Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 171
  • 521
  •   1
Отговори
# 255
Винаги си купувам нещо малко, ежедневно, лично за мен и го използвам, а не го оставям “за спомен” в някои шкаф - химикал, тефтерче, ключодържател, някакъв аксесоар (гривничка или герданче) и всякакви други дребни неща, които да си ги нося в мен. И всеки път като ги използвам и си спомням за отминалите летни дни.

# 256
  • Русе
Разглеждам снимките от лятната ни почивка, купуваме си магнитче, което подреждаме на вратата на хладилника и нещо характерно от мястото, на което сме били и ползваме в ежедневието .

# 257
Правя снимки и купувам магнитната, за да ми напомнят за незабравимите моменти.

# 258
Сувенири и снимки ми запазват спомените.

# 259
  • София
Последното ни море е септември, възможно в последните дни на лятото, след това вкъщи до ноември поне го обсъждаме и си спомняме по някоя случка. Освен това децата са напълнили с миди всеки ъгъл и ги чистим до декември Simple Smile

# 260
  • Варна
Пазя спомените със снимки и сувенирчета.

# 261
Обичам да нося дрехи с лек и свеж летен аромат, да правя много снимки от пътуванията и да си пускам музиката, която съм слушала на почивката. Така лятото остава с мен малко по-дълго… 🏖

# 262
Не правя нищо целенасочено за да удължа спомените,  но някак подсъзнателно се улавям, че аромати и храна ме връщат на място, което ми е било  приятно. Например миризмата на прясна риба, на прясно окосена трева, на сочна диня....Само мисълта за тях ме връщат два месеца назад.

# 263
  • София
Със снимките, които правя и сувенирите, които купувам.

# 264
Не спирам да пътувам, радвам се на слънчевите дни и докато е топло гледам да съм по-малко вкъщи. А когато се застуди започвам плануването на пътуванията през следващата година 😆

# 265
Предимно това са разказите и разговорите за определени случки с близките, както и снимки на местата, на които сме били. Случва ми се да сготвя ястие, което съм опитала на морето и ми е харесало например. Също така малки сувенирчета или тениска от любимото място.

# 266
Събираме мидички, които после използваме за декорация.
Правим си много снимки, с които усмивките от лятото се запазват по-дълго.
Купуваме си сапунчета, които оставяме в гаредероба, за да ухае на лято.

# 267
Взимам си магнити от интересни места, посетени през лятото и като ги погледна на хладилника нахлуват лятни спомени. Същата работа върши и като погледна някаква интересна мида - веднага ми замирисва на море и плаж.

# 268
  • на последния етаж
Разглеждаме снимки, припомняме си истории, разказваме спомени от изминалото лято.

# 269
Качвам най-любимите снимки от почивката, за да мога после да си влизам и да ги преглеждам – така си пазя спомена от страхотните дни. И винаги си взимам нещо за спомен от такива пътувания – магнити за хладилника, чашки за кафе или чай и разни други дреболии

Общи условия

Активация на акаунт