Майски бебета 2026

• 15 984
  • 344
  •   1
Отговори
# 300
И аз се записвам при вас момичета.
Термина ми е 29.05.2026г. - в 13г.с + 3дни. Очакваме принцеса.

# 301
Днес бях на преглед 15г.с. Ще си имаме момиченце 🩷🩷🩷 всичко е наред с нея. Аз вчера бях много зле с повръщане и нямах сили да стана. Д-рката каза, че имало такъв вирус и минава за 24 часа. Пусна ми кръвна картина и урина. Резултатите обаче показват не вирус, а уринарна бактериана инфекция. Преди две седмици пусках стерилна урина в две лаборатории и беше чисто. Сега не знам това от къде се взе, след като даже и секс не правим, че ми е забранен. Чакам и лекарката да ми разчета резултата, но утре пак ще пусна стерилна урина. Някоя сблъсквала ли се е с такова нещо?

# 302
Днес бях на преглед 15г.с. Ще си имаме момиченце 🩷🩷🩷 всичко е наред с нея. Аз вчера бях много зле с повръщане и нямах сили да стана. Д-рката каза, че имало такъв вирус и минава за 24 часа. Пусна ми кръвна картина и урина. Резултатите обаче показват не вирус, а уринарна бактериана инфекция. Преди две седмици пусках стерилна урина в две лаборатории и беше чисто. Сега не знам това от къде се взе, след като даже и секс не правим, че ми е забранен. Чакам и лекарката да ми разчета резултата, но утре пак ще пусна стерилна урина. Някоя сблъсквала ли се е с такова нещо?

Аз направих инфекция на бъбреците точно за 2 седмици след чиста урина. Освен това и камък се оказа, че е тръгнал по уретера и запуши бъбрека. Наложи се да ми поставят стент и сега стоя на тръни дали ще издържа безпроблемно с този стент до края. Лекувайте инфекцията възможно най бързо, това е моят съвет.

# 303
Здравейте. Аз също се включвам в групата, както и тази във фб. Термин на 03/05, с момиченце 🥰  
До сега мисля, че няма симптом, през който да не съм преминала. Последното е от днес, в 17г.с. съм и от едната страна около яйчника имам като неприятна дори не е болка, не знам как дори да го опиша, уж било от наместване на органите (според вече родили), но аз все пак си се притеснявам. На вас случвало ли ви се е?

# 304
Здравейте мами, в 14гс и 2 дни съм. Някоя мама получавала ли е еднократно кафяво течение след тоалетна? Днес имах малко чух се с доктора и ми каза да пия утрогест@н, но все пак ми е притеснено. Нямам болки или друго оплакване. Само това единично.

# 305
Аз имах такова едно с първата си бременност - остана след тоалетна на тоалетната хартия. Док каза, че било от нивата на прогестерона. Никога повече не се появи. Слагах Утрогестан до 13 г.с. вкл.

Момичета, имам друг въпрос - аз съм в 14+2 г.с. Наблюдавам един такъв слузест бледожълт към прозрачно секрет след като съм била на тоалетна върху тоалетната хартия - така да се каже, като сопол е разтегливо и слузесто. Сравнително засилено е в последните две седмици. Нямах такова с първата си бременност. Някой сблъсквал ли се е с това?

Здравейте мами, в 14гс и 2 дни съм. Някоя мама получавала ли е еднократно кафяво течение след тоалетна? Днес имах малко чух се с доктора и ми каза да пия утрогест@н, но все пак ми е притеснено. Нямам болки или друго оплакване. Само това единично.

# 306
Аз имах такова едно с първата си бременност[[/b] - остана след тоалетна на тоалетната хартия. Док каза, че било от нивата на прогестерона. Никога повече не се появи. Слагах Утрогестан до 13 г.с. вкл.

Момичета, имам друг въпрос - аз съм в 14+2 г.с. Наблюдавам един такъв слузест бледожълт към прозрачно секрет след като съм била на тоалетна върху тоалетната хартия - така да се каже, като сопол е разтегливо и слузесто. Сравнително засилено е в последните две седмици. Нямах такова с първата си бременност. Някой сблъсквал ли се е с това?

Може би е хубаво да ти пуснат една микробиология за всеки случай. И аз имам леко течение, но не е обилно и слузесто, по- скоро седи само като мокро и съм нон стоп с ежедневни превръзки. Микробиологията излезе чиста при мен.

# 307
Чиста съм като сълзица - нито и фикция, нито нищо. Преди две семчици излезнаха резултатите 😒

Аз имах такова едно с първата си бременност[[/b] - остана след тоалетна на тоалетната хартия. Док каза, че било от нивата на прогестерона. Никога повече не се появи. Слагах Утрогестан до 13 г.с. вкл.

Може би е хубаво да ти пуснат една микробиология за всеки случай. И аз имам леко течение, но не е обилно и слузесто, по- скоро седи само като мокро и съм нон стоп с ежедневни превръзки. Микробиологията излезе чиста при мен.

# 308
Аз пак ще подновя темата, за да попитам вие колко често ходите на прегледи вече? Аз бях на 2-ри декември, на 9-ти януари съм на втора фетална морфология и следящата ме лекарка ме иска поне три седмици след това при нея. Знам, че прегледите стават по-редки във втория триместър, но повече от месец? Засега всичко е наред, нямам никакви оплаквания, но пък се притеснявам като не го виждаме често.

# 309
Аз регистрирах бременността си в 11-та седмица. Досега съм била веднъж (т.е. преди 4 седмици) на преглед на онзи обстоятелствения, на 17.11 с моето АГ.
Междувременно бях на ФМ 1, БХС, Пренатален тест, Кардиолог, Ендокринолог.
Утре съм на втори преглед с моето си АГ.
Понеже ми е втора бременност го давам по-спокойно и ми стига да знам, че изследванията са супер.

С първото ми дете бях на всеки две седмици на лекар 🤨 и подлудявах всички - следях се по НЗОК и през ДЗО. Обаче, това е психически много натоварващо, отчитам днес.

Накратко - в началото стига на всеки 4 седмици, ако всичко е нормално. После към 8-ми месец май започват прегледи на всеки 2 седмици + тонове всяка седмица. 😏

# 310
Аз също ходя веднъж на 4 седмици, като съм имала и преглед през 5 седмици.
Ноември бях на 28.11, сега декември ще съм на 19.12, след това на 09.01. Може би заради празниците понеже няма да работи към края на месеца ме вика така. Но да и аз гледам да не се тревожа, да не го мисля, и вече започнаха усещанията и някак съм по-спокойна😁

# 311
Аз при моята бях на 29.11 и ще съм чак към 19.01. Изпрати ме при следящ АГ по ЗК там бах на 5.12 и ми каза януари да отида. Веднъж в месеца се ходело. На 6.01 съм на втора фетална. Та за декември имам един преглед,за януари ще са 3 😂

# 312
Здравейте, момичета, аз съм след инвитро, в 19 г.с с термин 11.05. Ходя на прегледи през 2 седмици, тъй като съм страшна параноя.. имам НИПТ, БХС, както и изследвания до момента в норма, но се чудя кога ще започна да усещам бебчето.. с предна плацента съм и АГ каза, че може и по-късно да е, но постоянно се чудя дали всичко е наред.. по принцип имам доста неразположения, знам, че то не ги усеща, но...

# 313
Здравейте, момичета, аз съм след инвитро, в 19 г.с с термин 11.05. Ходя на прегледи през 2 седмици, тъй като съм страшна параноя.. имам НИПТ, БХС, както и изследвания до момента в норма, но се чудя кога ще започна да усещам бебчето.. с предна плацента съм и АГ каза, че може и по-късно да е, но постоянно се чудя дали всичко е наред.. по принцип имам доста неразположения, знам, че то не ги усеща, но...

Хей, хей! Моят термин е 10.05!
Аз също н усещам бебето все още. АГ ми каза, че това не е повод за притеснение, защото може до 24 г.с. Бебето да се “наглася”, плацентата им значение, както и с какво място разполага бебчето.
Аз чакам да видя и феталната, която съм букнала в 21ва г.с., за да съм убедена, че всичко върви както трябва.
Друго нещо - това е много индивидуално и просто може да се бъркат движенията на бебето с движения на органите цялостно, защото все още до някаква степен се нагласяме един към друг.
Стискам палци да си го усетите скоро и да ви вдъхне увереност, че всичко е наред.
Има и мързеливи бебета, на които им е много хубаво да си почиват! 🩷

# 314
Благодаря за успокоение, друго е да има някой като теб 😁 а коремчето личи ли ви вече и колко кг горе-долу качихте от началото на бременността 🤔 аз имам чувствителен стомах и общо взето нищо не мога да хапна освен варени картофи, ориз и препечен хляб и едва 4кг съм мръднала..

Хей, хей! Моят термин е 10.05!
Аз също н усещам бебето все още. АГ ми каза, че това не е повод за притеснение, защото може до 24 г.с. Бебето да се “наглася”, плацентата им значение, както и с какво място разполага бебчето.
Аз чакам да видя и феталната, която съм букнала в 21ва г.с., за да съм убедена, че всичко върви както трябва.
Друго нещо - това е много индивидуално и просто може да се бъркат движенията на бебето с движения на органите цялостно, защото все още до някаква степен се нагласяме един към друг.
Стискам палци да си го усетите скоро и да ви вдъхне увереност, че всичко е наред.
Има и мързеливи бебета, на които им е много хубаво да си почиват! 🩷

Общи условия

Активация на акаунт