Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 4 114
  • 121
  •   7
Отговори
# 60
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството – от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Опитвам се да комбинирам различни източници – чета книги и статии, защото ми дават по-научна и подредена информация, но също така разчитам и на онлайн ресурси и форуми, където други родители споделят реален опит. Най-голяма подкрепа обаче усещам от близките ми – семейството и приятелите, които вече са минали през това и могат да споделят своите съвети и преживявания.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Най-вълнуващо е самото очакване – да си представям какво ще е усещането да държа бебето за пръв път. Също така ми е приятно да подготвям малките неща – дрешките, креватчето, играчките. Всеки такъв детайл ми носи радост и ме кара да усещам, че се приближавам към един от най-важните моменти в живота си.

# 61
1. Информация черпя от близки, минали скоро по този път и от педиатъра.
2. Най-вълнуващи за моментите на допир с бебето и неговите първи постижения.

# 62
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
Ползвам най-вече на онлайн ресурси и форуми заради споделения опит и линкове.

2. Кои моменти са най-вълнуващи за теб?
Когато ми се усмихва.

# 63
  • София
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? - Основно разчитам на онлайн ресурси и опита на близки хора, а книги ползвам за по-сериозни теми.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? - Най-вълнуващи са  първите движения, усмивки, смешните звуци.

# 64
  • София
Използвам Памперс и за двете си деца и съм много доволна!

# 65
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? - най-често се информирам от онлайн лекции, залагам също на четива от типа на детски списания или книги.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб - най-вълнуващо за мен бе купуването на всичко необходимо за бебчето. Изживях този момент веднъж и нямам търпение да ми се случи отново.

# 66
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Черпя знания от онлайн курсове, книги и близки хора.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Всеки един момент е вълнуващ, подготвянето на бебешките дрешки.

# 67
  • Враца
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Най-често от онлайн информация и близки приятелки, които имат малки деца.

Подготвяне на детската стая, изпиране, изглаждане и подреждане на дрешките.

# 68
Здравейте! Ето и моите отговори.

1.   Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Най-често си говоря с други майки и споделяме опит, както и с моята майка.
Най-вълнуващият момент е появата на самото бебе. Иначе самота подготовка, като купуването на малки дрешки, козметика и памперси за бебето е вълнуващо.

Поздрави!

# 69
Черпя подкрепа основно от близки хора и понякога от онлайн ресурси, когато търся бърз съвет. Най-вълнуващи за мен са моментите, в които виждам първите реакции и постижения на бебето – усмивка, гукане, първи стъпки. Те носят най-много радост и смисъл.

# 70
  • При децата ми
Черпя подкрепа и знания основно от близки хора. Често пъти от онлайн ресурси.

Най-вълнуващия момент за мен е самата поява бебето! Първото вземане в ръце, гушкането и изобщо близостта с него.

# 71
1. Черпя знания от мои приятелки и познати, които са минали вече по същия път. Също така - от Интернет, като използвам основно два източника - bg-mamma и сайтове на английски.

2. Най-вълнуващите моменти - много се вълнувах при покупката на различните неща за бебето - количка, креватче, всякакви аксесоари и дрешки.
Но истински вълнуващите мигове са след раждането - първите усмивки, първите думички, първите крачки, всяко ново постижение.

# 72
  • София
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? - от книги и онлайн. Много ми помагат темите тук, в бг мамма.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? - изборът на всякакви принадлежности за малкото човече. А след появата му - всяка негова реакция към околния свят

# 73
1.черпя информация от книги,уебинари,училище за бременни и на последо място близки.
2.вълнуващо е срещата ми с бебето както и срещата на поголямото ми дете с малкото си братче

# 74
1. Знания черпя основно от книги, а подкрепа намирам в близките. Никога не подценявам онлайн ресурсите, но винаги преминават цедка за достоверност.
2. Най-вълнуващо усетих избирането на креватче и монтирането на музикална въртележка на него. Именно тогава усетих колко близо съм до това животът ми да се преобърне изцяло по най-вълшебния начин.

Общи условия

Активация на акаунт