Хайде на театър - 17

• 35 527
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. Шумен
Здравейте, любители на театъра! Имам едно въпросче. Ако някой е гледал представлението на Здрава Каменова - Да оцелееш по Коледа - може ли ми споделите впечатления? Тя ще идва в Шумен през декември и се чудя дали да си купя билети. 😊😊

# 631
  • София
Според мен няма как да не е хубаво и весело щом играе тя.

# 632
Купувай, свежарка е Здрава.

# 633
Връщам се от Театър 199 и “Разговори с мама” - страхотно представление и разкошна Меглена Караламбова! Играят само дневни представления от 15 часа. Предният път се насладих на “Швейцария” в този театър; сега още повече ми хареса пиесата … Следващата ми спирка тук ще е на “Слон в стаята”.

# 634
  • Бургас
Скоро гледах "Клас стани, клас мирно", от сърце се смях на някои сценки. В края на представлението Здрава обяви датата за Бургас за "Да оцелееш по Коледа" и до няколко дни билетите бяха разпродадени. Гледам, че има и втора дата, в два поредни дни ще играе при нас.

"Разговори с мама" тук се играе от една театрална школа, на която съм гледала само "Домът на Бернарда Алба". Страхотна игра, но изключително лошо озвучаване, едва чувах от четвърти ред и само това ме спира да си купя билети.

# 635
  • Пловдив
Снощи гледах "Бум-бум: Еволюция на престъпното мислене". Очаквах много повече от Михаил Билалов. Имах чувството, че гледам един отегчен до крайност човек, който просто беше дошъл на сцената да си каже репликите, да мине там времето и да си тръгне. С една дума: разочарована съм.

# 636
Отзив от мен за "Лабиринт" в Театър Възраждане:

Ще започна с позитивното: Много харесах играта на всички, но особено много на Свежен Младенов, който има и номинация Аскеер за тази роля (абсолютно заслужена). Успя по брилянтен начин да изиграе този сложен и многопластов образ на Чарли Гордън.

Негативите: Имаше технически проблеми с мултимедията, също по време на объркването се чуваха разговори в бекстейджа (явно на висок тон се обсъждаше какво се случва). Отделно много слаба режисура - гледала съм студентски проекти и там режисурата е по-смислена. Имаше недоизмислени неща, отделно единия от героите (Алис) изобщо не се разбра откъде дойде и каква беше връзката и с главния герой.

Постановката не се отличава с нещо невероятно, освен с интересната история (но за мен - представена не добре) и добрата актьорска игра. Аз съм голям почитател на Свежен, така че не съжалих, че гледах заради удоволствието от играта му. Цялостно давам средна оценка за спектакъла.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 15:36 от buldoka1

# 637
  • Галифрей
Напълно заслужени две награди! ❤ Браво! ❤

Не се колебайте отиде и гледайте Зоро на 8 декември, силно препоръчвам!

# 638
Може ли отзив за Русалка в Народния? Планирано е за 4.12 и ме блазни?

# 639
  • София
Не ми хареса особено на мен. 3/5 съм дала, преспокойно може да се пропусне според мен. Simple Smile

Намерих си и мнението.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 13:51 от sea.sea

# 640
А някой гледал ли е "Бил Гейтс и Стив Джобс разговарят за бъдещето на информатиката"? Вдругиден съм на постановката и ми се ще да знам какво да очаквам. Мярнах различни коментари във ФБ, сякаш са положителни като цяло, но смятам, че вие тук сте по-голямо мерило.

# 641
  • Галифрей
Мислех да го гледам ама се отказах като видях  снимките в сайта ми изглежда шантаво. Виждам,че развиват важни теми както и за AI  плюсове и минуси.
Ам не знам дали е хубово, ама ми е любопитно какво е.

# 642
Не ми хареса особено на мен. 3/5 съм дала, преспокойно може да се пропусне според мен. Simple Smile

И на мен не ми хареса. Явор Вълканов много хубаво казва стихове, ама до там ми беше удоволствието 🤣

А някой гледал ли е "Бил Гейтс и Стив Джобс разговарят за бъдещето на информатиката"? Вдругиден съм на постановката и ми се ще да знам какво да очаквам. Мярнах различни коментари във ФБ, сякаш са положителни като цяло, но смятам, че вие тук сте по-голямо мерило.

Мислех да я гледам, но нещо вътрешно ме отказа. Ще чакам отзиви и аз. 🤗

# 643
Здравейте, някой да е гледал скоро ,,Племе"? Търся за утре какво да гледаме, тъй като ни се освободи вечерта, та се спрях на това, но съм резервирана,  не знам защо 😀

# 644
  • София
Аз утре ще съм на Мобидик живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт