Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 5 536
  • 127
  •   7
Отговори
# 120
1.Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
От книги, проверени онлайн ресурси и най-вече - педиатри.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Подготовката на дрешките и детската стая

# 121
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

- От близки и интернет (главно тук, форумът).
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
- Пазаруването на бебешки дрешки

# 122
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

Приятели и интернет
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Пазаруването, грижите, храненето и разходките с бебето.

# 123
Черпя знания първо от предишен опит, а после от онлайн ресурси и онлайн уебинари. По този начин успявам да допълня знанията си и да съм по-успешен родител.
Най-вълнуващи моменти ми се струват кърменето и къпането. Това ми се струват моментите, които си най-близо до бебето и може да се усещате. Но и са едни от най-предизвикателните, защото изискват много внимание, грижа и постоянство.

Благодарна съм на Pampers Premium Care, защото благодарение на тях проблемното дупе на първото ми дете се оправи и нямах повече проблеми. И ги препоръчвам с 2 ръце на всяка майка, за да е спокойна в грижата за бебето/тата си.

# 124
  • София
1. Черпя знания основно от близки и приятели. Книгите не стават за нищо - основно пише неща, които са близки до акъла. Ама например трудно можете да намерите информация за неща като Захранване водено от бебето в масово продаваните книги.

2. Най-вълнуващите моменти при отглеждането на дете са когато прави първите си стъпки и изговаря първите си думи - моментите, в които мигрира от беззащитно същество към малко, но осъзнато човече.

# 125
  • София
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? - В началото се учех от книги и онлайн. После почнах да трупам опит, който растеше с броя на децата и се научих да слушам интуицията си.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? - Очакването на бебето първо, след 30 г.с., когато вече се успокоявах, че всичко е наред и започвах да подготвям стаята, дрешките и т.н. След това прегръдките, игрите, прохождането, първите думи.

# 126
Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
От форума тук и от близки.

2. Кои моменти са най-вълнуващи за теб?
Първите усмивки с глас и първитедумички.

# 127

Най-често от онлайн ресурси, форуми и дискусии с други майки.

Закупуването на неща за бебчето, както и месечните прегледи, на които я виждаме как расте и мърда в корема ми 🌸

Общи условия

Активация на акаунт