Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 187
  • 521
  •   1
Отговори
# 240
Снимки и видеа, приготвям си фрапе, което пиех на почивката, музика от лятото, аромати, които напомнят за морето, сувенири

# 241
Правим си много снимки, взимаме си някой сувенир и пробваме задължително нещо ново и различно, като преживяване, храна.
В разговори после за преживяванията, задължително си спомняме мястото и емоцията.

# 242
  • Другата България
Правя много снимки и си купувам сувенири от всяко място.
Винаги посещаваме нови места, заведения, опитваме непознати до момента храни и напитки.
Задължително имам магнитче за хладилника от всяко едно посетено място.

# 243
  • София
Правя снимки, много.... Опитвам се и вкъщи да има свежи цветове, да е чисто, уютно, да мирише хубаво...

# 244
  • Пловдив
Правя много снимки, купувам и сувенири за спомен и за подаръци.

# 245
Правя снимки и си ги разглеждам с хората,с които съм била на даденото място.

# 246
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка

Ходя на море предимно края на Август. Така цяло лято съм в очакване и с мисълта за лятна почивка. Винаги купувам магнитчета за хладилника и ежедневно ми напомнят за отминалата почивка.

# 247
  • София
Вкъщи "връщаме" лятото със силата на кулинарията - приготвяме си у дома храната, на която сме се наслаждавала по време на лятната почивка - риби и морски дарове, тиквички по гръцки, пием по някое узо със салатата от време на време и се връщаме на морските мисли и спомени.

# 248
Спомена от лятото удължавам основно със снимки, кулинарни специалитети от местата, на които ходим, а също и сувенирите, които взимам за себе си.

# 249
Винаги съм отивала на морето. Нямам как да избягам от него. Аз съм от Кюстендил и винаги намирам време за да подишам малко морски въздух с деца.

# 250
  • Ямбол
Около свещ с океански аромат си декорирах с мидички и рапанчета , които стоят във всекидневната и периодично вечер паля.

# 251
Снимки и сувенири. Но най-важни са хубавите спомени запечатани е ума

# 252
Задължително си купувам дреха или шал,  които да ми носят спомен от ваканцията. Също така някакъв сувенир. Но най-вече снимки.

# 253
Винаги си взимам сувенир, който да ми напомня за дадено място , както и правя доста снимки, за да запазя спомените.

# 254
  • Плевен
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Именно с аромата, който пазим за лятото, дреха, спомен от случайно видяна снимка в телефона, аз съм сантиментален човек и винаги се стремя да помня хубавите спомени с любимите хора!

Общи условия

Активация на акаунт