Хайде на театър - 17

• 35 563
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Снощи гледах "Когато гръм удари как ехото заглъхва". Много, много съм впечатлена от актьорската игра. Ролята на Теодора Духовникова сякаш беше писана точно за нея. Дарин Ангелов и Иван Юруков много ме впечатлиха. В един момент разсъждавах на  ум колко много талант се иска, за да бъдат толкова автентични. Декорите и музиката също ми харесаха. Не искам да пропускам и младите актьори, които също са талантливи.
Бяхме в камерната зала и въздействието върху публиката е още по-голямо. Моята оценка е 5/5. Мисля, че вече заема първото място в моята лична театрална класация

# 541
  • софия
Утре рано сутрин ще се подредя за билети за януари за Народния.

# 542
Заслужават похвала от Народния, че януарската кампания ще е активна и онлайн.

Духовникова много искам да я гледам в Лисичета. Пак с Дарин Ангелов и Юруков. Това е още едно от представленията, които съм пропуснала, но и за съжаление се играе рядко.

# 543
  • Галифрей
Заслужават похвала от Народния, че януарската кампания ще е активна и онлайн.

Духовникова много искам да я гледам в Лисичета. Пак с Дарин Ангелов и Юруков. Това е още едно от представленията, които съм пропуснала, но и за съжаление се играе рядко.
Аз ще я гледам през декември☺❤

# 544
И двете постановки са хубави, като на мен "Лисичета" ми хареса повече от "Когато гръм удари".

# 545
  • София
Добро утро, вече имам билети за "Опит за летене" през януари.

# 546
В Театър Възраждане:

# 547
  • София
Дано и други се включат. Grinning

# 548
При мен нещо не сработва този промокод...
Харесах си няколко постановки, но за съжаление само една ми пасва като дата и непродадени места. Но пък кодът не работи. Sad Ако успея днес да стигна до каса, успея...

# 549
  • София
За "Плач на ангел" има ли мнения?

# 550
Писала съм за Плач на ангел и въпреки че на мен ми беше тягостно заради реч, която Мутафчиев си позволи да изнесе непосредствено преди спектакъла, бих казала, че е стойностен.
Присъстваше и Стефан Цанев на представлението. Текстът и посланието са силни. Старанието и вглъбеността на Мутафчиев при изпълнението – неоспорими.
Заслужава си. Не съжалявам, че го гледах.

# 551
Здравейте!

Не можах да открия мнения на зрители за следните постановки,всички се играят в НТ:
"Хипотетично"
"Нечовек"
"Антихрист" - моля да споделите мнение.Благодаря!

# 552
  • Галифрей
Здравейте!

Не можах да открия мнения на зрители за следните постановки,всички се играят в НТ:
"Хипотетично"
"Нечовек"
"Антихрист" - моля да споделите мнение.Благодаря!

От тези съм гледала само Хипотетично. Писала съм преди мнения за това представление. Еми особено ми беше хем интересно и забавно. Нещо като експеримент. Актьорите  обикалят наоколо  и лазят се опитват да направят театрална сцена.

# 553
Представлението Антихрист си следва точно три глави от едноименната книга на Емилиян Станев. Тя, от своя страна, е най-силната на автора. Много дълбока, много философска.
Нямам идея, ако човек не я е чел, как би разбрал и възприел постановката.
На мен ми хареса. Актьорското трио е топ.

# 554
  • гр. Шумен
През ноември ще гледам "Баща ми се казва Мария - на село", и "Семейството". Вече си купих билети. 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт