Любители на котки - Тема 209

• 28 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да, трудно ще е .Дори по яденето си личи ,че е била домашна.Бавно хапна, а не като другите. Гали се и търси любов и от това ми става по-тъжно. Направо искам да я грабна, но уви не става така лесно. Преди по групите си виках, какво толкова, вземемете си я, но ето не е толкова лесно.

# 706
Днес сутринта тръгвам за работа чанта, марафонки всичко на леглото чака, обръщам се моята седнала на чантата, скарах й се, махнах я от там. Обръщам се за миг, нашата сложила по една лапа в марафонките - обула се😁и ме гледа.😁

# 707
Бърз въпрос - от сутринна котарака на гаджето на дъщеря ми е при тея на гости. На 1г. И друг път е гостувал, во с него. Сега тя е сама с котарака. Чувства се добре.
Но тя се тревожи, че май не е пишкал откакто е дошъл сутринта.
А е ползвал при нея тая тоалетна и друг път.
Притеснително ли е?

# 708
И аз се чуде, но да я преместя и да изчезне не е ли по-лошо.Още не мога да се успокоя, милата тя на студено.
Купи ѝ къща, самозатопляща се, и непромокаема, от Тему.

# 709
Утро, сигурна ли е, че не е пишкал?
Разликата е , че сега са само двамата, котките по принцип се стресират при смяна на обстановка и без двукракия слуга още повече.
Да изчака тази вечер, ако котето е стресирано , през нощта ще се отпусне, ще хапне, ще ползва тоалетна. Така правя аз когато гледаме на брат ми котарака, въпреки че ни познава се променя ако него го няма.

# 710
  • Швейцария
И моята Мия като я взехме не пишка и бях много притеснена. Заведох я до тоалетната й и и показах къде е. По някое време през нощта отиде. Нормално е да са стресирани, всичко ще се нареди. Котките могат да издържат много дълго време без да пишкат.

# 711
И аз й казвам, че сигурно е стресирано. Дано през нощта да пишка.

# 712
Ще пишка, със сигурност.
Уши като го взехме знаете, че месеци живя под леглото с все тоалетна и купи. Сутрин като ги придърпвах имаше 💩 и пиш и храната беше изядена. Ние като заспим е тяхното време. 😃

# 713
Да му даде гранули. От тях котките най-често пият доста вода. Купичката с водата точно до тази с яденето. Като хапне след малко ще се понесе и да пие, а след това и до VC-то.

# 714
Роси, Шарлот, Маги се казва малката сладурка 😊 галено от Маргарет (Тачър 😁)

# 715
Тази сутрин Линошка ме събуди в обичайното време за хапване. Сложих ѝ и си легнах, но след малко идва скочи върху мен и пак чух едно сладко ррррт. Казвам ѝ айде да поспим маме, да ама не пак ми прави това сякаш иска да ми каже нещо. Ставам, следвам я, води ме в кухнята и тъкмо да дам кръгом като ѝ казвам - е имаш още ядене маме, тя се навря под кухненската маса и се сви на топчица. Навеждам се и какво да видя, мокро, ама мокро, цяла локва. Светнах и така е оляло под дограмата, че сме се наводнили. Стената мокра, диванчето дето е залепено за нея мокро, шалтето, та чак по пода. То верно улиците се наводниха и не се спря да вали, ама такова нещо досега не е било. Та това беше най - скорострелното събуждане. На мама душичката, наистина е искала да ми "каже". И като гледам какво става по морето сърцето ми се свива направо - горките хора!
На мама умницата чуди се каква поза не е заемала досега.

# 716
  • София
Излезе ми спомен отпреди 7 години.
Бях го забравила този сладък мушморок  ❤️
Той беше първият, който успях да задомя.

# 717
Кардю, как са нещата при вас?

# 718
Браво на Линошка, умница е тя. Ама дограмата ли е пропуснала вода? Много е страшно с тези наводнения.

# 719
Да, Mila, точно така от дограмата на прозореца, в единия ъгъл стената е мокра на вада около 20 см., а в другия около 3 см, но там е леко личи следата на водата. Там където е повече е оливало та ще си иска пак ремонти, а тази година ми е толкова важна, че се чудя как да ги нареждам вече по важност. Кака завършва училище, предстои кандидатстване, много уроци, в момента кара и шофьорския курс (вчера си взе листовките) и още един куп неща. И на 5 работи да се захвана ще успея ли идея нямам, ама няма да се дам лесно де! Ай, сега да не звуча, че се оплаквам, не, не, не, ще се справя, само да сме здрави, че има къде по - лоши неща!  Ще го мисля и това е!
И аз я мисля cardhu!

Общи условия

Активация на акаунт