Шише със сламка имаме течащо авент и нетечащо от ДМ

Много ме е яд, че вече не продават едни иноксови бутилки с мущук отпред, тип спортно шише - нито разливат, нито се оцветяват, баткото има и не е мръднала..
Кукличка, още ти прави впечатление, но децата, които не са на детска/ясла, а трябва да ги гледат бабите, че са със сополи обикновено са на площадката, защото така е най-лесно.
Вики, условията при вас са съвсем различни, направо ми се прииска да дойдем с децата.. тук е зле в яслите, в тази на баткото не пускат детски и излизат навън всеки ден, но пък персоналът е свикнал, че децата са малки и не споделят вкъщи и си мислят, че всичко могат да правят май. От няколко месеца ми споделя как ги плашат с вълци, мечки, торбалан, ако не слушат, а него съвсем го тормозят, защото не спи и съответно не могат да си изпият кафето на спокойствие.. аз се разправях преди лятото, едната лелка напусна след като няколко деца споделиха с майките си, че лелчето ги “завлича” при леглата и им казва, че са лоши и майките им няма да ги вземат, което еее.. бррр, настръхвам като се сетя.. лоши са хората, лоши и не могат да работят с деца, нямат подход, нямат и желание, единствения ми съвет е да учите децата, че всичко могат да ви казват и да ги поощрявате когато го правят.
А за детските, по закон имат право на 15мин седмично с обучителна цел, аз лично ако разбера, че пускат в ясла или детска ще пусна първо писмено оплакване към директора, а после и към МОН, ако не си вземат забележка, за да ги спукат от проверки.

Тебеширът толкова му хареса, че си отхапа няколко пъти докато се преборя с него да му го изтръгна от ръката.