🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 3 659
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
Аз за 16 седм съм + 1.6 кг (по моите мерения). На записването на ЖК - 11.08 с дрехите бях 66.7, вчера 67.2 (за 1 месец) Мисля, че тепърва започваме да качваме. АГ нищо не ми е казвала за кг как е. Също мисля, че може би ако са повече кг при забременяване - по малко би трябвало да се качват. Аз също не ям по много, ям задължително за закуска примерно филийка(сандвич) към 10 и нещо гледам да ям плод. После към 13ч примерно обяд - пак не мн голямо количество, следобед нещо ако прилапам нездравословно и вечеря пак не голямо количество.
Момичета, а на вас какво ви казват по отношение на качването на килограми?
На последния преглед (27.08) ме мериха колко съм, но не сме коментирали това, че дотогава не бях наддала. Аз започнах бременността на 88кг, сега съм в 19г.с. и съм 89.1кг.
От любопитство питах чичо Гугъл на този етап колко трябва да съм качила, получих отговор, че било прекалено малко 1кг от началото до 19г.с.
Аз си хапвам, не усещам да ми е увеличен апетита, ям колкото ми се яде и когато ми се яде, и честно казано каквото ми се яде Grinning На преглед съм чак на 24.09. и ще питам тогава, но естествено дотогава ще ми бръмчи главата. Grinning
Имайки предвид че съм започнала бременността с наднормено тегло, все си мисля, че колкото по-малко кача, толкова по-добре.

# 91
Аз забременях 52.00, вчера ( влизайки в 16 седмица ) бях 54,7. Чувствам се добре.

# 92
Аз забременях 50кг, сега съм 58кг, но АГ не ми е казала, че е проблем, а аз мисля, че май са доста не знам 😁 другия път ще я питам, че малко се притеснявам до края колко ще кача. Вече не ми стават дрехите ми и нося все едно и също, добре че си стоя вкъщи.

# 93
Аз забременях 59 кг, отслабнах 57.5кг първите два месеца и сега съм 62 кг. Като 3 кг качих от 16-18 седмица, основно на корем.

# 94
Аз преди да забременея бях 54 сега съм в средата на 19 седмица и съм 60. Не се тъпча, ям колкото и преди. Но аз ям и много вредни храни чипсове, сладки и пържено. Преди също си хапвах мноого вредно и изобщо не качвах.

# 95
Аз с баткото също хапвах мн вредни храни, там започнах с 80 и преди раждане бях около 92-93. Една опаковка чипс за един път си изяждах, сега го ям на 3 пъти и то за период повече от 1 седмица 😆 сега гледам да ям плодове
Аз преди да забременея бях 54 сега съм в средата на 19 седмица и съм 60. Не се тъпча, ям колкото и преди. Но аз ям и много вредни храни чипсове, сладки и пържено. Преди също си хапвах мноого вредно и изобщо не качвах.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 10:15 от Sunshine..@

# 96
Аз май много съм качила като ви чета 😅 забременях 79 и нещо, смъкнах до 77.9, сега съм 83 в 16та седмица... Лекарите казаха, че не е много, нооо на мен ми се струва много при положение, че исках да съм макс 90 в девети месец... Че после не знам как ще ги свалям. А единственото вредно, което ям са хляб и солети от време на време, сладко ям много малко..не знам защо така качвам, иначе освен на корем и гърди (качих един размер и даже новият сутиен вече ми теснее 😐) , на друго не съм мръднала.

# 97
Аз забременях 61кг, към края на 3-ти триместър бях 57, но рязко се наложи да спра да тренирам и свалих доста мускул. Сега съм 20г.с. и съм 60кг. Краката, ръцете и дупето са ми по-слаби от всякога, раста само на коремче и малко гърди. АГ на два прегледа вече ми се скара, че не съм качила, но то и бебчето върви мъничко засега. Освен това термина ми още от началото изостава с около седмица според датата на последната менструация заради по-късна овулация.

# 98
Едвам успях да ви попрочета, много сте изписали. Утре съм на преглед и се присъединявам към черномислещите. Не усещам почту никакви движения : ( а ми е втора успешна бременност. Сяйаш преди две седмици усещах ясни ритничета, но сега нищо. Притеснявам се

# 99
  • София
Момичета, не е ли много рано за ритничета? Аз съм в 17-а и нищо не съм усетила, а и АГ-то каза, че към 20-21-а ще разбера, когато мърда.

# 100
BeLady аз съм в края на 19 седмица и предната седмица също сякаш усещах ритничета, а сега от време на време даже вчера и днес не съм усещала.

# 101
Момичета знаете ли как стоят нещата с майчинството, ако се ползват болнични намалява ли? Относно двеженията аз си имах коремче и преди да забременея и сега и не усещам нищо за съжаление все още,а съм в края на 17 седмица вече.

# 102
Да, намалява сумата, защото болничния е 80% от това, което сте получавали и съответно като се вземат 18 или вече май беше 24 месеца от раждането, съответно сумата последните месеци е намаляла.
Момичета знаете ли как стоят нещата с майчинството, ако се ползват болнични намалява ли? Относно двеженията аз си имах коремче и преди да забременея и сега и не усещам нищо за съжаление все още,а съм в края на 17 седмица вече.

# 103
Момичета вие имате ли още болки?

# 104
Аз едва сега в 20 г.с. започнах да усещам, а ми е втора бременност.
Не успях да запиша час за фетална морфология, а само петък записват и ще трябва да отида на място. Ще съм в 22 седмица тогава.
Нещо апетита ми се вдига и трябва да овладея нещата, че веднага ми се лепи..

Общи условия

Активация на акаунт