🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 16 018
  • 586
  •   2
Отговори
# 585
misheto95, ние най-вероятно ще запазим стволови клетки. Имаме познати, които си родиха още едно дете, за да имат стволови клетки да лекуват по-голямото... Та, решихме, че по-добре да запазим и да не ги изполваме отколкото да се наложи и да нямаме.. Още не съм се хващала да чета къде и т.н., но сме решили да запазим.

Yellow_girl, при мен столче за вдигане на краката помага много за запека, може и леген или каквото имаш под ръка. Спрях всякакви прахчета за изхождане, за да не привикна към тях. Пия много вода, ям ябълки и портокали и салати всеки ден. Както и ям много супи и е окей положението с изхождането. Стискам палци нещо да помогне и при теб!

При мен спането става все по-зле... снощи не можах да заспя до 3:30 и днес съм като парцал. Уж ми се спи вечер, а не мога да заспя до супер късно, не знам какво е това чудо... поне с това неспане осъзнах защо бебето не шава изобщо през деня, че ми беше взело акъла... до 3:30 и към 6 като се събудих правеше парти в корема ми.. та явно е активен през нощта, а не през деня. Да знаете що сладко изядох, за да го разбудя предните дни, даже бях взела да се притеснявам дали е добре. Еми, добре си е явно, нощна птицa Grinning

# 586
Момичета, да се похваля, поръчах си мултикукър на Тефал (намален сега на черен петък), имах, но не беше херметик, а този е. Преди 2 дни бях на лекция за бременни и казаха да влагаме повече пари в уреди - домакински и каквито и да е, за да сме по-свободни и времето за гладене, готвене и миене на чинии да е за бебето. Разказвам на моят мъж какво са казали (да инвестираме повече пари в уреди-ние нямаме съдомиялна, сушилня, прахосмукачка-робот, но сега ще си купя сушилня и съдомиялна ), а той: да вземеш да спреш вече да ходиш по такива места ли? 😆

Общи условия

Активация на акаунт