⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 485
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Този лайв с Марио май не е запазен в ютюб профила на "Диви и красиви", що така?

Иначе ето подкаста с Евгения

# 661
Полемиката нали тръгна от това, че Ванеса не била на нивото на Чефо.
Факт е, че тя има лъскава визия, каквато той явно търси, но трябва да има и нещо друго, което е видял в нея. Иначе щеше да я подмине както направи с Радослава и Елвира. Значи тя отговаря на неговите виждания за ниво.

Факт е, че и тя намаза доста с него. Хем си пасват физически, хем Чефо с един подкаст сигурно изкарва повече от Марио за цял месец. Актьори като Марио бол, но Чефо е звезда и име. Това, за да не кажете, че пиша само лошо за него.

Все пак чест прави на Марио, че не злобееше много, само един по-така коментар имаше за заниманията на Чефо, че били несериозни. За мен породен от наранено мъжко его, че беше изоставен и професионална завист. Но като цяло прие цялото нещо достойно. Хубаво направи, че излезе, просто като виждаш, че не се получават нещата няма нужда да търсиш нещо на място, на което няма изгледи да го намериш.

И да не забравя. Не е зле и Марио да помисли за ринопластика, може би ще стане по-симпатичен с поизправен нос. Понеже се критикува обикновено външния вид на жените, нека да мерим с еднакъв аршин.
Абе,това поне що се отнася за нашите е малко мит ,че  се изкарват луди пари от подкасти примерно.То,като гледам и за чужбина май пак е раздута представата,но все пак по-големите канали,които са си превърнали името в бранд,успяват да изкарват меко казано добри пари,но това не се отнася за всички ,които имат приличен брой гледащи и т.н.,особено пък сега,когато се случват различни промени в ютуб.То,Чефо си го казваше от време на време,че изпитва финансови затруднения и т.н и затова работи на няколко места отделно,за да може да продължи да поддържа своя канал.П.С А,защо по-добре да спрем да раздаваме коментари наляво и надясно,кой какво трябва да направи за да „подобри “ външния си вид само  и само да се впише във вкусовете и предпочитанията на дадения човек,който соли външния му вид...Еднакво грозно е това!

# 662
  • София
За да не се запази лайфа има няколко причини.
Най-очевидната е, че такъв не е имало. Аз така и не видях, аз съм абониран. Би трябвало да ми излезе известие.
Иначе в редки случаи не се запазвалайф ако качеството на звука е много лошо или са се издали важни неща.

# 663
Не е имало днес лайв. Пише, че ще бъде утре, вторник от 17:30
Този лайв с Марио май не е запазен в ютюб профила на "Диви и красиви", що така?

Иначе ето подкаста с Евгения

# 664
И за мен инфлуенсърсвото може да е хоби, не професия. Плюс това е от ден до пладне. Нямаш гаранция, че ще си интересен на хората до пенсия.

# 665
Марио не се разгърна в този формат въобще, не знам каква роля  игра, но гледах разни клипчета с него и там беше в друга роля.
Чефо избра Ванеса, като 1 от 8. За да се върже в шоуто, я си представете, че го изгонят в първите дни, рейтинга му пада. Не мисля, че Чефо е искрен, нито Ванеса. Слабо предлагане в шоуто, и двамата се чудят 'какво да избера?"
Я, вижте в Ергенът Любов в Рая, колко участници има.

# 666
  • София
Не мен пък ми допада вида на Марио, без да е красавец има силно,  характерно излъчване. Малко ми прилича на Алеко Константинов. Не му трябва ринопластика, стига сме се унифицирали.
И на мен.

Чефо е стратег, въобще не може да става дума за любов при него и при Ванеса. Нямат химия, говорят си като приятелки, заучени фрази.
Отделно някой каза, че е с излъчване на дете още, много точно. Непораснал и незрял изглежда. Дали заради липсата на сериозна професия, прескачането от едно риалити в друго, смешния публичен образ (подкастът му е инфантилен и отблъскващ с политкоректността и наивността си на моменти), не е ясно защо, но човекът не стои стабилно.
Сто пъти предпочитам Марио пред индивиди като Чефо с този дялан нос.

Моделът Ники и Джулия са най-приятната двойка за момента. И допълнително изпъкват на фона на злобата, която се лее срещу тях от Ивелина и Ренета (тези двете кой ги е нарочил за красиви, че и в подобно шоу да ги вкарва).

# 667
Моля мъже, не си правете ринопластики. Аз харесвам криви носове, трябва да останат мъже и за мен.

# 668
Абе, моите наблюдения са, че си е голям зор да завършиш НАТФИЗ. Не случайно са като секта, моите познати бяха денонощно в университета. Да не коментираме, че приемът със сигурност е в пъти по-труден, отколкото в СУ и ТУ. Хората се явяват с години.

# 669
Говорите за НАТФИЗ, свкаш е завършиш някой от предтижните университети в Англия или Америка , минимум Сорбоната . За мен е нелепо да имаш претенции за образование и да ходиш по такъв тип предавания . Нама какво да пишете , че  бил висока топла за Ванеса - и двамата участват в едно и също реалити .😀

# 670
Чефо от много време сам е споделял, че ме може да се реализира като актьор, по обясними причини, та затова търси други начини да припечели нещо. Какво значение има как се завършва някъде, ако после не ти носи пари и не го работиш.

# 671
  • София
Защо да не може да се реализира като актьор Чефо?
Не ми рови и търси в нет-а, нямам време и достатъчен интерес, та затова питам.

# 672
Защото в тези среди, както и в много други, или трябва да си безумно талантлив, или трябва да имаш необходимите връзки и контакти. Видно е от това, че постоянно едни и същи лица участват във всяка продукция. Аз съм го слушала да споделя, че в началото активно е ходил по кастинги, но никой не се обажда и не дава шанс и така.

# 673
от подкаста "Евгения":
Питаха я нещо от сорта,  "Ивелина  ли е най-достойна да бъде Кралицата на къщата"?
А тя отговори: всяка жена има нещо красиво, един вид свързва "Кралицата" само с красотата, а подмолвната работа на Кралицата не я слага в разглежданията, от друга страна и тя се мисли за красива  и не е съгласна Ивелина да е най-красивата.

Чиста душа.

# 674
И за мен инфлуенсърсвото може да е хоби, не професия. Плюс това е от ден до пладне. Нямаш гаранция, че ще си интересен на хората до пенсия.
Това ,примерно да създаваш клипове,отдавана не е просто хоби или приятно занимание ,което  происто си решил дапробваш,а се е  превърнало с бизнес.Не малко хора започват това,с надеждата да изкарат пари и да го превърнат в своя нормална работа при възможност..Има не малко хора,коио благодарение на това са стартирали свой собствен бизнес впоследствие.  Това въобще не е за подценяване.Да си инфлуенсър в наши дни,наистина може да ти отвори врати навсякъде.В чужбина,това е далеч по-очевидно.Също така се вижда,негативната страна от това,а именно,че в  зависимост от това в коя  сфера са се позиционирали да се занимават дадените инфлуенсъри, те изместват хората,които са учили за да вършат дадената работа,които имат по-задълбочени знания и са по-квалифицирани от тях,но дадени компании,корпорации ,индустрии и т.н.,избират да работят с еди кой си инфлуенсър ,защотот има еди колко си последователи и също така,защото много лесно може да се приласкае за да не изкаже обективно мнение за дадена продукт,услуга,филм и т.н.Има много инфлуенсъри,които са кадърни и е видимо,че горят за това което правят и си вършат работата както трябва,но е факт че е наводнено с много недробосъвестни такива,които биха се продали за една  екскурзия до еди къде си,хубав подарък,ходене някъде безплатно,достъп до различни събития  и т.н.П.С А това ,как някои се очудват,как аджеба Чефо не може да си намери работа по-специалността...се питам как може да има някой да се чуди.Актьори,режисцори ,сценаристи и прочие непрекъснато ти говорят или споменават за непорочните практики ,които се случат при тях.Ние самите го виждаме навярно в своята работа.Това положение цари във всяка една сфера за която се сетиш,което е меко казано проблем.Много ми е смешно,като някой ,който не харесва друг човек ,веднагва изтъква ,че е некадърен и затова не може да си намери работа,като всички много добре виждаме какво се случва.П.С Това важи пак за чужбина,но някой такъв неприятен тип инфлуенсър,какво му пука,че няма да се занимава с това постоянно,че няма „ сериозна работа“и т.н,при положение,че ,като гръмне няколко пъти може да си изкара огромни доходи.То,че тези пари ще бъдат профукани за отричателно време ,защото манталитета на дадена личност е такава е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт