Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 144
  • 521
  •   1
Отговори
# 195
Кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Правя клипчета, с които след като се прибера вкъщи се пренасям обратно в атмосферата по време на почивката. Също така, ако е морска, си събирам мидички и камъчета. Купувам и сувенири

# 196
Спомените пазя със снимки. Правя си албуми от всяко посетено място и често си ги разглеждам. Също си купувам и по нещо мъничко, което да ми напомня.

# 197
  • Благоевград
Освен снимките, които правя, имам  и малки ритуали – пазя си мидичка или камъче от плажа, пускам си музиката, която съм слушала тогава, или приготвям любимо лятно ястие. Така мирисът, вкусът и звуците ме връщат обратно в онези слънчеви моменти и усещането за почивка продължава още малко.

# 198
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Абсолютно сериозно- запазвам си дни и си пускам втора почивка. Една седмица не стига за нищо! 2 Седмици понякога са много. 10 дена и после една седмица някъде другаде.

# 199
Правя снимки, нося определени дрехи, които ми напомнят винаги на лятната почивка.

# 200
Не бързам да мия сандалите с пясък, оставям ги на стелажа и когато ги погледна се връщам към местата, на които съм ги носила.

# 201
Цялостно се наслаждавам на лятната си почивка със семейството си- създавам си невероятни спомени за цял живот.
Отделно документирам някой изживявания; емоции; места на снимки и сувенири от местата също.

# 202
Споделям лятото с любими хора, с които после с удоволствие да си спомняме хубавите неща, които са ни се случили.

# 203
  • София
Аз удължавам своята лятна почивка, като се връщам на море, дори и за четири дни, разходки по брега, наслаждаваме се на изгрева, залеза и топлите слънчеви лъчи!

# 204
  • София
Наслаждавам се на гледки, посещавам хубави заведения.

# 205
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка

Правя снимки, за да запазя моментите и се наслаждавам на същите защото живота е един ,обичам да прекарвам почивните дни със сина си и мъжа ми, смеем се , хапваме и се разхождаме , срещаме се с приятели, посещаваме различни занимания и сме заедно .

# 206
Правя снимки. Купувам сувенири и събирам миди и рапани.

# 207
Винаги си отнасям по някое камъче или мидичка. Правя снимки, които разглеждам често.

# 208
Правя снимки и си купуваме сувенири от всяко място.

# 209
  • Бургас
Снимки, снимки и само снимки!
Обожавам да снимам морето!
Всяка снимка на морето е спомен и  носталгия и радост за душата!

Общи условия

Активация на акаунт