От любовница в съпруга

• 18 172
  • 381
  •   1
Отговори
# 330
Надали има развитие с развод. По-скоро забременяване евентуално.

# 331
Дано се включи с update. Иначе се развиват всякакви сценарии, само не се знае кои са с happy end.

# 332
Надали има развитие с развод. По-скоро забременяване евентуално.
Да, ама (по-скоро) не.
МъжО затова си хванал лИбовница с дете (а не свободна мома), за да не го натиска за дете от него. Жена без дете, ще търпи лИбовника месец-два, айде година и ако не се разведе, ще го разкара.

# 333
Човек да не би да си избира любовницата по това колко дълго ще го търпи. Такава си е хванал, защото такава е намерил.

# 334
Първо се става подобаваща любовница, след това евентуално съпруга.

Да си знаят дамите, не се прескачат етапи. Sunglasses

Като се иска старание.

Има изключително живи, енергични и прекрасни жени, дори и след 40, но болшинството не са такива.

Като съм забелязал, че са необуздани Стрелкини, Овници или Скорпионки (здрасти Горджи HugBlush)
Това са твърдо моите.

За зодиите, за зодиите да си кажем. JoyJoy

Лично познавам и имам късмета с 2-3 такива, но генът им е невероятен, и естествено се грижат много за себе си, с все грижите покрай работата си, а на повечето децата са пораснали и могат да обърнат подобаващо внимание на себе си първо, че то оттам се почва, след това на мъж.

На̀прави една класация, както си започнал, изтипосай тука тези, дет не са съгласни да са любовници първом, хубаво да ги видим. То е ясно, че ние сме топ! Мерсии, много мерси!

# 335
  • По света и у нас
Даже ще го кажа така - за мен, една проницателна жена, социална, общителна, прозорлива, дори и неомъжена, вероятно може да ти даде по-добър съвет, който да ти помогне в брака, отколкото жена, омъжена на 20, която не познава друго в живота, но "уж познава брака", защото го "живее".
Уж е така, но всъщност мнението на никоганеомъжваната само звучи супер… там е проблема. И всички ние сме били не омъжвани с перфектни съвети, прозорливи съвети като по учебник, обаче и като дойде да се правят работите в живия живот нещата са по-сложни. Рецептички най-лесно се спрягат от такива дето не са готвили манджата в действителност, а са се учили от ТВ-то, книгите и чуждите истории. Да но една история може да се развие по коренно различен начин с различни участници. И тн и тн.. затова не сме съгласни с теб.

# 336
Превод - не можеш да искаш нашата солидарност към мнението ти преди да си се прецакала като нас, омъжените.

пп. изобщо не съм трол

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 07:58 от vяsko

# 337
Аз съвети за връзката си от необвързани и разведени не приемам - там всичко е "бягай с 200".

# 338
Даже ще го кажа така - за мен, една проницателна жена, социална, общителна, прозорлива, дори и неомъжена, вероятно може да ти даде по-добър съвет, който да ти помогне в брака, отколкото жена, омъжена на 20, която не познава друго в живота, но "уж познава брака", защото го "живее".
Уж е така, но всъщност мнението на никоганеомъжваната само звучи супер… там е проблема. И всички ние сме били не омъжвани с перфектни съвети, прозорливи съвети като по учебник, обаче и като дойде да се правят работите в живия живот нещата са по-сложни. Рецептички най-лесно се спрягат от такива дето не са готвили манджата в действителност, а са се учили от ТВ-то, книгите и чуждите истории. Да но една история може да се развие по коренно различен начин с различни участници. И тн и тн.. затова не сме съгласни с теб.
Добрите съвети могат да дойдат от различни ситуации и характери, а не от етикети като омъжена, разведена и подобни. Така само ограничаваш себе си. Познавам толкова заспали омъжени, колкото и неомъжени. Даже дали не са повече 😄 Не е до това кой кога е надянал хомота. Не винаги човек има интелектуална заслуга затова че се е омъжил, не е като да се минава изпит. Животът е шарен. Както и причините за развод са различни. Макар и често свързани с любовница.
Говорим за хора, не за рецепти, ВиК и обриви, пак ще го кажа.
Особено пък че и съвет на омъжена от омъжена често се получава ефектът echo chamber - “компромиси трябва” и ти понеже си в кашата “ох да, тя ме разбира, не съм луда, че го търпя” или “ау как може, ти му гледаш детето…. моят ако направи така…” и накрая нищо смислено, а междувременно тя със същите грешки и проблеми в брака, ама не си ги вижда.
Има и омъжени с добри съвети, просто кой разведен, кой омъжен, кой по баровете от сутрин до вечер, не е гаранция откъде ще е по-добрият съвет.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:02 от Linda*kiss

# 339
1. За всяка двойка важат собствени правила и не е гаранция, че при други ще действа.
2. Основното, което знам от семеен терапевт с многогодишен опит, е, че щастливо съжителство се постига, когато и двамата дават повече, отколкото изискват.
3. Компромисите трябва са са умерени и от двете страни. Иначе,  ако всеки опъва камо към себе си,  се къса връзката.

# 340
  • Out of the Mix
Ахаха, Дренка.

Моливче. (моля)

Ти да не си със "стрела"?

Не е до знака, а до това кой е срещу теб и какво провокира с действия и бездействия. SunglassesSimple Smile

Или ме питаш от потребителките според мен, да изброявам и да правя класация? Joy

# 341
  • По света и у нас
Аз съвети за връзката си от необвързани и разведени не приемам - там всичко е "бягай с 200".

Това също е вярно.
Според мен за любовници би трябвало да дава акъл, някоя която е вила любовница и и се отдава. Такава която е цъфнала като такава.  За щастлив живот като омъжена - тази която е наистина щастлива от както се е омъжила и няма намерение да се развежда, веднъж не сме я чували да бръмчи срещу съпруга си. И тн.

# 342
  • Пловдив

Това също е вярно.
Според мен за любовници би трябвало да дава акъл, някоя която е вила любовница и и се отдава. Такава която е цъфнала като такава.  За щастлив живот като омъжена - тази която е наистина щастлива от както се е омъжила и няма намерение да се развежда, веднъж не сме я чували да бръмчи срещу съпруга си. И тн.
Ама не е така за щастливия живот като омъжена. Идеално щастливи са само лудите. Аз генерално съм щастливо омъжена, ама не е като никога да не мога да се оплача от мъжа си. Той да не е идеален!?!?

# 343
Няма голяма полза от съвети, всичко е индивидуално. Една приятелка избра да бъде любовница на много по-възрастен женен мъж дълги години, докато той не умря, дето се вика - докато смъртта ги раздели. Коя съм аз, да й казвам примерно, че си е объркала живота? Като че ли съм някакъв корифей по животи.

Всеки си има глава, да я ползва по предназначение. Това е моят съвет.

# 344
Ахаха, Дренка.

Моливче. (моля)

Ти да не си със "стрела"?

Не е до знака, а до това кой е срещу теб и какво провокира с действия и бездействия. SunglassesSimple Smile

Или ме питаш от потребителките според мен, да изброявам и да правя класация? Joy

По зодии Simple Smile
Не съм със стрела, с опашка съм.

Общи условия

Активация на акаунт