близо до морето и честно казано винаги ми е лятно.

# 190
Правим много снимки от време на време ги разглеждаме с децата и си спомняме.

# 191
  • София
С направените снимки и определени аромати, които напомнят за лятото.

# 192
  • Враца
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Правя магнити със снимки от почивките, лепя ги на хладилника и си ги гледам ежедневно, а  другата година ги сменям. Купувам си нещо, но не сувенир. Нещо , което ми трябва и ползвам в ежедневието и ми напомня за съответното място. Пример - кафеварка от Италия, пепелник от Гърция, картина от Созопол.

# 193
  • моята мила родна страна
Правя снимки и си купувам сувенири от всяко място. Но най-важни са спомените. Те остават завинаги.

# 194
Винаги си купувам магнитче от почивката за спомен, така понякога си ги гледам и си припомням моменти от почивката.

Общи условия

Активация на акаунт