Майски бебета 2026

• 10 174
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета, следя темата от доста време. В 12г.с. съм, след инвитро с успех от първия опит, като изобщо нямах надежда за такъв добър резултат, като знам голяма част от хората през какво минават, колко време и опити им трябват. Вече след резултатите от първата фетална морфология и пренаталния тест се включвам и аз в темата, с термин 12ти Май. Дали можете да ми изпратите линка за фейсбук групата ? Пожелавам лека бременност на всички ни Simple Smile

# 271
Може ли линк и за мен? Simple Smile

# 272
  • В твоето съзнание...
Момичета, изследването за БХС на гладно ли се прави, че съм забравила.

# 273
Момичета, изследването за БХС на гладно ли се прави, че съм забравила.
Няма нужда да е на гладно.

# 274
Здравейте, може ли и на мен да изпратите линк към групата?

# 275
Здравейте, моля за линк и аз за фб групата.

# 276
аз имам две групи, но не знам дали просто линк ще помогне, или трябва покана. Не съм сигурна дали не са скрити, и това няма да окаже влияние.. в началото когато се присъединявах, линка за една ат групите нещо не на всеки зареждаше.. пък се появи друга, но след ден два беше изчезнала от търсачката, та ми отне време докато се присъединя и аз..

иначе едната коята имам аз е "Майски бебета 2026/Мами с термин Май" - https://www.facebook.com/groups/1123776633222877/?ref=share

другата е "Майски бебета 2026", но не виждам линк за споделяне.. може би има по сериозна сигурност тя..

предполагам админите ня съответните групи трябва да помогнат, дано все още влизат и тук в темата. ако не, може да пробваме и да ми пишете на лично, и да ви поканя аз..

# 277
аз имам две групи, но не знам дали просто линк ще помогне, или трябва покана. Не съм сигурна дали не са скрити, и това няма да окаже влияние.. в началото когато се присъединявах, линка за една ат групите нещо не на всеки зареждаше.. пък се появи друга, но след ден два беше изчезнала от търсачката, та ми отне време докато се присъединя и аз..

иначе едната коята имам аз е "Майски бебета 2026/Мами с термин Май" - https://www.facebook.com/groups/1123776633222877/?ref=share

другата е "Майски бебета 2026", но не виждам линк за споделяне.. може би има по сериозна сигурност тя..

предполагам админите ня съответните групи трябва да помогнат, дано все още влизат и тук в темата. ако не, може да пробваме и да ми пишете на лично, и да ви поканя аз..
Аз съм админ на едната група и който е пойскал съм го поканила с лично съобщение да скрита е групата защото не желаех да е публична не знам вие какви линкове имате и как желаете да ги разпространявате и незнам какво ви е изчезнало групата си е тук

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:39 от 💓Robotka💓

# 278
другата група ми беше изчезнала лично на мен при търсене в търсачката, за която се появява линк за споделяне. В самото начало не исках да се присъедявам към нея, явно после я бяха скрили, не знам, само гадая, и спрях да я намирам. в един момент просто излезе на търсачката отново, и се присъединих Simple Smile

тази от снимката поне за мен винаги си е седяла, вече като съм била добавена Heart няма линк като другата, явно заради това че е скрита, да.

Общи условия

Активация на акаунт