Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 411
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, издаване на карта за градски транспорт в София, уверение от училището ли трябва да предоставя? Доскоро ползваше безплатна карта за деца до 14 и не съм наясно.

# 76
  • София
Достатъчна е ученическата лична карта.
И моето сега става на 14 и ще пробвам със старата лична карта да изкарам за месец, после за годишна след като им подпечатат новите.

# 77
Лична ученическа карта. Тази от миналата година важи до октомври.

# 78
Мисля, че ще ходя с набора на 15-ти. С баткото така се бях настроила, че няма да ме иска, но той ме изненада. Отидох с него и стоях на разстояние. След приветствията и срещата вътре се оказа, че повечето родители на деца от неговия клас са там. Много беше непринудено и не съм се чувствала смутена, нито той. Ще видим набора какво ще каже, де, че те вече са много отворени Wink
Как ме подсетихте, да взема да ида да му направя една карта за ГТ...
Споделям нещо, за който има нужда- безплатни прегледи при ортопед за гръбначни изкривявания и ортопедични проблеми за ученици в б-ца Лозенец на 11.09.2025г. За записване- тел. за контакти е 02/9607682.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 13:53 от UnaDesconocida

# 79
Здравейте Blush
ПГИИРЕ ,,Михай Еминеску" - Хуманитарни науки с италиански език.

# 80
  • Бургас
За протокола:
- Бургас, НЕГ "Гьоте" - Математически профил
- Бургас, ПГРЕ "Г.С.Раковски" - Ис/Ае

На първия учебен ден ще ходя, ако ме искат! Цветя мисля, че ще поискат да занесат. Преди 5 години, баткото до последно не ме искаше, накрая склони да го закарам, но в двора не си спомням дали влязох Grinning
Достатъчно големи са, сами да ги решават тези неща!

# 81
  • София
Никак не ми се ходи на първия уч. ден. Дано не настоява да ходя.

# 82
София, 164 ГПИЕ “Мигел де Сервантес”, момиче, профил португалски език

# 83
  • София
Аз ще ходя на първия учебен ден. Наборът си каза, че иска аз да отида с него, вътре вече дали ще се познаваме, ще видим. Sunglasses Досега съм ходила на всички първи дни, но и по-малкият му брат, който сега ще е четвъртокласник,  беше в същото училище. Сега ще се разделим по училищата с баща им. Осмокласникът е и рожденик на 15 септември, обикновено носи почерпка за класа, после празнуваме. На мен ми е вълнуващо винаги. Бих ходила всяка година, докато са съгласни Blush.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 15:53 от Niffi

# 84
  • София
И аз ще ходя на 15ти. За да не е сам  и за да видя класната, класа и тн...

# 85
  • София
Тази година никой у дома не ще родител за 15 септември - еми ще ходим на работа явно 🥹

# 86
Аз изобщо нямам намерение да ходя на 15ти. За цветя ще мисля, като видя класния на родителската. Ако е мъж, не мисля, че цветя е най-удачно.
Последни дни на безгрижие царят у нас.
П.с. Перник, ПМГ- биология и химия с АЕ

# 87
Няма как да не отида на 15 септември, куфара сама няма как да си занесе. Брат ѝ ще ни закара рано сутринта, че ги искат в 8:30 ч. осмокласниците и от там той отива на първия си работен ден. За единя първи учебен, за другия се оказа работан. Grinning
Вълнуващ ден ще е този 15 септември за всички ни.

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа
Досега 12 години нямам пропуснат 15 септември. Изобщо не питам дали някой ме иска 😄

# 89
  • Бургас
Аз много обичам 15 септември и 24 май !
Нямам пропуск за 15.09 до сега.
А и момчетата искат да отида.

Общи условия

Активация на акаунт