Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 734
  • 986
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тази рокля не е къса Чека. Много си   хубава с нея. Дълго я търси и я откри.

# 166
Нямам нищо против внасянето на елемент от мъжкото облекло в дамското, но съчетан с нещо типично дамско.
Например елеците, които няколко години излязоха отново на модната сцена, на мен ми харесват съчетани с пола:
Скрит текст:
или с къси панталонки, с къси поли, с бухнали панталони/поли
Скрит текст:

Сака с широки рамене и подплънки също съм носила /началото на 90-те, по спомен бяха тренд - тогава ги носех с къси поли/панталонки/ , от няколко години дизайнерите ги върнаха - пак имам, сега съчетавам с примерно розова блузка, малка чантичка ... други характерни дамски аксесоари.
Много харесвам аксесоари - добре комбинирани и напаснати към облеклото. Те са чудесен акцент и допълващ елемент към всеки аутфит. Декоративната козметика /използвана с мярка/, дори само едно червило, също хубаво подчертава и слага акцент на дамския тоалет.

С две думи харесвам андрогинен тип дрехи, комбинирани с типично дамски , изцяло андрогинен вид не харесвам.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 15:59 от Sweta

# 167
Хубави илюстрации сте пуснали, аз лично много харесвам андрогинен стил, но мисля, че отива на определени типове телосложение и излъчване, далеч не е универсален. Тилда Суинтън е прекрасна в такъв и нелепа в рокля, като бърз пример.

Честит празник!

# 168
Тази рокля не е къса Чека. Много си   хубава с нея. Дълго я търси и я откри.
Точно и аз това си помислих Simple Smile

Ал, чудни са снимките, като изключа сивия костюм, който така ми напомня на конвейрното облекло от преди 30г. Но те днешните млади не разбират това Simple Smile прави ми впечатление, че виждам групи млади момичета или момчета, тинейджъри, облечени толкова еднакво, направо като отбор. А помня ние колко се борехме да сме различни.

# 169
  • В заешката дупка
Много я харесвам аз Тилда Суинтън. Но според мен има много хубави аутфити в рокли/поли. Не е до роклята сама по себе си, а до стила. На нея много ѝ отива да е в нещо по-артистично и нестандартно, и ярко или контрастно.

И кежуал:

Ето това според мен обаче хич не е нейното:

# 170
Не познавам дамата, но стилът ми харесва.
В бялата рокля изглежда странно. Като ученичка за първо път в рокля.
В Полата и блузата ми харесва, но обувките… о обувките колко са големи и неудобни … как се вижда, че стъпалото въобще не ляга в тях.

# 171
ЧеКа, честита рокля!
Тя малко историческа стана, две години я избираш Wink
Чудни залези Heart Eyes

Тилда го докарва на андрогинен тип като има нула грим - светли мигли и вежди, бяла кожа и почти като ангелите по църквите.
Сутрин преди да си подчертая очите и гледката е подобна

Но виж тази дама като ангел е Уауууу Heart
Скрит текст:

# 172
  • София
Като казахте Тилда, та се сетих за тази рокля. Която е пак леко андро, де.
https://cdn.theatlantic.com/thumbor/tiyiRInSjIt-qc1a5eodng82jMw= … lash/original.jpg

# 173
  • Ямбол
От няколко дни се каня да ви пусна един инстаграм профил =))

https://www.instagram.com/whatpeoplewearinsofia?igsh=aHA1Ymt5dXU2ODdx

Много харесвам Тилда 💜

Чека, честита рокля и благодаря за залезите.

# 174
Рокстар, мисля от мъжката риза идва

Нещо ми е изчезнал инста, не мога да отворя от телефона с мен

# 175
  • София
Аз всъщност умирам за мъжки ризи. Едно лято само такива носех по събирания, излизания и подобни неангажиращи поводи.

# 176
  • В заешката дупка
Аз на баща ми бях замъкнала някаква карирана риза навремето.

Сигурно знаете колко често Тилда Суинтън е споменавана като женския допелгенгер на Дейвид Бауи.

# 177
Много я харесвам аз Тилда Суинтън. Но според мен има много хубави аутфити в рокли/поли. Не е до роклята сама по себе си, а до стила.
Да, съгласна, благодаря за уточнението - имах предвид в класическа "женствена" рокля на мен ми изглежда нелепо.

За мен тя е епитом на великолепна жена, която е изцяло "неженствена", абсолютен драматичен тип. Женска версия на Дейвид Боуи Simple Smile Страхотна!

# 178
Много я харесвам аз Тилда Суинтън. Но според мен има много хубави аутфити в рокли/поли. Не е до роклята сама по себе си, а до стила.

За мен тя е епитом на великолепна жена, която е изцяло "неженствена", абсолютен драматичен тип. Женска версия на Дейвид Боуи!
Колко точно казано! Абсолютно неженствена жена, прилича на блед юноша! По мършава и от растящ тийн!

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 19:26 от mimi.7299

# 179
Мисля че стилистите я докарват все в такива образи, защото примерно тук си е женствена
Студена северна красота, но няма нищо мъжко, нелепо, т.н.

Общи условия

Активация на акаунт