Майски бебета 2026

• 13 167
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
И аз се записвам при вас момичета.
Термина ми е 29.05.2026г. - в 13г.с + 3дни. Очакваме принцеса.

# 301
Днес бях на преглед 15г.с. Ще си имаме момиченце 🩷🩷🩷 всичко е наред с нея. Аз вчера бях много зле с повръщане и нямах сили да стана. Д-рката каза, че имало такъв вирус и минава за 24 часа. Пусна ми кръвна картина и урина. Резултатите обаче показват не вирус, а уринарна бактериана инфекция. Преди две седмици пусках стерилна урина в две лаборатории и беше чисто. Сега не знам това от къде се взе, след като даже и секс не правим, че ми е забранен. Чакам и лекарката да ми разчета резултата, но утре пак ще пусна стерилна урина. Някоя сблъсквала ли се е с такова нещо?

# 302
Днес бях на преглед 15г.с. Ще си имаме момиченце 🩷🩷🩷 всичко е наред с нея. Аз вчера бях много зле с повръщане и нямах сили да стана. Д-рката каза, че имало такъв вирус и минава за 24 часа. Пусна ми кръвна картина и урина. Резултатите обаче показват не вирус, а уринарна бактериана инфекция. Преди две седмици пусках стерилна урина в две лаборатории и беше чисто. Сега не знам това от къде се взе, след като даже и секс не правим, че ми е забранен. Чакам и лекарката да ми разчета резултата, но утре пак ще пусна стерилна урина. Някоя сблъсквала ли се е с такова нещо?

Аз направих инфекция на бъбреците точно за 2 седмици след чиста урина. Освен това и камък се оказа, че е тръгнал по уретера и запуши бъбрека. Наложи се да ми поставят стент и сега стоя на тръни дали ще издържа безпроблемно с този стент до края. Лекувайте инфекцията възможно най бързо, това е моят съвет.

# 303
Здравейте. Аз също се включвам в групата, както и тази във фб. Термин на 03/05, с момиченце 🥰  
До сега мисля, че няма симптом, през който да не съм преминала. Последното е от днес, в 17г.с. съм и от едната страна около яйчника имам като неприятна дори не е болка, не знам как дори да го опиша, уж било от наместване на органите (според вече родили), но аз все пак си се притеснявам. На вас случвало ли ви се е?

# 304
Здравейте мами, в 14гс и 2 дни съм. Някоя мама получавала ли е еднократно кафяво течение след тоалетна? Днес имах малко чух се с доктора и ми каза да пия утрогест@н, но все пак ми е притеснено. Нямам болки или друго оплакване. Само това единично.

# 305
Аз имах такова едно с първата си бременност - остана след тоалетна на тоалетната хартия. Док каза, че било от нивата на прогестерона. Никога повече не се появи. Слагах Утрогестан до 13 г.с. вкл.

Момичета, имам друг въпрос - аз съм в 14+2 г.с. Наблюдавам един такъв слузест бледожълт към прозрачно секрет след като съм била на тоалетна върху тоалетната хартия - така да се каже, като сопол е разтегливо и слузесто. Сравнително засилено е в последните две седмици. Нямах такова с първата си бременност. Някой сблъсквал ли се е с това?

Здравейте мами, в 14гс и 2 дни съм. Някоя мама получавала ли е еднократно кафяво течение след тоалетна? Днес имах малко чух се с доктора и ми каза да пия утрогест@н, но все пак ми е притеснено. Нямам болки или друго оплакване. Само това единично.

# 306
Аз имах такова едно с първата си бременност[[/b] - остана след тоалетна на тоалетната хартия. Док каза, че било от нивата на прогестерона. Никога повече не се появи. Слагах Утрогестан до 13 г.с. вкл.

Момичета, имам друг въпрос - аз съм в 14+2 г.с. Наблюдавам един такъв слузест бледожълт към прозрачно секрет след като съм била на тоалетна върху тоалетната хартия - така да се каже, като сопол е разтегливо и слузесто. Сравнително засилено е в последните две седмици. Нямах такова с първата си бременност. Някой сблъсквал ли се е с това?

Може би е хубаво да ти пуснат една микробиология за всеки случай. И аз имам леко течение, но не е обилно и слузесто, по- скоро седи само като мокро и съм нон стоп с ежедневни превръзки. Микробиологията излезе чиста при мен.

# 307
Чиста съм като сълзица - нито и фикция, нито нищо. Преди две семчици излезнаха резултатите 😒

Аз имах такова едно с първата си бременност[[/b] - остана след тоалетна на тоалетната хартия. Док каза, че било от нивата на прогестерона. Никога повече не се появи. Слагах Утрогестан до 13 г.с. вкл.

Може би е хубаво да ти пуснат една микробиология за всеки случай. И аз имам леко течение, но не е обилно и слузесто, по- скоро седи само като мокро и съм нон стоп с ежедневни превръзки. Микробиологията излезе чиста при мен.

# 308
Аз пак ще подновя темата, за да попитам вие колко често ходите на прегледи вече? Аз бях на 2-ри декември, на 9-ти януари съм на втора фетална морфология и следящата ме лекарка ме иска поне три седмици след това при нея. Знам, че прегледите стават по-редки във втория триместър, но повече от месец? Засега всичко е наред, нямам никакви оплаквания, но пък се притеснявам като не го виждаме често.

# 309
Аз регистрирах бременността си в 11-та седмица. Досега съм била веднъж (т.е. преди 4 седмици) на преглед на онзи обстоятелствения, на 17.11 с моето АГ.
Междувременно бях на ФМ 1, БХС, Пренатален тест, Кардиолог, Ендокринолог.
Утре съм на втори преглед с моето си АГ.
Понеже ми е втора бременност го давам по-спокойно и ми стига да знам, че изследванията са супер.

С първото ми дете бях на всеки две седмици на лекар 🤨 и подлудявах всички - следях се по НЗОК и през ДЗО. Обаче, това е психически много натоварващо, отчитам днес.

Накратко - в началото стига на всеки 4 седмици, ако всичко е нормално. После към 8-ми месец май започват прегледи на всеки 2 седмици + тонове всяка седмица. 😏

Общи условия

Активация на акаунт