Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 189
  • 521
  •   1
Отговори
# 225
Снимки, снимки и още снимки 🤣😁🤣 Купуваме сувенир - шот чаша или дървена бъркалка и така като се ползват си спомняш за мястото 😍🌼

# 226
Със снимки, които правя и също така купувам картички.

# 227
Правя безброй снимки, вземам си мидички или камъчета, винаги си купувам магнит за хладилника и шарена сол за баща ми.
Качвам снимките във фейсбук и си ги гледам периодично.

# 228
Освен многобройните снимки в телефона ми, запазвам спомените за лятото и като си купувам гривни за ръката - обожавам ги, нося ги до зимата и ми напомнят за хубавите дестинации, които съм посетила и прекрасните моменти. Когато имам възможност си купувам и някой готин сувенир.

# 229
  • София
Кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка? - снимки и аромати. Парфюм с дъх на лято.

# 230
  • Разпиляна във въображението
Правя снимки, събирам камъчета от местата, където отивам за първи път. От няколко години събирам морско стъкло, което ми е любимо.

# 231
Снимки, преживявания и горещи летни спомени! Купувам си нещо от всяко място, не непременно сувенири и магнитни, нещо за спомен, емоция или ухание.

# 232
За да запомня моята лятна почивка правя снимки, които след това разглеждам. Най-важното нещо обаче е, че от всяко място, което посетя си купувам сувенир или нещо, което мога когато го видя да го свържа с прекрасните моменти, които съм имала там!❤

# 233
Това, което ми помага най-вече да запазя усещането за лятото за по-дълго време са снимките и аромати, с които го свързвам.

# 234
Лятото го свързвам с море, а аз живея на няколко метра от морето, така че спомените са целогодишни. Топлите дни ги запечатвам с много снимки.

# 235
Снимки, спомени и сувенири....

# 236
Събрахме мидички и си направихме рамка за снимка. Запечатан момент и част от лятото завинаги с нас.

# 237
Обичам да си купувам малки сувенири, които да ми напомнят почивката или да си събирам такива от различни места.

# 238
Удължавам спомена за лятото като правя снимки, купувам сувенири, нося си камъчета, преразказваме си преживяни моменти, планираме следващи ваканции.

# 239
  • Бургас
Нося си сувенири, които ще са ми от полза в ежедневието - платнена торбичка или малко несесерче за дамската чанта.

Общи условия

Активация на акаунт