Желая ви здраве на всички, напомням, че вече трябва да има противогрипни ваксини, ако успеем поне това да си спестим тази година.
Гащеризоните действително са по-големи, но момченцата може и да влязат в тях, якетата ще са им големи сега. Ноо като се развали времето са си спасение.
Вкъщи също е лудница, баткото е на градина вече и сме по-добре, но ако не излезем сутрин до час след събуждането настава ад, мрънкане, тръшкане, ужас е. Навън е добре, аз позволявам да се каля, маже, само с яденето на всичко от земята имаме проблем и ние, но и това ще мине.
Спането не искам да коментирам, че тя не спи, ако не съм лепната за нея и почивка нямам, но и аз нямам сила да работя много по въпроса.
Иначе да я похваля(май), че днес взех държавна кухня за първи път и за първи път в живота си е изяла почти цялата порция основно. Ако не се радвах, че ни е първия “заместен” обяд, щеше да ми е тъжно, че не ми харесва готвенето
Дано продължава да го яде, то беше и вкусно, с баткото бяха някакви бъркочи, а сега изглеждат много добре нещата. Стиляна, правилно си се ориентирала и за психолог, за детегледачка също, подкрепям мнението на вонди с две ръце!
Гери, с второ някак приемаш нещата по-леко. Баткото всяко неспане, неядене или носене и бутане на количката съм го изживявала все едно на мен само се случва и е едва ли не края на света. И настроението ми спихваше, някак с ревящо(тежко) бебе ми беше все криво, а сегаа.. изобщо не се впечатлявам. Като чувате от всякъде “период е” звучи супер досадно, обачее… период е, всичко минава и заминава, важното е да си пазим здравето, психиката също.