Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 8 611
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
Какво е нормалното количество коса която да пада и как да поддържам скалпа  при положение че имам Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО?

# 196
От едно известно време имам проблем с косата си. Имам хиперфункция на щитовидната жлеза и в момента се лекувам с метизол. Дали кога да приемана витамини за коса и какви?

# 197
Здравейте,

Дефицит на кои витамини в организма може да доведе до косопад?

# 198
  • Пловдив
Здравейте!
Възможно ли е причина за косопад да е вегетарианство и нисък калориен прием на ден ?

# 199
Здравейте!
При продължителен косопад и трайно оредяване на косата какви изследвания трябва да се направят за диагностика и установяване на причините?

# 200
На какво се дължи потъмняването на косата с годините? От много светло руса с годините станах тъмно руса, като някои косми са и с червеникави оттенъци?

# 201
Има ли начин да се спре или намалее косопада и изтъняването на косата след бременност и раждане?

# 202
Защо от години ми окапва косата на кръгли петна? Ходих при различни лекари, но без резултат — косата пада, после отново израства. На какво може да се дължи това?

# 203
Има ли опция за възстановяване на цвета на побеляла коса, когато причината за това не е генетичен фактор, а стрес, например?

Здравейте,

Има данни, че посивяването на косата от стрес, може да бъде частично обратимо, когато се намали действието на стреса. Но до каква степен се случва е пряко зависимо от биологичната възраст. Има някои случаи при прилагане на екзозоми,  в които се е наблюдавало възстановяване на цвета на косата, но не е доказано защо и как става.

Поздрави!

# 204
Каква грижа бихте препоръчали при косопад и псориазис по скалпа?

# 205
  • There I was on a July morning
Здравейте, какви продукти препоръчвате за ползване, когато се появи сезонният косопад /при мен - в края на есента/?

# 206
Д-р Пеев,имате ли мнение GLP-1 агонистите ли са причина за силен косопад или недостига на микронутриенти при бързо отслабване?

# 207
Здравейте. Кой е най-важният навик, който помага за здрава и силна коса?

# 208
Как би могъл да се намали сезонния косопад ?

# 209
Здравейте,
Възможно ли е да се възстанови косата на вече оплешивял участък?

Общи условия

Активация на акаунт