Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 557
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
За статистиката
някой пази ли резултатите от пето класиране - първи етап на 31 СУЧЕМ?
на сайта вече ги няма.
349(.5)? за математиката. Възможно е да съм направила скрийншот.

# 241
  • София
Аз имам питане по повод Школо. Двете ми деца до сега бяха в едно училище. Днес сутринта получих писмо от класната на малкото ми дете (4 клас) по повод занималнята. Сега влизам да изпринтя заявленито и виждам само профила на осмокласника, с програмата и инфо от новото училище, а профила на по-малкото ми дете го няма въобще. Кутията също ми е празна - нито писмото от сутринта, нито нищо...не знам със Школо ли да се свържа или с администратор ??
Пробвай да смениш годината на дневника. Вероятно едното училище се е прехвърлило в новата учебна година, а другото още не е.

# 242
  • Куциндрел
И при нас Школо още не е обновено и няма и новата учебна година, чакаме.

# 243
  • София
На принципа "парен каша въздух духа" сутринта се раззвънях, за да разбера защо на някои съученици на набора Школо е актуално, а неговото (съответно и моето) не са. Та през МОН, Школо, новото училище, пак МОН и накрая РУО, разбрах, че всъщност никой от старото училище все още не го е отписал, та затова няма как да го запишат в новото...

За който се чуди защо постоянно споделям, че се отървахме от НГДЕК - ей затова и не само...

За протокола - още на второ класиране е записан в новото училище, даже ми изплатиха помощта, защото имам служебна бележка, но информацията от Школо я получавам през майка на бъдещ съученик, налЕ...

# 244
  • София
Още няма нищо ново в Школо, но влязох в дигитала раница /edu.mon с паролата, която има още от пандемията/ и видях предметите за 1 срок. Защо са два предмета 1. Информатика и 2.Инф. технологии

# 245
Аз мисля, че беше 339 т. За някоя от езиковите.
За статистиката
на сайта вече ги няма.

# 246
  • Куциндрел
То явно и детето не е отписано в Школо в старото училище. Чакам, не че изгарям от вълнение какво ще получавам там. Joy 
От пандемията до 7ми клас бяха в гугъл мейл и класрум, да видим това училище как ще е.

# 247
Привет, привет! Намърдвам се, да не изтърва някоя подробност.
Пожелавам спокойна учебна година, сплотени и готини класове на децата ни Simple Smile
И аз съм от щастливите мами с приключила драма НГДЕК. Викингът е записан фотограф, ученолюбивият търтей в 133-то РЕ/АЕ. Утре са двете родителски, в Школо няма движение и при двамата.

# 248
Още няма нищо ново в Школо, но влязох в дигитала раница /edu.mon с паролата, която има още от пандемията/ и видях предметите за 1 срок. Защо са два предмета 1. Информатика и 2.Инф. технологии
Паралелката профил Математически ли е?

# 249
От Школо преди малко пристигна съобщение, че профилите са обединени в един и вече сме прехвърлени в новото училище. Ще рече ли това, че няма да може да има повече от един профил, както досега - на ученик и на родител/и?

# 250
Здравейте,

това е инструкция как да си добавим училище и дете. И аз бях учудена, че само новото училище виждам.

https://www.shkolo.bg/blog/kak-da-dobavya-vtoro-dete/

# 251
  • София
При нас от края на миналата седмица вече сме с променено училище в Школо. Все още не са наляли програмата, въпреки че от две седмици  я публикуваха на сайта, разписание на часове с имената на преподаватели. Много съм доволна от организацията и информацията от новото училище.
Часовете им са на блокове по час и половина и после 20 минути почивка между отделните блокове. Как ще й се отрази и дали няма да се уморяват децата предстои да разберем.
Родителската е на 24 септември

# 252
Аз мисля, че беше 339 т. За някоя от езиковите.
Скрит текст:
За статистиката
на сайта вече ги няма.
И моят спомен е близо до това, казах си, че с около 100-на точки под нашия са в езиков.
ИМВ, добре дошла отново Simple Smile
Школото ни е обновено с актуалния за 2025/2026 клас на брат му, но за набора ще видим с какво ще работят.

# 253
  • София
Да.
Паралелката профил Математически ли е?

# 254
Профила в школо е на голямото ми дете, което тази година завърши. Наборката досега бяха с админ плюс. Хич не ми беше удобен. Сега очаквам на родителската да разбера с кой дневник ще са. Чудя се да трия ли школо или да изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт