Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 567
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
В сайта на гимназията не пише ли..при нас има разсел школо в менюто.

# 256
В сайта на гимназията не пише ли..при нас има разсел школо в менюто.
Благодаря, намерих и аз такъв раздел в сайта на училището. Сега ще пробвам да превключа от едното на другото дете.

# 257
Да.
Още няма нищо ново в Школо, но влязох в дигитала раница /edu.mon с паролата, която има още от пандемията/ и видях предметите за 1 срок. Защо са два предмета 1. Информатика и 2.Инф. технологии
Паралелката профил Математически ли е?
Паралелките с този профил имат 2 часа информатика в 8. клас за сметка на ИУЧ.

# 258
  • София
Здавейте и от мен, включвам се почти на старта на новото предизвикателсто пред бъдещите осмокласници с младеж в НЕГ. Чета ви редовно и благодаря на всички за полезната информация, която споделяте. 

# 259
От новото училище на осмокласника са ми направили Школо профил, но сега виждам, че ми е изчезнал стария профил в Школо, а към него ми беше вързан брат му, който си остава все още в старото учлилище. Мога ли да имам профил с три деца - две в едно, третото в друго училище и към кого да се обърна, за да се случи това? Благодаря.

# 260
От новото училище на осмокласника са ми направили Школо профил, но сега виждам, че ми е изчезнал стария профил в Школо, а към него ми беше вързан брат му, който си остава все още в старото учлилище. Мога ли да имам профил с три деца - две в едно, третото в друго училище и към кого да се обърна, за да се случи това? Благодаря.
Според обясненията в Школо можете:
https://help.shkolo.com/hc/bg-bg/articles/13209603723805-K%D0%B0 … D0%B5%D1%82%D0%B5

Ако не става, направо им звъннете.

# 261
  • София
Аз имам 3 деца в различни училища и просто изчаквам от новото училище да си свършат работата. Знам, че отнема време и търпеливо си чакам.

# 262
  • София
Аз имам 3 деца в различни училища и просто изчаквам от новото училище да си свършат работата. Знам, че отнема време и търпеливо си чакам.
Миналата година малката смени училище и в школо обединиха моят профил с тези на децата, пълно мазало беше. Оправиха го със съдействието на новата класна. Днес НПМГ качиха базата и аз супер радостна, че имам вече школо за 8ми клас. Преди малко поглеждам- профила за малката ми липсва. Дали като заредят нейното училище базата за тази учебна година ще ми се появи🤔

# 263
  • София
За 7мо СУ вече е заредено Школо с класа и учителите.

# 264

от новото училище са си свършили работата. Но сега не виждам детето в другото, тоест нямам опцията да превключвам между училища. Виждам само новото училище.

# 265
  • here and now
При мен на десктоп версията, когато сменя годината, се появява падащо меню "Роля" и там излизат и сегашното и предишното училище. Влизам в предишното и гледам каквото ми е необходимо.

# 266
  • София
Здравейте,

това е инструкция как да си добавим училище и дете. И аз бях учудена, че само новото училище виждам.

https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

Направих опит и ми каза, че двете училища, от които липсва инфото още не са заредили данните а тази чуебна година! Търпение значи, това лято си го опражнявах доста Wink

# 267
Аз успях да вляза в профила в Школо. Има имената на учителите и предметите, който ще се изучават. Класната ще преподава по английски. По БЕЛ е мъж. Къде виждате имената на децата в класа? 
В секция потребители са само имената на учителите.

# 268
  • here and now
При мен се виждат предметите, но не и имената на учителите, които ще им преподават.
Иначе в "потребители" се виждат имената на всички деца, родители и учители.

# 269
  • Куциндрел
Днес бях на РС, няма да са в Школо, а в това НИЕСПУ или както се казва. Утре ще водят 8класниците на екскурзия да се опознават. Класът на детето е избран за програма 1:1, т.е ще им раздават лаптопи и част от обучението ще е с тях. Ще носят и лаптоп, и учебници в училище. Учителката по Въведение в професията ми хареса, ще ги кара да изработват неща. Останалите са мешани както навсякъде - от скрипи до супер готини

Общи условия

Активация на акаунт