Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 33 812
  • 449
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Предварително се извинявам, че въпросът ми е малко офф-топик. Бяха обсъждани преди време в темата потребителските категории в Ozone.bg. Видях, че вече съм преминала в група "Злато", но не мога да намера информация на сайта какво ми дава това.

# 436
Предварително се извинявам, че въпросът ми е малко офф-топик. Бяха обсъждани преди време в темата потребителските категории в Ozone.bg. Видях, че вече съм преминала в група "Злато", но не мога да намера информация на сайта какво ми дава това.
https://www.ozone.bg/help/article-23/

# 437
  • София
Минавам да оставя това, че ми попадна, може да е от полза за коледните подаръци

Скрит текст:

Аз не знам дали ще уцеля панаира, но съм си нагласила - "Черният вълк" на Луиз Пени, "Всичко, което искам за Коледа" на Карън Суон, "Писъкът" на Хорщ и Фиел, "Цената на скандала" на Луси Скор и "Вътрешна афера" на Даниъл Силва.Това са ми планираните книги.
Две от твоите - Пени и Силва поръчах и аз от Сиела, заедно с последната за "Криминален клуб Четвъртък". Нещо ми се досвидяха 41 лв. за "Жигосаният", та ще почакам някое намаление.

# 438
  • Sofia
"Жигосаният" днес взех и за подарък с 35 % отстъпка от книжарницата на Колибри  на ул. "Иван Вазов". Днес официално е на пазара.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 22:05 от Lady Royal

# 439
  • София
"Колибри" още ли имат 35% остъпка в книжарницата си?

# 440
  • Sofia
Да имат и ще имат 35% до панаира. Една книжна приятелка специално попита до кога е тази оферта.

# 441
  • в сърцето на един мъж...
Минавам да оставя това, че ми попадна, може да е от полза за коледните подаръци

Скрит текст:

Аз не знам дали ще уцеля панаира, но съм си нагласила - "Черният вълк" на Луиз Пени, "Всичко, което искам за Коледа" на Карън Суон, "Писъкът" на Хорщ и Фиел, "Цената на скандала" на Луси Скор и "Вътрешна афера" на Даниъл Силва.Това са ми планираните книги.
Две от твоите - Пени и Силва поръчах и аз от Сиела, заедно с последната за "Криминален клуб Четвъртък". Нещо ми се досвидяха 41 лв. за "Жигосаният", та ще почакам някое намаление.

Аз я поръчах от озон с намаление, заедно с новата на Ники Френч. Вероятно ще чакам новото на озон, за да взема поне няколко от тия от списъка

# 442
Някой има ли актуален код за Сиела? Simple Smile

# 443
# 444
  • Разпиляна във въображението
Вече няма да се напъвам много по различни промоции. Няма да бързам. С редки изключения отстъпките вече са между 20-25-30% при различните кампании. Няма много "избухвания", за да се пазя.

# 445
# 446
# 447
# 448
Хвърлих набързо око. Специално при детските има добри попадения.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт