Захранване - въпроси и отговори - тема 17

• 17 412
  • 711
  •   1
Отговори
# 225
Някои правят един ден почивка - без месо и без жълтък. Според мен не е такава драма.

# 226
Задавала съм този въпрос на педиатъра и ми каза че не е задължително да се редуват 2 дена месо, 1 ден жълтък, 1 ден почивка. Аз понякога давам и само зеленчуци и не мисля, че има драма.
Момичета, без ток сме до 16ч днес. Няма как да му сваря яйце, дали е ок да му дам и днес месо се чудя, че има трудности с изхожданията, а пък месото по-трудно смилаемо. Или пък няма да е драма един ден без протеин и само сирене с пюрето

# 227
Сиренето е протеин също.

# 228
Не е драма, а сиренето също е протеин. А бобови имате ли вкарани? Те също са протеин.

Извинявам се, почти по едно време сме пуснали отговор, Петя.

# 229
Да бе вярно е протеин. Цц Благодаря ви момичета! Иначе и бобовите ги почнах от вчера, на леща сме сега. Значи да, нямаме драма определено. Благодаря ви!

# 230
Тя и лещата(бобови) е протеин, аз на пюрета с леща не слагах жълтък дори.

# 231
Момичета, пробвали  ли сте пюренцата на Гербер и БиоНино и имате ли мнения?

# 232
Като му давам готови най-често са на гербер, чисти са и ни харесват

# 233
Аз съм купувала. Купувала съм от повечето изпитани марки пюрета на пазара за проба. Детето ядеше всичко, не е отказала нито едно купешко пюре, освен едно рибно. Но не я виня - вонеше ужасно, голяма грешка. Замина в кофата.
Та и тук според мен е субективно, ако е някое лакомо като моето ще харесва всичко, независимо от марката. 😃 Моят опит и с двете марки е положителен.

# 234
Аз съм доволна от БиоНино, от Гербер само органик серията, на Плазмон месните заготовки. Иначе съм доволна от Холе, ДМ Био, Симпъл, ще взема и на Baby bio. Правя и домашни 😊
Аз редувам ден с месо и ден с жълтък, но понякога два дни е с месо и един с жълтък. Няма никакъв проблем.

# 235
Благодаря Ви.
Предстои ми захранване, малката след една седмица навършва 5 месеца, мисля да захранвам на 5 и половина. Ще й готвя аз, но нека да имам и здравословни алтернативи, защото не съм наясно, дали ще хапва без проблем или ще е мъка.
❤❤❤

Моята любимка Кактусчето се включи.😘😘😘

Благодаря ти.

# 236
MinaRu1982, много си мила 🤗❤️ Успех със захранването 🍀

# 237
Здравей, аз предимно готвя, но сме пробвали повечето марки на пазара /освен Ганчев, Слънчо/. Моята бебка си хапва всичко, но по мое лично мнение пюретата на Simple comme, Hole, Babybio са най-добрите, също така взимам и плодови на ДМ, супер вкусни особено крушата е уникална.
Момичета горещо препоръчвам кашата на Babybio киноа, плодове и зърнени храни /с глутен е/, като вкус и консистенция е страхотна.

Момичета, пробвали  ли сте пюренцата на Гербер и БиоНино и имате ли мнения?

# 238
  • до най-прекрасния мъж
За захранването на дъщеря ми използвах БейбиБио и Гербер. Еднокомпонентните им пюренца са много хубави, Гербер имат и мънички разфасовки на част от пюретата, които са перфектни за началото на захранването.

# 239
Момичета, пробвали  ли сте пюренцата на Гербер и БиоНино и имате ли мнения?

Да,аз само такива купувам.Дъщеря ми много ги харесва.Също и на Хип ,но не всички.
Дебна ги на промоции в Гален и бейби.бг

Общи условия

Активация на акаунт