Хайде на театър - 17

• 35 572
  • 745
  •   2
Отговори
# 525
Не искам да развалям настроението на темата, но съм потресена от случващото се в нашата държава. Ужасена съм, и съм без думи!
Става дума за Росен Белов, актьор в Театър София, който работи и в детска театрална школа, е арестуван след гей оргия с момче, което било насилствено дрогирано.
Скрит текст:

# 526
Снощи бяхме на Дишай с половинката. Много силно ни повлия и разчувства и двамата. Чудесна актьорска игра и много трогателна история, трагикомична и човешка за силната връзка между двама.
Аз доста си поревах.
Не е за любителите на леки, комедийни постановки или на театър с пищни декори и костюми, но ако търсите нещо да ви хване за гърлото, е това! Благодаря на препоръките тук!

# 527
Вчера четох тази новина, но не бяха споменали името на актьора.
Тук пише, че е ръководил детска работилница. Отврат.

# 528
И аз съм потресена. Както и от снимките на други актьори с въпросния Хасърджиев.
А детската школа е школата на настоящия министър на културата. Поне едно разграничаване от въпросния Белов да беше пуснал в профила си министър Бачев, защото Белов не е просто преподавател в школата, както се оказва…

# 529
В неподходящ тайминг се включвам за Светици и перверзници, която не мога да опиша колко много не ми хареса. Вулгарна и цинична, дори досадна клоунада. В повече ми дойдоха множеството неприлични жестове и реплики, чието място за мен не е в театъра. Не ми допада такъв хумор. Даже си е насилие над ушите ми.

Мисля си колко зависи всичко и от актьорите. Ако това беше поднесено от актьори, които харесвам и следя може би щеше поне да ми е любопитно. Но с този състав не е такъв случаят и добрата му игра не можа да изтрие лошото чувство от преживяването.

# 530
  • София
Ех, не съм искала да те подвеждам, но на мен ми беше много, много смешно, а никак не съм фен на простотиите.
Театър София също мълчат гледам, това е ужасяващо просто...

# 531
Преди час от актьорската работилница са пуснали това

# 532
А Театър "София" удобно мълчат по случая. Въпросният Белов е част от трупата им от 2000 година! И член на НСФ „КУЛТУРА“ към КНСБ...

# 533
Sea, мила, въобще не се чувствам подведена. Нали трябва да гледаме всичко, което сме си харесали. Въпрос на късмет е останалото. За съжаление, ще е последно представление, което ще мога да видя за тази година, но списъкът за следващата расте винаги с отзиви тук.
От новите нямам търпение да гледам и чета за:
Театър
Последният час на Мерилин
Деветдесет
Слон в стаята
Необвързани
Великият Гетсби

# 534
Аня, благодаря, че сподели списъка си. Облекчаваш ме!

# 535
Преди час от актьорската работилница са пуснали това

Като прочетох, че става дума за Росен, даже не се и учудих много. Запознах се с него преди години на къмпинг Градина покрай общи познати и тогава ми се стори доста зъл вътрешно. Имаше нещо лошо в него. Така го почувствах и умишлено странях от него. Иначе съм го гледала в постановки на театър София и не е бил лош актьор. Жалко за момчето. Напоследък извращенията са все повече.

Благодарна съм, че е изкуството, което от време на време да ме разсейва от действителността.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 17:44 от buldoka1

# 536
# 537
  • София
Поздравления за позицията!

# 538
Останах потресена . Може и да са премахнали този изрод и да са си измили ръцете , но горкото момче едва ли ще го забрави този случай . И после някой да каже че като са актьори и артисти им е позволено такива изродщини .

# 539
Два последователни дни бях на “Дишай” и на “Когато гръм удари как ехото заглъхва”. Много ми харесаха! Дори не мога да кажа коя от двете повече: като че ли втората…

Общи условия

Активация на акаунт