КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 904
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • Кубрат/ Пишурка
Съгласна съм с Дидия, Фло и Айша. И особено с Айша. Знаете, че аз 10 години бях и баща и майка за Анжелка. Нямаше с кого друг да говори по някои теми. Та се опитвах по всички теми да разговаряме и да обяснявам спокойно. И до днес разговаряме за проблеми. Сега за гаджето, с което е от 2 години и идва това лято. Откакто взе колата той я е писал като личен шофьор, а тя иска да ходят пеша до центъра - на 30 минути е. Казва : Ами аз, ако не вървя ще стана 100 кила! И е права. Та искам да кажа, че доверието се изгражда много по - рано.
Мамси, ами питай го.

# 136
  • някъде другаде
Да се обадя и аз.
Учителя педофил е виновен. Къде са били родителите в това време. Фло каза , че е говорила и за това детето и е споделило.Избегнат е големия проблем.
Трябва да се говори с децата. И ние , като баби можем да се включим.Децата трябва да чувстват родителите си приятели и да им споделят. Трябва да си имат доверие.
КАГ , добре се завърнала. Чакам снимки.
Яжка , права е дъщеря ти , никаква работа на морето. На теб и Макавели пожелавам много слънчеви дни. Максимално да се насладите на почивката.
Хубава вечер!

# 137
Дадох ви за пример - синко се хвали с крачки,  ами нищо не са, казах вие колко правите, млъкна.
 Аз тичах и на танци ходих по едно време, да запълвам липси и да се движа ,макар за движение няма проблем.
 Тичам, след мен тича един и пита що тичам, друг вика че съм дърта,  една пък дотърча след мен в приятелка - до тях  е нагоре баир, после лесно надолу изморена, дали не е станало нещо да пита. Да не  е умрял някой  или са ме били например.
 Ако имаше фитнес - щях да ходя, е  ,кога не  е натоварено.
 И трето - гледам филм, руски, для первого встречного - За първия срещнат
 Семейно, леко смешно, няма пищови, няма  мелодрама.  Сълзи и сополи няма.  То в началото е ясно ,та не издавам - ще се жени Саша, но  Антон има любовница и го иска ,та нагласи да ги хване Саша ,да скъса  и остане за нея Антон,  той има план, баща и  богат, за парите, тя не знае. И каза ,че се жени за първия срещнат. Блъсна се в него и под ръка. Но той е неин съученик, та не е точно първия срещнат. И перипетии бол. Смях - също, кавказки роднини с интересен морал.  Има много, нали не ме гони никой ,зяпам, работа да чака.
 Днес малко труд, скоро чистих, пак прах  и синът ми разправя, той  вечер по-късно с фенерче бере краставици, чушки, да са пресни,  та насочил нагоре към небето - ами все едно някой тупа килим,  и денем е така ,не се вижда от слънцето. Фин прах,  не съм луда всеки ден наред да търкам.

# 138

Ето и морето - на мястото си е.  Утре репортаж от плажа Simple Smile Втора година идваме тук и ни харесва.

Спокойна нощ и сладки сънища!

# 139
Благодаря ти, Макавели! Моренцето ми е като балсам за душата! Heart

# 140
  • Вила Великула
Фло, то пак добре, че само са го предали на полицията, че можеше такъв бой да му хвърлят преди това....ама надявам се, че полицаите са свършили тази работа.
Преди години, като построихме къщата и сложихме кабелите, веднага се вързахме с местния СОТ. Собственика, естествено мутра. ММ го пита -имали ли сте случаи на кражби? Той отговори -да, преди време един се опита да краде, но го хванахме. ММ го пита -и какво, на полицията ли го предадохте, а то отговори  - не, ама още куца...

# 141
Добро утро, момичета! Отдавна не съм се появявала в темата, но  КГБ ме призова. Blush Радвам се на всички хубави емоции, които сте имали на срещата в Перник.
Аз пътувах доста това лято, успях да погушкам и внучето, щастлива съм.
През август свекърва ми се разболя и след няколко дни почина. Беше много добра свекърва, ние сме 3 снахи и се разбирахме чудесно.  До последно помагаше на всички нас, доколкото може, порадва се и на правнучета и си отиде спокойна. Бог да я прости!
Сега имам нови задължения в училище, имам повече административна работа, но ще се справя.
Пак ще пиша,  до скоро от мен...

# 142
  • някъде другаде
Добро утро!
Гледам вечер до късно ТВ и сутрин не ми се става. От днес колежката е отпуска и ще съм сама с кмета , но той е постоянно в движение.
Лунно цвете , и сестра ми се оплаква от много административна работа в училище. Днес щели да чистят стаите на класовете , на които ще са класни. Снощи е била на родителска среща на племенника. Министърът предложил учебниците да стоят или само в училище или само в къщи да ги не носят , че тежат. Където са децата да четат от тях , а на другото място от компютър или телефон. Тя казала , че на нейна отговорност Митко ще си ги носи. Това ме смая. Децата и така си стоят по много време на телефоните , та от там да четат и уроците.
На морските момичета желая много слънце , на другите спокоен ден!

# 143
  • София
Добро утро от метрото!
Завиждам на морските момичета! Да си изкарате страхотно!
КАГ, чакам твоя разказ с нетърпение!
Слава Богу не съм имала допир с педофили, с изключение на такива в превозните средства. Подсещате ме, че трябва малко да образовам внуците. Трябва семейството да си е на мястото. Питах се за тези деца, които се качиха през нощта на високия кран 250 метра как родителите им да спали спокойно, при положение, че 13 годишните им деца не са у дома? Не си представям даже. Естествено, и фирмата, извършваща охраната на обекта също има вина.
Фло, дано дойде майстор днес за твоя покрив!
Лунно цвете, добре завърнала се! Ние сме си тук!
Мамси, как така е имало сигнали за учителя, бил е уволнен веднъж и после назначен в други училище? Направо е възмутително! Явно и законите ни не са достатъчно строги.
Надявам се, че всички сте добре! Хубав ден!

# 144
Добро утро от мен!

Малко се успах, ама пустите 5 минути още ..

Лунно цвете, Flowers Hibiscus
Съболезнования за добрата жена.
Радвам се, че се появи!
КГБ не оставя някой да изчезне ..

На всички край морето... Поздравете го от мен. Аз чакам да видя френското:-)

Малко да се оплача. Нали казаха, че котаракът ми е дебел. Дадоха му хранителна добавка, нова храна... Вчера не искаше да яде. Тази сутрин хапна малко гранули. И малко пауч. Много си го обичам....

Хайде, хубав да ни е деня баболини!

# 145

" Понякога сърцето ти се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух... и мечти.
Дай си ги!"

Добро утро Coffee

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания. На морето всякак е хубаво - леко облачно е утрото. Надявам се да пекне слънчице по-късно.
Лунно цвете, съболезнования за бабата - нека почива в мир и спокойствие .

Хубав ден баболинки и добро настроение Heart

# 146
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Пия все още кафето, но след малко ще се приготвям да излизам. Записала съм си час за една глезотийка - терапия за коса. Имам нужда от този 1 час само за себе си.
Днес при нас е по-скоро мрачна сутрин. Видях, че вероятно ще вали - да видим.
Ранела, и моето коте става дебело през зимата, но сега е ок. То и за това името му е Кюфте. Като напълнее е кръгъл.
Лунно цвете - съболезнования за свекървата.

# 147
  • София
Добро утро и от мен! И аз като РАНЕЛА се събудих по-рано и рещих да поспя още 5 мин., та до сега. Събудиха ме телевизора и гласовете на вуйна ми и на Ромео. Усещам и аромата на кафе...
Тази нощ сънувах БОРЯНА. Търсих й подарък за рожден ден. Избрах един виненочервен шал. Беше много красив. Сега трябва да й го занеса, като му дойде времето. Grinning
Момичета, нашето скромно ЛУННО ЦВЕТЕ премълча нещо важно. Вече е Зам.директор - аз се радвам и се годрея с нея, защото това е признание за положен труд и знания. Успех на новата позиция, миличка! А за свекърва ти - съболезнования. Познавам теб и съпруга ти, ако и другите синове и снахи са като вас, бабката е била щастливка. Видяла е пораснали внуците си, а и правнучета е погушкала. Нека почива в мир и светлина.
МАКАВЕЛИ, умните думи днес са като за мен - на село слънчеви лъчи и чист въздух колкото искаш. Имам си и мечтание - майсторът да дойде. Stuck Out Tongue Winking Eye Наслаждавайте се на морето.
Гушкам ви, момичета. Чакат ме за кафето. Дават зор. GrinningХубав ден ви желая! Heart

# 148
  • някъде другаде
Лунно цвете , успех на новата позиция. Съболезнования за свекърва ти.

# 149
Лунно цвете!

Скромността красяла човека...
Ама вдигни глава и гордо сподели новата позиция. Това е оценка за твоя труд и теб самата като човек. Бъди щастлива и удовлетворена от това.
Ще продължиш ли да водиш часове?

Ех .. много се зарадвах! Ти си толкова финна, нежна, блага! Заслужаваш го!

Общи условия

Активация на акаунт