⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 460
  • 754
  •   2
Отговори
# 735
Ох, слава Богу… благодаря ти, Елвира, че ни отърва от този умник

Едит: Ивелино, колко по-противна можеш да бъдеш Confounded

# 736
Момата, кой ли го е измислил
Никога не съм гледала ергенът освен миналия сезон, явно като свърши натам ще се насочим
Любомир Жечев...Голям смях падна...Естествено,че беше недомислено,но и не беше серизоно замислено,а просто смях да пада.Момата в края на краищата не завърши с никой(беше си харесала някакъв,който работи в чужбина,но той се оказа меко казано не готин човек.След това начинание,по някое време девойката май че,се бе обвързала с някой от участниците(защо ми се върти в главата,че бе именно Марио,ама мога жестоко да се бъркам)не знам,до колко им е продължила връзката с въпросния човек.П.С bobby_me,това което каза е извратено,но има някаква логика,може би.Моя учителка бе казала навремето ,колко много си приличат един мой съученик и неговата приятелка.Не изглеждат като брат и сестра,но някак си хармонично изглеждат в нейните очи и сякаш се допълват.Не знам как да го обясня.П.С Тъй като още не съм гледала епизода,ама  в рекламите където показаха,как някой от мъжете помпаше своята тама(игра се водеше),Чефо ли беше?Като видях този кадър ,не можех да повярвам ,какво виждам.Пошло ми е .Защо,не я ..... направо,както е тръгнало.

# 737
  • София
Е, какво прави Ивелина?
Егати и хитрушата коварна. Ама като нищо може и редакторите да и подсказват какво да прави, за да остане и мъти водата.
Ако беше останала с Наско щяха да ги изгонят, докато сега някои мъже няма да искат да стрелят по Масурски, когото харесват.
И най-вероятно ще изгърмят Лора и Наско.

И как само лъже Ивелина. Давала шанс на Масурски за Елвира. Ахахахахаха
Очевидно се е примирила, че няма шанс за победата, но иска да играе само и само ако може да получи шанс да елиминира Николай и Джулия.

# 738
Мале, тоя Ники коренна разлика с Джулия! Как му светеха очите на яхтата, не я изпускаше от поглед. Постоянно я гледаше, питаше, направо я изпиваше с поглед. А преди с Ивелина само си говориха за другите. Тя го подпита веднъж дали има намерения към нея извън палата и как си представя нещата с нея нататък, а той така уклончиво избяга от отговора, че чак ми стана неудобно за нея. А сега Ники все едно е друг човек!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:17 от *Benita**

# 739
  • В Града на липите
Ивелина много обича да се меси в чуждите връзки. Не можа да пробута Божин на Джулката, сега ще урежда Маймунски с Елвира.
На това му викам джан съклет.

# 740
  • София
Ники и Джули великодушно си дадоха страстния младоженски апартамент на загорелите Ванеса и Чефо. Grinning

# 741
Отново се прояви импотентността на сценаристи и режисьори. Вкараха несъвместими хора и резултатът е ясен. Само е неясно защо Ивелина продължава да стои. Нали предаването е за любов. Тя в кого е влюбена, освен в себе си?

# 742
  • София
Ивелина гледаш ли? А четеш ли?
Ето един достоен начин да си тръгнеш от предаването. И колко доволна беше и как се усмихваше злорадо. Ужасен ужасон.
Не е истина какъв хейт я чака сега във фейсбук. Честито. Голян инфлуенсър ще станеш!
Егати и змиите.

# 743
Джулия учи в УНСС.

Съчувствам на Асенката, Ивелина не се трае на екран, какво остава да ти е в къщата 😬

# 744
И аз същото се питах за Ивелина, нали казваше ,че без Ники и тя си тръгва, все казва че хората са фалшиви , ама тя най много е за екранно време!

Следващата битка е ужасна , който  е гледал миналия сезон я знае ,сигурно ще е  битка  за финал/имунитет....ще им е много трудно и ми е интересно , кой ли ще спечели.

Интересно на подкаста с Мишо , водещия му каза че тази битка много го е изкефила , а той се смути и каза че тази година ще са друг тип битките Grinning

Интересно ми е Асен казал ли е на Ренета , какво мисли за добрата и приятелка или тя ще го види сега ,по време на излъчването, какво мислите ? Joy

Срещата с Джули и Ники ми се стори приятна , те май ще са единствената истинска двойка, може би и Чефо и Ванеса. Изкефи ме жеста ,че им дадоха апартамента.

Избора на Ивелина , да избере Масурски и леко мал0умен , Елвира няма никакви симпатии към него . Трябваше Лора да даде гривна на Наско и да каже ,че му я дава за да се бори за Ивелина .... Да види какво е  и да и натрие носа.

Интересно какво ще правят Чефо и Ванеса , ще е мираж ли кекса в къщата ?

Следващия епизод в петък ли беше?

И я кажете , според вас , коя ще е следващата отпаднала двойка Радо и Елвира или Ивелина и Масурски. Време и е на Ивелина да си ходи , въпреки , че искам да чуя как ще я усвиркат на финала Joy

# 745
Мале, тоя Ники коренна разлика с Джулия! Как му светеха очите на яхтата, не я изпускаше от поглед. Постоянно я гледаше, питаше, направо я изпиваше с поглед. А преди с Ивелина само си говориха за другите. Тя го подпита веднъж дали има намерения към нея извън палата и как си представя нещата с нея нататък, а той така уклончиво избяга от отговора, че чак ми стана неудобно за нея. А сега Ники все едно е друг човек!
Аз пък не знам защо си мисля, че тя много го харесва, а той по-скоро страни. Тя го милва по лицето, гали го, а той ми е по-дистанциран. И някакси много лесно се отказа от апартамента и предложи да го предоставят.

# 746
Джулката е много нежна, тя не може да не осъществява мил контакт, прави ми впечатление за пореден път, така утешаваше и Лора, даже й забърса нослето 😄 В този смисъл не е уместно да им съпоставяме действията един към друг.

# 747
И аз това го забелязах и преди съм го виждала с други момичета, обича да ги гали всички. Явно такова си и е държанието .
Днес много умряло ми се вижда в темичката ни , всички ли гледате Ергенът?

Джулката е много нежна, тя не може да не осъществява мил контакт, прави ми впечатление за пореден път, така утешаваше и Лора, даже й забърса нослето 😄 В този смисъл не е уместно да им съпоставяме действията един към друг.

# 748
Може би е точно така, аз не искам да се окажа права, напротив,искам да им се получи.

# 749
Според вас какво е намислил Асен ? Как ще отстрани Ивелина?

https://youtube.com/shorts/75pTJfpUiHw?si=IcyZqb0PAKZ-_4lg

Еми не ми се получава това с видеото не знам какво съм направила Confused

Общи условия

Активация на акаунт