От любовница в съпруга

• 17 576
  • 381
  •   1
Отговори
# 30
Аз винаги съм се чудила на любовниците – не ви ли е гнус? Става от леглото на жена си, идва при теб. Става от теб, ляга при жена си... Тя поне има оправданието, че не знае.

# 31
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?

На колко години е съпругата?

# 32
Междувременно беше започнал успоредна връзка с момиче с малко детенце и уж беше готов да се развежда, да я взима направо с детето, беше толкова влюбен, докато в един рязък момент жена му не разбрах. Бързо заду корема, роди му дете, а любовницата естествено отиде в 10-та глуха.
Извод - ако някой има желанието да спаси брака на мъжа от темата просто трябва да изпорти любовницата на жена му.

Вероятно, но за случая който аз писах, никой не го е портил, жена му случайно намери съобщения между тях и от там се разплетоха нещата. 😬
 Нищо не стои скрито за дълго.

# 33
Нищо не стои скрито за дълго.
Някои неща стоят скрити цял живот, че и после. Иначе да, разбрах те, но щом принципа е верен портенето е само улеснение. Шега е разбира се, не се хващайте с женени мъже. Неженените също не са стока, демек и те стават.

# 34
Или, о чудо - говорете помежду си... Въпросът за това дали един човек иска или не дете е адски фундаментален и трябва да се обсъди ПРЕДИ човек да се жени! Разбира се, има всякакви случай - имам позната, с един развод зад гърба си - омъжила се е след двуседмично познантство с мъжа.... Както и случаи, когато жената/мъжа уж иска, а когато стане време за действие, обръща мнението на 180 градуса ( имам близък пример, така се разделиха след 10+ години връзка, даже бяха и сгодени)... Но, за мен лично не е повод за хващане на любовница - ако има сериозно разминаване по въпроса за създаване на дете, единственото адекватно действие е раздяла - за да могат двамата души да продължат напред, с ЧИСТА съвест, а не да се лъжат, да си изневеряват и да се крият като мишки.

# 35
То и да станеш съпруга шанса да имате щастливи отношения не е голям.
Тайната, желанието, забраненото привличане, драмите, че се делите с друг човек са част от вашите отношения и когато изчезнат любовта ви ще е скучна и безинтересна.
Колкото по-дълго сте любовници, толкова по-невъзможно става да сте семейство.

Децата ... ами той и да иска деца не бива да са фактор за вземане на решението. Накрая ще са само потърпевши миличките. С такъв човек трябва да поживееш и да видиш получават ли се нещата, кръшка ли и тогава евентуално да се мисли за следващо дете.
За съжаление нещата са по-скоро че ще имаш 2 деца от два брака и ще се чудиш как да продължиш пак сама.

# 36
То малко не се разбира кой пуска темата – любовницата или съпругата прави допитване да знае дали да ходи на война?
Няма гаранции за нищо.
Зависи от психическата зрялост на участниците.

# 37
  • София
Децата нямат общо.
Имам двама познати мъже, които вече няколко пъти се женят, правят деца на новата (тя понякога е с деца, понякога без), разделят се и отиват при следващата. За децата не се грижат, но твърдят, че искат много деца и все жените до тях не искат да им родят "още едно бебчИ".

# 38
  • here and now
Аз винаги съм се чудила на любовниците – не ви ли е гнус? Става от леглото на жена си, идва при теб. Става от теб, ляга при жена си... Тя поне има оправданието, че не знае.
Ма моля ти се. Той с жена си секс не прави. Само нощува там...., защото (има много версии, не ми се изброяват)....

# 39
Сега новата мода сред младежта е точно мъжете да не искат да си сексят жените. Вид наказателна акция.
Тя иска, но той не иска да прави секс с нея.
Едни познати така се разделиха.
Под 30.
Тя не спираше да му дудне за всичко – къде си, какво си, що си, това направи ли, онова взе ли, кога излезе, кога се прибра, изми ли чиниите, взе ли ми вино, нам кво. Звъни му през 15 минути. Този я наказваше без секс. Писна ми вика от нея. Не спира да мели. Сега е ергенче.

# 40
Не искала деца, 😃. Утре може да поиска и твоят храбрец ще си подвие опашката. Хубаво си ги подредила, за брак мислиш, потърси си свободен мъж.
Разберете - наличието на любовница, без значение давността на брака, не се определя от желанието на мъжа  за юридическо обвързване с нея.

# 41
Това, че жената не искала деца е само опит на мъжа да оправдае гузната си съвест. Ако не е съгласен с това, никой не му пречи да се разведе и да си намери жена, която е съгласна да ражда.
Бас държа, че ако имаха дете, тогава щеше да се жалва, че жена му гледа само детето, на него не му обръща внимание, бла-бла, затова той си е хванал любовница.

Към авторката: вземи му постави на твоя възлюбен твърдо въпроса кога ще се разведе и ожени за теб, за да му родиш детето, за което мечтае. И гледай оправдания тогава. Simple Smile

# 42
Мъжете са доказано инертни същества.
Ако не го изгони жена му с все парцал от вкъщи, няма да напусне нищо и никого.
Когато има комфорт мъжа, не си разваля рахата.
Ще си седи при жена си и ще си лупка любовницата.
В нея е топката какво иска тя за себе си и какво я устройва в тази конфигурация.

# 43
Зависи, въпросът с децата е много сериозен и може да стане причина за разрив. Ако примерно жената е отговаряла уклончиво преди брака за децата или той се е надявал да размисли, или пък е началото не му е било чак такъв приоритет, в един момент става нещо непреодолимо. Сега един би се разкарал и без любовница, друг обаче би действал по повече женският способ за маймуната и клонът.
Естествено го има и момента това да е само оправдание и замазване на очите, за да боцка чуждо, но няма как ние да го знаем.
Според мен всичко зависи от това дали той наистина иска толкова силно да има деца и от там ако авторката е готова да го направи може да стане официална. Рисковете обаче да остане излъгана или някой ден да се озове в ролята на измамената съпруга, а той да си намери друга любовница не са малки.

# 44
Жената може би има съмнения в него и е в началото на кариерното си развитие, с мъжа си нямат дългосрочен брак, а той веднага след 1 вата от брака им тръгнал да търси любовница. Какви са шансовете му с въпросната жена да заживеят дълго в щастлив брак, без да се развеждат? Е като си иска дете от любовницата и ако я обича, би трябвало да приеме и другото дете на любовницата си според мене.

Аз бях пропуснала, че искал дете от любовницата и че любовницата има мераци той да приема и първото дете. То какво да пишеш за такава наивност, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт