И аз мислех да питам АГ-то като се видим за какво да следя последните 3 месеца, реално след седмица вече съм 7ми месец. Когато се видя с АГ ще съм в 29та седмица, предполагам, че не е късно за тези въпроси и да му дам зор да ида на ОГТТ.
А какво точно има напредвид под да си следиш кръвните изследвания редовно - казал ти е период, на който да ходиш и да пускаш Х неща за изследване ли? Искам да се ориентирам какво да питам проактивно.
И да ви питам - как минават вашите прегледи - моите са по 10-15 мин, главно гледаме бебето на видеозон, мерят, смятат, но почти няма време за въпроси и дискусии + ме теглят (нищо че не е сутрин на гладно) и ми мерят кръвното. Предния път толкова бързо трябваше да се изнижа след прегледа, че нямах време да го питам нищо, освен за добавки и каза, че нямало смисъл да си давам парите за глупости (спрямо кръвните, които му занесох). И почвам да се чудя - наистина ли всичко е наред, претупва ли ме, трябва ли ми второ мнение... харесва ми колко е позитивен, усмихнат и как на всичко казва, че сме добре с бебето и да си живея живота без стрес, но едно гласче сякаш ми нашепва, че май ме претупва... та ми е интересно аз ли откачам или и при вас е подобно? Следя се по НЗОК, като от време на време плащам видеозоните, ако има значение

) и накрая само през корема.